Galicja Road Maraton 2013, Czasówka na Makowicę 8,9.06.2013
Started By
Barol
, 05 lut 2013 12:27
63 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 czerwiec 2013 - 19:09
Bierzemy pod uwagę głos ludu i przychylamy się do Waszych sugestii w sprawie tworzenia grup startowych i niwelowania handicapu dla grupy goniącej.
Tak więc gdy kategorie trzeba będzie podzielić na dwie lub więcej grupto przedstawiamy klucz:
Na początku Kat A pierwsza grupa, potem B pierwsza grupa, C-pierwsza grupa, D-pierwsza grupa, H-pierwsza grupa H, E-pierwsza grupa, K1, K2-pierwsza grupa itd., potem Kat A druga grupa, Kat B druga grupa itd., potem Kat A trzecia grupa itd
Kwalifikacja do grupy pierwszej, drugiej itd. będzie ustalana przypadkowo. W innym przypadku ciężko przyjąć klucz doboru. Nie możemy podzielić na grupę teoretycznie słabszą i lepszą, bo to też jest handicap dla tej lepszej.
Grupy będą puszczane co 2 minuty- szybciej jednak ciężko ze względu na ogarnięcie potwierdzenia danych startujących w danej grupie.
Wcześniejsze ustalenia co do spóźnień pozostają w mocy.
Bardzo prosimy o nieodkładanie rejestracji na ostatnia chwilę..Przypominamy że biuro zamykamy o 9.15 z marginesem do 9.30.
Tak więc gdy kategorie trzeba będzie podzielić na dwie lub więcej grupto przedstawiamy klucz:
Na początku Kat A pierwsza grupa, potem B pierwsza grupa, C-pierwsza grupa, D-pierwsza grupa, H-pierwsza grupa H, E-pierwsza grupa, K1, K2-pierwsza grupa itd., potem Kat A druga grupa, Kat B druga grupa itd., potem Kat A trzecia grupa itd
Kwalifikacja do grupy pierwszej, drugiej itd. będzie ustalana przypadkowo. W innym przypadku ciężko przyjąć klucz doboru. Nie możemy podzielić na grupę teoretycznie słabszą i lepszą, bo to też jest handicap dla tej lepszej.
Grupy będą puszczane co 2 minuty- szybciej jednak ciężko ze względu na ogarnięcie potwierdzenia danych startujących w danej grupie.
Wcześniejsze ustalenia co do spóźnień pozostają w mocy.
Bardzo prosimy o nieodkładanie rejestracji na ostatnia chwilę..Przypominamy że biuro zamykamy o 9.15 z marginesem do 9.30.
#48 Gosc_fantom_*
Napisano 07 czerwiec 2013 - 23:19
Życzę miłej zabawy. Ja dziś na małym rozruszaniu nogi spotkałem się z VW Golfem który tak zwyczajnie sobie skręcił w lewo z głównej wprost we mnie jadącego z przeciwka... szkoda gadać !!! Na szczęście trochę się tylko porysowałem ale roweru nie dam rady naprawić do wyścigu :cry: Życzę miłej jazdy i do zobaczenia z rok ewentualnie w Wiśle :->
Napisano 09 czerwiec 2013 - 14:53
https://plus.google....458984936646097
To od mojego kolegi - garść fotek z Makowicy by Dawid Kociołek
To od mojego kolegi - garść fotek z Makowicy by Dawid Kociołek
#52 Gosc_Jelitek_*
Napisano 09 czerwiec 2013 - 22:19
Bardzo chciałem podziekować za wspaniałą organizację i przemiłą atmosferę. Trasa rewelacja z bardzo dobrym asfaltem w 90%. Świetne zjazdy i ostre podjazdy. No i było coś dla mnie :-) - płaskie :-D
To że zdechłem po drodze nie miało znaczenia. Najważniejsze że naprawdę wszystko wypadło super!
To że zdechłem po drodze nie miało znaczenia. Najważniejsze że naprawdę wszystko wypadło super!
