warszawa - trasy
Napisano 04 kwiecień 2009 - 15:21
Gosc_Pegos_*
Napisano 04 kwiecień 2009 - 15:57
Przyjedźcie na rondo babka o 9... będzie więcej ludzi będzie fajniej...
Nikt nie pojedzie na Babkę, bo nikt nie będzie mieć siły.
Ale "sił" że dziś się wypompowaliście czy "sił" że poziom za wysoki?
Ja jutro jade... zobacze czy uda się odskoczyć albo coś skasować
Gosc_@ndy_*
Napisano 04 kwiecień 2009 - 16:02
ja powiem szczerze, że wole jeszcze tydzień dwa poczekać, pare mocniejszych treningów zrobić, poza tym 9 to jeszcze za wcześnie jak dla mnieAle "sił" że dziś się wypompowaliście czy "sił" że poziom za wysoki?
Ja jutro jade... zobacze czy uda się odskoczyć albo coś skasowaćale po dzisiejszych pięciu godzinach na siodelku troszke się zpompowałem...
Gosc_Pegos_*
Napisano 04 kwiecień 2009 - 16:05
Tyle co jechałem z wami to sobie dobrze radziłeśja powiem szczerze, że wole jeszcze tydzień dwa poczekać, pare mocniejszych treningów zrobić, poza tym 9 to jeszcze za wcześnie jak dla mnieAle "sił" że dziś się wypompowaliście czy "sił" że poziom za wysoki?
Ja jutro jade... zobacze czy uda się odskoczyć albo coś skasowaćale po dzisiejszych pięciu godzinach na siodelku troszke się zpompowałem...
Gosc_Tompoz_*
Napisano 04 kwiecień 2009 - 21:43
ja powiem szczerze, że wole jeszcze tydzień dwa poczekać, pare mocniejszych treningów zrobić, poza tym 9 to jeszcze za wcześnie jak dla mnieAle "sił" że dziś się wypompowaliście czy "sił" że poziom za wysoki?
Kolego Wojtek Wróbel Daniello też mu nie pasuje że Rondo jest na 9.00 Nasze Łódzkie ustawki są 10.00 ( 10.10- 10.15 odjazd ) rzeczywiście 9.00 za wcześnie. Ja np. jem śniadanie o 8.00 by na 10.00 zameldować sie na ustawce wyjeżdzam na nią 9.30 mam do ustawki 30 minut rogrzewki lekko.
Tompoz
Gosc_Pegos_*
Napisano 05 kwiecień 2009 - 14:00
Tutaj na dole dokładniejszy opis: http://www.siedlcete...ngi,134-75.html
Gosc_felipe_*
Napisano 05 kwiecień 2009 - 19:27
potem z rondem Starzyńskiego peletonik 16 chłopa… zmiany dawaliśmy treściwe i jedną nawet 54km/h dałem na podjaździku to się porwało i był to max dnia, nawet na zjazdach z różnych wiaduktów było wolniej
Nie "porwało się", tylko nikt nie miał ochoty gonić Ciebie i Twojego kolegi. Jak Ty kolego chcesz się ścigać po Warszawie, to mogę się jedynie uśmiechnąć :mrgreen: