Filmy
Started By
mpiwko
, 16 gru 2007 00:41
905 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 kwiecień 2013 - 17:12
Świetny dokument o historii polskiego kolarstwa, jeśli było już wcześniej w wątku to przepraszam ale myślę, że warto będzie sobie odświeżyć :-) Niedokończona Historia
#649 Gosc_intel action_*
Napisano 29 kwiecień 2013 - 14:32
Co za huj przepraszam za nie cenzuralne słownictwo ale musiał to napisać http://www.sadistic....em-vt194000.htm
Napisano 29 kwiecień 2013 - 16:58
chuj sie pisze przez CH....
mi to wyglada, jakby idiota zrobil to specjalnie.... wydaje sie niemozliwe, ale debili nie brakuje.... nawet nie przyhamowal, nie drgnela mu lapa na kierownicy.... :evil:
mi to wyglada, jakby idiota zrobil to specjalnie.... wydaje sie niemozliwe, ale debili nie brakuje.... nawet nie przyhamowal, nie drgnela mu lapa na kierownicy.... :evil:
psy szczekaja, a karawana jedzie dalej.
porzadek jest domena prostych umyslow, tylko geniusz ogarnie chaos.
Napisano 16 maj 2013 - 22:00
dawidr napisał/a:
Poza tym ktoś z was ma może już "Peleton" --> ???
Ktoś coś wie na ten temat?
Na jakimś amerykańskim forum czytałem niespecjalnie pochlebne opinie na temat tego filmu. Pisali, że trailer zdecydowanie odbiegał od rzeczywistości, a szkoda, bo liczę na ten film.
Napisano 28 maj 2013 - 22:23
Śmiem twierdzić, że "specjalnie rozwinięta infrastruktura rowerowa" ma zły wpływ na relacje szosowcy-kierowcy, którego perspektywa wygląda mniej więcej tak:
1) Macie ścieżki rowerowe, to nimi jeździjcie. Nawet jeśli prowadzą przez las (poważnie, czytałem po leszczyńskim maratonie opinię kierowcy, że maraton powinno się zrobić na ścieżkach rowerowych po lesie)
2) Płacimy podatki na wasze durne ścieżki, a wy i tak się pchacie na asfalt. Nie macie tu prawa być i ja wam to udowodnię.
1) Macie ścieżki rowerowe, to nimi jeździjcie. Nawet jeśli prowadzą przez las (poważnie, czytałem po leszczyńskim maratonie opinię kierowcy, że maraton powinno się zrobić na ścieżkach rowerowych po lesie)
2) Płacimy podatki na wasze durne ścieżki, a wy i tak się pchacie na asfalt. Nie macie tu prawa być i ja wam to udowodnię.