Napisano 09 czerwiec 2013 - 22:32
Witam, wrzucam kilka zdjęć ze startu + kilka z mety.
http://www.flickr.co...N05/9000726118/
Ja także dołączam się do podziękowań. Cała impreza zorganizowana fantastycznie. Trasa super, oznakowanie doskonałe, zabezpieczenie również. Wielkie dzięki dla obsługi bufetów, chłopaki i dziewczyny spisali się na medal . Dzięki dla wszystkich, którzy się przyczynili do tego, że maraton mógł się odbyć: organizatorzy, obsługa bufetów, ekipa od zabezpieczenie trasy, sponsorzy i wszystkich innych.
Dla mnie był to pierwszy w życiu wyścig i strasznie mi się podobało. Super atmosfera, można się poczuć trochę jak zawodowiec :-)
Trasa ciężka ale jaka frajda jak się przejedzie :mrgreen: Choć ta ścianka po płytach to jazda po bandzie hehe
http://www.flickr.co...N05/9000726118/
Ja także dołączam się do podziękowań. Cała impreza zorganizowana fantastycznie. Trasa super, oznakowanie doskonałe, zabezpieczenie również. Wielkie dzięki dla obsługi bufetów, chłopaki i dziewczyny spisali się na medal . Dzięki dla wszystkich, którzy się przyczynili do tego, że maraton mógł się odbyć: organizatorzy, obsługa bufetów, ekipa od zabezpieczenie trasy, sponsorzy i wszystkich innych.
Dla mnie był to pierwszy w życiu wyścig i strasznie mi się podobało. Super atmosfera, można się poczuć trochę jak zawodowiec :-)
Trasa ciężka ale jaka frajda jak się przejedzie :mrgreen: Choć ta ścianka po płytach to jazda po bandzie hehe
Napisano 10 czerwiec 2013 - 06:13
Ponownie sprawnie i świetnie zorganizowana impreza, trasa najeżona chyba bardziej podjazdami niż rok temu, ale taka miała być w końcu. Ściana uphillu rewelka w niedzielę :mrgreen: Takiej szosowej poza karkonoską chyba nie ma w Polsce. Troszkę bolały grupy, ale reszta skutecznie zrekompensowała. Wracam za rok ;-)
Napisano 10 czerwiec 2013 - 06:25
A tu trochę fotek na zaprzyjaźnionym portalu: http://www.bochniani...e__zdjecia.html enjoy!
Napisano 10 czerwiec 2013 - 07:16
Przyłączam się do pochwał poprzedników, wszystko przez te 2 dni było na najwyższym poziomie. Co do startu w grupach to myślę że do trzech razy sztuka i za rok będzie już start wspólny. Jeżeli chodzi o czasówkę to jest to chyba jedyna tego typu czasówka w Polsce z takim stopniem trudności i mam nadzieje że za rok będzie również w kalendarzu RM. Według mnie gdyby ten podjazd był bez tylu wypłaszczeń byłoby jeszcze ciekawiej.
Do zobaczenia za rok.
Do zobaczenia za rok.
Napisano 10 czerwiec 2013 - 11:21
Wreszcie chwila spokoju po poweekendowych załatwieniach.
Dziękujemy Wam wszystkim za przybycie i wiele ciepłych słów.
Aby dopełnić formalności - podaję numery polis ubezpieczeniowych - wiem że kilka osób być może będzie chciało skorzystać.
PZU OC - TPP24397812
PZU NNW - TPP243978811
Powoli będę wrzucał info o fotkach i mediach od wszystkich, którzy nam je dostarczyli i dostarczą.
Pozdrawiam, Tomek.
Dziękujemy Wam wszystkim za przybycie i wiele ciepłych słów.
Aby dopełnić formalności - podaję numery polis ubezpieczeniowych - wiem że kilka osób być może będzie chciało skorzystać.
PZU OC - TPP24397812
PZU NNW - TPP243978811
Powoli będę wrzucał info o fotkach i mediach od wszystkich, którzy nam je dostarczyli i dostarczą.
Pozdrawiam, Tomek.
Napisano 11 czerwiec 2013 - 12:41
Kolejna partia zdjęć, autor - Ernest Romański:
https://plus.google....177497200416737
Zapraszamy do oglądania !
https://plus.google....177497200416737
Zapraszamy do oglądania !