Filmy
Started By
mpiwko
, 16 gru 2007 00:41
905 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 marzec 2010 - 14:55
#225 Gosc_intel action_*
Napisano 26 marzec 2010 - 11:30
http://www.youtube.c...u/4/wOur8qXvpnk :-D Ciekawe co byście zrobili gdyby was to spotkało?? :mrgreen:
Napisano 08 kwiecień 2010 - 21:28
men behind Chyba najlepszy jaki widziałem polski filmik rowerowy. Wszystko ekstra poskładane, obraz muzyka. Rewelacja
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
#235 Gosc_kobrys_*
Napisano 09 kwiecień 2010 - 15:51
UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!
Dzięki uprzejmości travisab stałem się w posiadaniu filmu A Ride with George Hincapie. Film z oryginalną ścieżką dźwiękową (angielska) BEZ napisów ponieważ takowych nie posiadam, ale jak ktoś sobie w necie znajdzie będzie pasować na pewno bo nic nie ciąłem.
Film jest zripowany z dvd do XVid'a w bardzo dobrej jakości - starałem się jak mogłem. Umieściłem go na realtywnie szybkim serwerze bez ograniczeń pobierania.
Film można pobrać TUTAJ
Uwaga - plik jest spakowany z hasłem - z racji tego, że forum jest ogólnodostępne proszę po hasło do mnie się przez PW zgłaszać.
Plik będzie udostępniony tylko przez tydzień - do 16 kwietnia do godz 23:59:59.
Dzięki uprzejmości travisab stałem się w posiadaniu filmu A Ride with George Hincapie. Film z oryginalną ścieżką dźwiękową (angielska) BEZ napisów ponieważ takowych nie posiadam, ale jak ktoś sobie w necie znajdzie będzie pasować na pewno bo nic nie ciąłem.
Film jest zripowany z dvd do XVid'a w bardzo dobrej jakości - starałem się jak mogłem. Umieściłem go na realtywnie szybkim serwerze bez ograniczeń pobierania.
Film można pobrać TUTAJ
Uwaga - plik jest spakowany z hasłem - z racji tego, że forum jest ogólnodostępne proszę po hasło do mnie się przez PW zgłaszać.
Plik będzie udostępniony tylko przez tydzień - do 16 kwietnia do godz 23:59:59.
#238 Gosc_Dominik_*
Napisano 09 kwiecień 2010 - 23:20
Mi się Ride with George bardzo podobało, obejrzałem 2 razy (raz w moją dziewczyną, zaszczepiam jej bakcyla szosowego 8-) ), bardzo fajny dokument, podoba mi się sposób w jaki został wykonany. Oczywiście jeśli ktoś nie zna języka to traci czas oglądając to.