Chciałam się upewnić, Luxa szyje u Raso? Dokładnie to chodzi mi o koszulkę https://luxacycling....ndy-avenue.html.
Koszulki rowerowe - letnie
Napisano 14 grudzień 2017 - 10:43
Tak
Dzięki. Zamierzam zamówić komplet z forumowego zamówienia i zastanawiam się czy rozmiarówka Raso będzie taka jak np. Luxy. Pisałam do nich maila, ale odpowiedź nie była pomocna..
Mam spodenki Contour i Luxa, ten sam rozmiar, szelki z różnych materiałów i generalnie leżą inaczej. Koszulka more, którą odesłałam, była zupełnie inna niż ta od Luxy. Trochę to wszystko dziwne.
Napisano 12 luty 2018 - 11:53
Panowie,
mam problem z dobraniem naprawdę dobrze dopasowanej koszulki. Otóż jestem wysoki i szczupły (191 cm i 81 kg). Mam kilka kompletów ubrań (Raso, Dare2b, Quest) i problem zawsze występuje ten sam: Koszulki najwyższych modeli są dobrze skrojone tylko za krótkie. Np. wg rozmiarówki martombike jeżeli chodzi o klatkę i talię powinienem brać r. L, ale jeżeli chodzi o wzrost to XL. Mam już dość za krótkich koszulek kończących się na wysokości pępka. Ktoś ma podobny problem? Jakieś sugestie?
Napisano 15 marzec 2018 - 19:30
Napisano 16 marzec 2018 - 13:32
Napisano 29 maj 2018 - 09:09
Materiałowo OK. Cena ekstra. Jedyna wada: wszyty suwak dobrany jest pod większy bęben, jak go nie masz, to się trochę marszczy.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
roadr500 kosztuje 199,99 - cena ekstra?
Może chodziło Ci o roadc500?
Swoją drogą - czy roadc500 będzie odczuwalnie lepsza na ciepłe dni od najtańszych btwin 100, na których męczę się obecnie?
Ribble R872 - Octane One Gridd
Napisano 07 czerwiec 2018 - 11:40
Znalazłem coś takiego:
https://www.ekoi.com...-promienie.html
Ale cena trochę wysoka, czy ktoś zna coś podobnego ale w niższej cenie?
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Napisano 09 lipiec 2018 - 22:34
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc pozwólcie, że tutaj skieruję moje pytania.
1. czy jest możliwość zakupu samej wkładki, pytam, ponieważ w moich spodenkach Shimano Dura Ace niestety już się wysłużyła, czego nie mogę powiedzieć o spodenkach, na których nie widać specjalnych śladów użytkowania. Ma dobrą krawcową, która z taka operacją na pewno by sobie poradziła:) Nie udał mi się znaleźć żadnej oferty w internecie.
2. Orientuję się może ktoś czy Vitesse rozważa sprzedaż detaliczną. Kilka lat temu zakupiłem u nich kilka produktów, a użytkowania których byłem bardzo zadowolony, teraz niestety mają tylko w ofercie sprzedaż większej ilości sztuk. Wysłałem do nich maila z zapytaniem, ale pozostał niestety bez echa.
Z góry dzięki za sugestie!