nie działa link
Koszulki rowerowe - letnie
Napisano 26 styczeń 2019 - 12:19
https://www.evanscyc...elayer-EV247538
Jakby co to product code EV247538, bezrękawnik Castelli za 18 GPB
Napisano 26 styczeń 2019 - 14:24
to jest bielizna mam taką z decathlonu, fajna jest na gorące dni, ale muszę zabierać do niej nerkę bo nie ma kieszonek. mam też podobną Brubecka, też fajna, dużo lepsza jakosciowo.
chodzi mi o coś takiego:
https://allegro.pl/k...kaw=Bez rękawów
i chyba tylko FDX robi takie, i mam jedną, ale jedna sie okazała za mało. Na Teneryfie jeździłem tylko w niej. Mam 3 różne koszulki z krótkim rękawem które lubię, ale jak słońce świeci i jest +20st to w nich nie jeżdżę bo wolę na bezrękaw. Poza tym w chłodniejsze dni zakładam potówkę na długi rękaw i taką koszulkę na nią. Taki zestaw fajnie się sprawdza w temp. 15st +-2st.
Napisano 26 styczeń 2019 - 15:22
Wkladka Kiss, to najgorsza wkladka jaka mialem w spodenkach. Szczegolnie widac to po dlugim uzytkowaniu.
- Bzyk lubi to
Napisano 29 styczeń 2019 - 20:55
Napisano 29 maj 2019 - 07:55
Interesujace cie koszulki roznia sie materialem. Ten w Training wersji jest najgrubszy z serii Pro i raczej nie jest najlepsza na bardzo cieple dni. Flyweight to mniej wiecej odpowiednik wczesniejszej wersji Climber. Leciutka koszulka, super na gorace dni.
Poczekaj pare tygodni, zaraz bedzie letnia wyprzedaz.
- EmPe lubi to
Napisano 29 maj 2019 - 22:01
Napisano 30 maj 2019 - 10:11
Posiadam Raso w kilku wersjach. I tak mam dwie koszulki drużynowe w wersji AERO i one są naprawdę pierwsza klasa. Natomiast z koszulki Contour i Luxa zadowolony nie jestem. Gorsze zamki, które same się otwierają i jednak nieco gorsze dopasowanie. Ułożyłbym to tak: Raso w wersji Aero > dobra koszulka np od Stolen Goat Bodyline (Bioracer) > Rapha Pro Team Training > Raso np dla Luxy. Dziwi mnie, że na forum panuje mit super jakości Raphy. Tymczasem jedyne spodenki jakie musiałem odsyłać do naprawy gwarancyjnej to właśnie spodenki Rapha Pro Team, którym puściły szwy.
Napisano 30 maj 2019 - 11:17
Moge ci pokazac kilkanascie par Castelli i jak wygladaja w nich szwy, pozostajac tylko przy szwach. W Raphie tez mi puscily ale po dluzszym czasie i nie na taka skale jak w Castelli. Poza tym gatki to nie koszulka, podlegaja mechanicznemu zuzyciu.
U mnie kazde gatki, po dluzszym czasie puszczaja szwy. Jeszcze tylko w Assosch nie jezdzilem wystarczajaco dlugo zeby tego doswiadczyc. Ale nie bede zdziwiony jak i tu szwy puszcza.
Wracajac do tematu koszulek. Zagladnalem na strone Raso i z tego co widze, wszystkie ich koszulki maja dosc dziwny kroj. Wygladaja tak jakby ktos szyl je dla osob chodzacych, a nie jezdzacych na rowerze.
Dobrze wygladaja ale na stojacej osobie, dlugi przod, koszulka siedzi na biodrach. Przy zgietej sylwetce nie ma szans zeby nie bylo fald na przodzie. Rozumiem, ze mozna miec rozne kroje ale ten styl jest widoczny w kazdym ich modelu.
Dla przykladu, pozostajac w kregu polskich sklepow, koszulki Podia juz wygladaja pod tym wzgledem duzo lepiej.
Napisano 30 maj 2019 - 11:27
https://www.sklep.st...3-GreyBlue/2045