Polecam od siebie Topeak Micro AirBooster. Rewelka jest.
Topeak pompka Co2 Micro AirBoosted
Posted 15 January 2021 - 09:19
Polecam od siebie Topeak Micro AirBooster. Rewelka jest.
Topeak pompka Co2 Micro AirBoosted
Mam trochę inne zdanie, po paru latach używania, a raczej posiadania bo użyłem ją chyba dwa razy, za trzecim juz nie działała, badziewie się rozpadło Ale fakt z tego co się czyta to chyba miałem wyjątkowego pecha.
Posted 15 January 2021 - 10:04
Posted 15 January 2021 - 11:11
a co ...mocowanie pompki tam z bidonem/koszykiem ''szpeci'' rower, czy o co chodzi ??? ( gdzie pompke targac po jakiś kieszonkach czy torbach siodelkowych)
( ca https://portal.bikew..._9422_32987.jpg czy http://sklep.ottlik.... POJEDYNCZY.JPG )
Posted 15 January 2021 - 12:08
A po co na wyścigu Ci pompka, jak złapiesz papcia to i tak już po wyścigu. A na codzień na co Ci aero, lepiej mieć wygodnie.
Po wyścigu owszem, ale jak do pełni frustracji brakuje jeszcze kilku - kilkunastu kilometrów spacerku w butach z blokami, to warto nie brać pompki i dętki A jeszcze jak się telefon zostawi w samochodzie, żeby oszczędzić te kilkaset gramów obciążenia, to mamy przepis na cudowne popołudnie. Nie na wszystkich wyścigach jeździ wsparcie techniczne, a nawet jak jeździ, to czasami trzeba na nie chwilę poczekać.
btw. to jeszcze temat o pompkach stacjonarnych?
Posted 15 February 2021 - 12:51
Hej, polecacie jakaś pompke stacjonarną? Do tej pory użytkowałem SKS Airkompressor 12.0, ale przetrwała "tylko" 3 lata. Pękła rączka, ale to nie był największy problem. Pompka po prostu zaczęła przepuszczać powietrze (i mleczko).
Polecacie coś dokładnego i solidnego w podobnej cenie lub tańszego ( gdzieś do około 100 zł).
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Posted 15 February 2021 - 13:19
Niewiele droższa, a bardzo dobra: Joe Blow MAX HP
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 12 March 2021 - 13:43
Pro = Beto szkoda kasy na logo. Jak masz taki budżet, weź Lezyne.
Posted 12 March 2021 - 18:48
Moim zdaniem Topeak Joe Blow Max HP to złoty strzał dla amatora. A jeżeli masz słabość do rzeczy ładnych, wówczas np. Lezyne Sport Floor Drive.
Posted 17 June 2021 - 14:55
Jaka pompka do tubeless?
Czy lepiej kupić normalną pompkę podłogową i osobno zbiornik z kompresorem czy może szukać combo pompka z kompresorem 2w1?
Czy ktoś miał do czynienia z taką pompką od PRO?
pro-pompka-podlogowa-team-floorpump-do-opon-tubeless,id12332.html
Przyznaję, że lubię ich produkty. Ta wygląda na zgrabną nie ma takiej konstrukcji, że kompresor jest w osobnym zbiorniku przytwierdzonym na wspólnej podstawie. No i cenowo wśród pompek z kompresorem wychodzi dobrze.