@adamoz
Rower zawsze stoi po powrocie???
A tak poważniej- w sobote przystanąłem na górce w Karpaczu w pobliży Wangu , zastanawiałem się czy wejść do sklepu bo całkowicie bez picia od domu jechałem . W końcu zrezygnowałem min ze względu na to, że trochę się bałem o rower.
Postój trwał może kilka minut , nawet nie schodziłem z roweru( taka podpórka) - ale jak rozłączyło czujniki to skończyło się restartem telefonu.. Po resecie połączyłem na nowo ale po kilku kilometrach serducho rozłączyło na dobre. Już mi się nie chciało zatrzymywać bo do domu rzut beretem . Mam na kierownicy drugi licznik Sigmę gdzie tych ,,rwań'' czujników nie ma .
Widać problem prawd est po stronie Telefonu( czujniki Wahoo są chyba .OK) - pytanie czy to wina Androida , tego IPSENSOR, Ant Radio, Ant Plugins czy może aplikacji, której używam Locus.
W liczniiku jest tak, że jak ustawisz np rower1 ( do niego czujniki ) to za każdym razem automatycznie łączy a w Androidzie ustawiam mu jakieś ,,czujniki-PREFERED '' a on i tak ma to gdzieś i szuka wszystkie , potem sam się gubi.Nie do końca je chyba pamięta -szczególnie ten kadencja/speed.