warszawa - trasy
Posted 25 March 2012 - 18:53
Jestem z tych okolic, gdyby ktoś był zainteresowany wspólną jazdą proszę o kontakt.
Posted 29 March 2012 - 21:12
Gosc_ziemo_*
Posted 30 March 2012 - 08:33
PS
Mała sugestia: Trasą przez Górę Kalwarię średni mi się jachało: niemały ruch i brak pobocza ale to było dawno - może się coś zmieniło. Trasa przez Garwolin ma komfortowe pobocze praktycznie na całej długości choć dużo większy ruch.
Posted 30 March 2012 - 11:20
Posted 30 March 2012 - 12:23
Jedziemy tak jak wrysowane, nic nie zmieniamy. Mam tylko pytanie czy w Janowcu jest prom i można się dostać na drugą stronę do Kazimierza żeby tam zrobić przerwę ?W słusznym kierunku rozwijasz trasy
Zdeklarować się nie mogę ale temat będę śledził. Może bym dołączył albo został w Puławach.
PS
Mała sugestia: Trasą przez Górę Kalwarię średni mi się jachało: niemały ruch i brak pobocza ale to było dawno - może się coś zmieniło. Trasa przez Garwolin ma komfortowe pobocze praktycznie na całej długości choć dużo większy ruch.
Piotrek nie zobaczysz różnicy, czy to 140 czy to 280 to już później nie ma znaczenia ;-)Ja pierdziu Krzysiek idziesz po bandzie. Toż to prawie 300 km, a z moim dojazdem wyjdzie pewnie ponad 3 stówki. Jazda na cały dzionek, zakładając przeciętną 30 km to samej jazdy 10 h, a jeszcze jakieś przystanki. Z jednej strony kusi ale z drugiej to jednak spory dystans. No nic na taki wyjazd jak dla mnie musi być co najmniej kilku chętnych. Na razie się nie deklaruję ale będę oobserwował jak sytuacja się rozwinie z chętnymi i może dołączę.
lepiej byłoby pojechać w którąś środę żeby nie tracić weekendu całego, bo jak pojedziemy w sobotę to w niedzielę będę trup na rondzie.Ja się piszę! Tylko Krzysiu myślę że najlepiej by było to zrobić w weekend, może wstępnie 21 kwietnia w sobotę?
A jeśli wcześniej to, należało by ustalić to wcześniej by na spokojnie w pracy wziąć wolne.
Posted 30 March 2012 - 12:57
Ja się piszę! Tylko Krzysiu myślę że najlepiej by było to zrobić w weekend, może wstępnie 21 kwietnia w sobotę?
A jeśli wcześniej to, należało by ustalić to wcześniej by na spokojnie w pracy wziąć wolne.
Ja również optuję za tym terminem i wstępnie się zgłaszam. Myślę, że sobota 21 kwietnia to dobry dzień. Pozdrawiam.
Posted 30 March 2012 - 13:00
ok, jak będzie więcej chętnych to może być sobota 21 kwietnia :-)Ja się piszę! Tylko Krzysiu myślę że najlepiej by było to zrobić w weekend, może wstępnie 21 kwietnia w sobotę?
Ja również optuję za tym terminem i wstępnie się zgłaszam. Myślę, że sobota 21 kwietnia to dobry dzień. Pozdrawiam.
Posted 30 March 2012 - 13:27
ok to szkoda czasu czekać na prom w razie czego, przerwę zrobimy w Janowcu. Oczywiście trzeba rezerwować sobie cały dzień na tą trasę. Start o 8-9 ze Statoil na Ursynowie Północnym.Pownien pływać. Jakby co to w Janowcu tez są ze 2 knajpki
Ziemo jechałeś ten maraton 24h w Puławach ?
Gosc_ziemo_*
Posted 30 March 2012 - 13:50
i to wtym samym wątku:
http://www.forumszos...ghlight=#138228
Posted 30 March 2012 - 13:57
Dobrze znam tę trasę, bo od lat jeżdżę tędy na działkę i bardzo nie polecam fragmentu od miejscowości Potycz do Magnuszewa i niektórych kawałków koło kozienic na DK79. Tam jest wąsko, brak pobocza, giga koleiny, dziury i samochody jadące stówą. Ale może jak by było więcej osób, to by było bezpieczniej.
Posted 30 March 2012 - 14:04
hehe, właśnie coś sobie przypomniałem ale jak już zapytałem :-)Nie. I już chyba się mnie o to kiedyś pytałeś
i to wtym samym wątku:
http://www.forumszos...ghlight=#138228
Ja wstępnie mogę się pisać na część trasy, do wsi Bąkowiec, na 95 kilometrze, bo tam mam działkę. Całej pewnie i tak bym nie przejechał.
Dobrze znam tę trasę, bo od lat jeżdżę tędy na działkę i bardzo nie polecam fragmentu od miejscowości Potycz do Magnuszewa i niektórych kawałków koło kozienic na DK79. Tam jest wąsko, brak pobocza, giga koleiny, dziury i samochody jadące stówą. Ale może jak by było więcej osób, to by było bezpieczniej.
Tak wiem że tam jest kiepsko z dużym ruchem i zerowym poboczem ale chodzi o to żeby szybko dojechać do Kozienic. Jak będzie nas parę osób to będzie dobrze.
Posted 30 March 2012 - 18:21
swiatek Spokojnie, mnie dystans nie przeraża, zwłaszcza że jeśli do tego dojdzie to nikt nie będzie się wygłupiał, spokojna wycieczkowa jazda. Aczkolwiek kupę czasu będzie trzeba poświęcić...
Posted 30 March 2012 - 20:12
Zobaczymy jak się na to zapatruje główny pomysłodawca czyli Czo.krzy1976 W tygodniu będziesz na pewno miał mniejszą frekwencję, ludzie pracują. A przy takiej wyprawie czym więcej tym lepiej. Dla tego myślę że warto poświęcić sobotę, czy też weekend na taką wyprawę.
swiatek Spokojnie, mnie dystans nie przeraża, zwłaszcza że jeśli do tego dojdzie to nikt nie będzie się wygłupiał, spokojna wycieczkowa jazda. Aczkolwiek kupę czasu będzie trzeba poświęcić...