Skocz do zawartości

warszawa - trasy

2336 odpowiedzi w tym temacie

#241 kr1zje

kr1zje
  • Użytkownik
  • 1165 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 kwiecień 2009 - 15:21

Więcej nie zawsze znaczy fajniej, dziś zauważyłem że niektórzy nie kwapili się aby dać chociaż jedną zmianę, a wątpię aby tempo było takie zabójcze, że ktoś ledwo trzymał koło. Babka reprezentuje całkowicie inny poziom, więc nie dziwię się że część osób siedzi tam non stop na kole.

#242 maro

maro
  • Użytkownik
  • 159 postów
  • SkądWarszawa/Ząbki

Napisano 04 kwiecień 2009 - 15:27

Fotki z dziś ;-)
tylko trzy ale zawsze
podczas jazdy za szybko jechaliście, nie zdążyłem :-)

Załączone pliki

#243 Gosc_felipe_*

Gosc_felipe_*
  • Gość

Napisano 04 kwiecień 2009 - 15:45

Przyjedźcie na rondo babka o 9... będzie więcej ludzi będzie fajniej...

Nikt nie pojedzie na Babkę, bo nikt nie będzie mieć siły.

#244 maro

maro
  • Użytkownik
  • 159 postów
  • SkądWarszawa/Ząbki

Napisano 04 kwiecień 2009 - 15:56

to jutro 11 na rondzie ?
tylko spokojniej proszę pojedźmy ;-)

#245 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 04 kwiecień 2009 - 15:57

Przyjedźcie na rondo babka o 9... będzie więcej ludzi będzie fajniej...

Nikt nie pojedzie na Babkę, bo nikt nie będzie mieć siły.

Ale "sił" że dziś się wypompowaliście czy "sił" że poziom za wysoki?
Ja jutro jade... zobacze czy uda się odskoczyć albo coś skasować :) ale po dzisiejszych pięciu godzinach na siodelku troszke się zpompowałem...

#246 Gosc_@ndy_*

Gosc_@ndy_*
  • Gość

Napisano 04 kwiecień 2009 - 16:02

Ja jutro jade... zobacze czy uda się odskoczyć albo coś skasować :) ale po dzisiejszych pięciu godzinach na siodelku troszke się zpompowałem...

ja powiem szczerze, że wole jeszcze tydzień dwa poczekać, pare mocniejszych treningów zrobić, poza tym 9 to jeszcze za wcześnie jak dla mnie

#247 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 04 kwiecień 2009 - 16:05

ja powiem szczerze, że wole jeszcze tydzień dwa poczekać, pare mocniejszych treningów zrobić, poza tym 9 to jeszcze za wcześnie jak dla mnie

Tyle co jechałem z wami to sobie dobrze radziłeś;) ... a tak nawiasem mówiąc to jestem Pęgos tylko ze tu niebyło polskich znaków przy rejestracji...

#248 Gosc_@ndy_*

Gosc_@ndy_*
  • Gość

Napisano 04 kwiecień 2009 - 16:12

Tyle co jechałem z wami to sobie dobrze radziłeś;) ... a tak nawiasem mówiąc to jestem Pęgos tylko ze tu niebyło polskich znaków przy rejestracji...

dobra pĘgos :)
za tydzień się umówimy na rondzie ;)

#249 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 04 kwiecień 2009 - 16:18

za tydzień to ja bede u sibie śmigał... jak coś to za dwa...

[ Dodano: 2009-04-04, 18:16 ]
chciałem zedytować posta lecz nie wolno:
Za tym żeby jutro rano [9] jeździć przemawia jeszcze fakt że jest "Flandria" i tego nie można przegapić :) :)...

#250 bikej50

bikej50
  • Użytkownik
  • 121 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 kwiecień 2009 - 17:59

kurcze, ja to chyba jutro nie dam rady. pozostanie mi tylko samotne, spokojne kręcenie. miłej jutrzejszej jazdy.
Bartek.

#251 Gosc_MusicMan_*

Gosc_MusicMan_*
  • Gość

Napisano 04 kwiecień 2009 - 18:47

Było ok, dla mnie to pierwszy kontakt z rowerem w tym roku wiec sie troche zmeczylem... mysle ze warto czesciej robic zmiany i po kolei.

#252 Gosc_Tompoz_*

Gosc_Tompoz_*
  • Gość

Napisano 04 kwiecień 2009 - 21:43

Kolego Wojtek Wróbel Daniello też mu nie pasuje że Rondo jest na 9.00 Nasze Łódzkie ustawki są 10.00 ( 10.10- 10.15 odjazd ) rzeczywiście 9.00 za wcześnie. Ja np. jem śniadanie o 8.00 by na 10.00 zameldować sie na ustawce wyjeżdzam na nią 9.30 mam do ustawki 30 minut rogrzewki lekko.

Tompoz

#253 Gosc_@ndy_*

Gosc_@ndy_*
  • Gość

Napisano 04 kwiecień 2009 - 22:36

tzn teraz za wczesnie po tym wspaniałym przejściu z zimy na wiosnę, jak się sezon rozkręci to jest ok.

#254 Von Munchhausen

Von Munchhausen
  • Użytkownik
  • 273 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 kwiecień 2009 - 23:51

to jutro 11 na rondzie ?
tylko spokojniej proszę pojedźmy ;-)

Mam zamiar być o tej godzinie. I może faktycznie - pojedziemy tak, jak nam siły pozwolą 8-)

#255 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 14:00

Dziś na babce było europejsko... mase ludzi, kilka pań a i tempo jakieś takie nie babkowe... zwycięzca z ucieczki na pierwszym km. Jak ktoś uciekał to nie było szarpania i pościgu za wszelką cenę... no przynajmniej dopóki z nimi jechałem;)

Tutaj na dole dokładniejszy opis: http://www.siedlcete...ngi,134-75.html

#256 Gosc_felipe_*

Gosc_felipe_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 15:58

Pegos,

za tamą w Dębe jest mocniutki podjazd

Przecież to jest hopka... :-/

#257 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 17:25

być moze, czułem wczorajsze km to moze sie tylko zdawało.... ale 45 tam chyba nie wyciągne a dla mnie hopka jak tyle dam rade.

#258 Gosc_felipe_*

Gosc_felipe_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 19:27

Jeszcze jedno

potem z rondem Starzyńskiego peletonik 16 chłopa… zmiany dawaliśmy treściwe i jedną nawet 54km/h dałem na podjaździku to się porwało i był to max dnia, nawet na zjazdach z różnych wiaduktów było wolniej

Nie "porwało się", tylko nikt nie miał ochoty gonić Ciebie i Twojego kolegi. Jak Ty kolego chcesz się ścigać po Warszawie, to mogę się jedynie uśmiechnąć :mrgreen:

#259 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 20:20

Dobra dobra, skoro nic nie było to po co się tłumaczysz?:) ... poza tym to już było za znakiem warszawa;) po za tym skup się bardziej na trenowaniu niż przejmowaniu się tym co pisze...

#260 kr1zje

kr1zje
  • Użytkownik
  • 1165 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 kwiecień 2009 - 20:38

Ktoś tam skakał zanim do Jabłonnej dojechaliśmy, ale podjazdu to ja tam nie widziałem :roll:

Dodaj odpowiedź