Posiadam czujniki HR, prędkość i kadencję Bontragera z ANT+ i BT
Czytałem kupiłeś 11 tkę i jak jest z tym połączeniem z czujnikiem Bontragera . Tylko ant czy może przez Bluetooth też idzie połączyć ?
Napisano 03 kwiecień 2017 - 20:15
Witam serdecznie. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić sam licznik Sigma 16.12 sts cad? Nie potrzebuję czujników ani uchwytu na kierownicę, wszystko mam, skradziono mi tylko licznik. Pytałem sprzedawców na allegro ale wszyscy chcą sprzedać całe zestawy. Dzięki za pomoc.
Napisano 09 kwiecień 2017 - 14:55
witam
mam pytanie odnośnie kadencji do licznika 16.12 sts, chce kupić kadencje i są takie opcje:
1. czujnik kadencji z magnesem 00442
2. czujnik kadencji z magnesem 00206
który wybrać?
pozdrawiam
marcin.w
Napisano 11 kwiecień 2017 - 16:21
Napisano 16 kwiecień 2017 - 20:18
Napisano 18 kwiecień 2017 - 17:59
Moja prawie nowa Sigma 14.16 (niewiele ponad 1500 km) okazała się nieszczelna i po jeżdzie w deszczu ekran wilgotnieje od wewnątrz przez co znacznie pogarsza się czytelność. Liczników tego producenta miałem wiele, ale coś takiego zdarzyło się po raz pierwszy.
Wymienili mi w sklepie na nowy i mam nadzieję, że nie jest to wada tego modelu.
Napisano 01 maj 2017 - 18:42
Z perspektywy kilkudziesięciu sprzedanych egzemplarzy: raczej nie jest. A przynajmniej ja nie miałem takich reklamacji, więc to raczej jednostkowy przypadek.Wymienili mi w sklepie na nowy i mam nadzieję, że nie jest to wada tego modelu.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 13 czerwiec 2017 - 12:13
Napisano 13 sierpień 2017 - 08:56
Witam. Panowie szybka sprawa odkopałem po przeprowadzce szose 2 lata leżała wraz z zamocowanym licznikiem(sigma)
Wczoraj składam szose w całość i dupa zbita licznik nie kręci. Koło było myte razem z magnesem. co może być nie tak?
Bo to tylko dwa kabelki filozofii żadnej nie ma to nie prom kosmiczny.
Napisano 13 sierpień 2017 - 10:50
Bateria raczej trzyma ponieważ wszystko wskazuje elegancko. Rozmiar koła wpisywałem, wchodziłem w ustawienia itp. Wszystko działało tylko tej cholernej prędkości nie pokazuje. Tak samo jak nie możliwe jest to , że podczas mycia w dupę dostał magnes. Przecież to tylko magnes. kurczę zagadka jak byk. a miałem dziś się wybrać na przejażdżkę a tu licznik mnie zastopował.