Skocz do zawartości

warszawa - trasy

2336 odpowiedzi w tym temacie

#261 Gosc_felipe_*

Gosc_felipe_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 21:26

Dobra dobra, skoro nic nie było to po co się tłumaczysz?:) ... poza tym to już było za znakiem warszawa;) po za tym skup się bardziej na trenowaniu niż przejmowaniu się tym co pisze...

Tłumaczę Ci, że wszyscy olali tą "ucieczkę", abyś się nie jarał tak straszliwie.

#262 Gosc_@ndy_*

Gosc_@ndy_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 21:28

jakie ucieczki matko,
Pegos MY NIE JESTESMY JAKĄŚ ALTERNATYWĄ DLA BABKI :D MY SIE NIE ŚCIGAMY !!!
nie którzy lubią po prostu na kresce zafiniszować, ale to tylko dla zabawy , treningu...

#263 Gosc_MusicMan_*

Gosc_MusicMan_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 21:55

Ktos sie zapowiada na najblizsza sobote? Ja powinienem byc.
W tygodniu bede jezdzil za trasa torunska w strone zegrza po 17:00... jak ktos ma ochote to mozemy sie zgadac...

#264 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 22:22

jakie ucieczki matko,
Pegos MY NIE JESTESMY JAKĄŚ ALTERNATYWĄ DLA BABKI :D MY SIE NIE ŚCIGAMY !!!
nie którzy lubią po prostu na kresce zafiniszować, ale to tylko dla zabawy , treningu...

Spoko loko ;) jeden z was sam ze mna pisał że rozerwał potem grupe więc proponuje więcej uśmiechu i dystansu do moich luźnych refleksji :)

#265 Gosc_@ndy_*

Gosc_@ndy_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 22:29

tak pisałem, że rozerwałem grupe, ale w rezultacie wyglądało to tak, że zwyczajnie podkręciłem tempo, nie przekroczyłem 40-42kmh po prostu reszta została. ale podkreślam to nie była żaden skok który miałby na celu urwanie kogoś, zwyczajnie chciałem ,żebyśmy pojechali troche szybciej, poza tym to było już w Nasielsku a więc w połowie drogi.
w naszym towarzystwie nikt nigdy nie wyczyniał jakiś skoków, od tego jest rondo babka ;)

#266 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 22:37

łokej:) nie musisz mi się tłumaczyć....
zmieniajac temat> zawsze macie tę samą trase?

#267 Gosc_@ndy_*

Gosc_@ndy_*
  • Gość

Napisano 05 kwiecień 2009 - 22:42

to by było zbyt nudne :D staramy się zmieniać, ale z reguły kierunki północne, może następnym razem wybierzemy się w strone Wyszkowa

#268 Gosc_lecter_*

Gosc_lecter_*
  • Gość

Napisano 07 kwiecień 2009 - 12:29

Hejka!
Właśnie dziś trafiłem na to forum z czego jestem mocno szczęśliwy. Bowiem od jakiegoś czasu śmigam na szosówce samotnie i szukałem ludzi do wspólnej jazdy, ale niestety jakoś nie udawało mi się to. Gdzie dokładnie ustawiacie się na Babce? pod Arkadią może? Byłem na stronie "babki" i moje odczucia bardzo przyjemne i z chęcią dołączyłbym się do wspólnego pedałowania. Jakiś wielki kolarz ze mnie nie jest. Niestety moja praca uniemożliwia mi cykliczne branie udziału w treningach bo pracuje systemem 2 dni pracy na 2 dni wolne.

Kiedy i o której jest najbliższe spotkanie?

Ja jestem z Natolina i generalnie śmigam trasę z Natolina na UKSW i z powrotem. Czasem weekendami za Piaseczno.
Jeśli jest ktoś chętny do wspólnej jazdy z okolic Ursynowa to zapraszam na gygy: 7013221
Jak już napisałem z racji mojej pracy jeżdżę w dni wolne od pracy o każdej porze, natomiast w dni pracujące późnym wieczorem, czasem nocą - od 22 wzwyż.

#269 bikej50

bikej50
  • Użytkownik
  • 121 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 kwiecień 2009 - 15:03

LECTER, jak nasz ochotę na wyścigowe tempo to polecam rondo babka {niedziela godz. 9:00} Jak masz ochotę spokojniej pokręcić {ok.100km. śr.ok.30km/h} to zapraszam na rondo starzyńskiego w sobotę o 11-stej.

#270 Gosc_lecter_*

Gosc_lecter_*
  • Gość

Napisano 07 kwiecień 2009 - 15:49

ja początkujący jestem, żeby nie powiedzieć raczkujący, więc tempo 30 jest dla mnie optymalne. Tyle, że w piątek i sobotę wypada mi praca w godzinach 10-21 :cry: i nici z jeżdżenia... Znowu będę musiał koło 22 wybić się solo na warszawskie ulice. Eh ta cholerna robota :/ Aż zazdroszczę ludziom, co mają 8-16 albo 9-17 pn -pt... Chyba będę musiał pracę zmienić, ale w obecnej chwili nie jest to łatwe....

Jak jest ktoś z ursynowa to serio bardzo chętnie z kimś pojeżdżę...

no nic będę śledził daty kolejnych spotkań i w końcu któryś termin powinien mi pasować...
Czytałem, że jesteście spoko ludźmi, ale dla upewnienia się spytam: Mam nadzieję, że jak się zjawię moim skromnym Krossem Venom Atrox to mnie nie pogonicie?

#271 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 kwiecień 2009 - 16:06

Mam nadzieję, że jak się zjawię moim skromnym Krossem Venom Atrox to mnie nie pogonicie?

Mi co prawda też nie udało się jeszcze dołączyć do Kolegów z Warszawy (również kiepsko z czasem...), ale pamiętaj - nie liczy się sprzęt, tylko nogi ;-)

fs-userbar-blog-white.png

#272 Gosc_MusicMan_*

Gosc_MusicMan_*
  • Gość

Napisano 07 kwiecień 2009 - 18:01

Jak jest ktoś z ursynowa to serio bardzo chętnie z kimś pojeżdżę...

no nic będę śledził daty kolejnych spotkań i w końcu któryś termin powinien mi pasować...
Czytałem, że jesteście spoko ludźmi, ale dla upewnienia się spytam: Mam nadzieję, że jak się zjawię moim skromnym Krossem Venom Atrox to mnie nie pogonicie?

Sporo osob jezdzi z ursynowa drogami nieopodal wisly w strone gory kalwarii, ktos tutaj zamiescil taka mapke. Co sobote i niedziele o 10:00 odjezdza ekipa spod sklepu KEN róg płaskowickiej (przy bazarku).
Warto pojechac z nimi ze wzg na poznanie fajnych drog.

A co do sprzetu to chetnie bym zamienil swojego na starego grata w zamian za 3 godziny wolne w poludnie na rower :)

#273 Dahoo

Dahoo
  • Użytkownik
  • 3 postów
  • SkądWarszawa - Ursynow

Napisano 07 kwiecień 2009 - 19:39

Też właśnie jestem z Ursynowa i w wolnych chwilach pocinam (najczęściej z kumplem) po Warszawie i okolicach. Można się "zggować" jak ktoś będzie miał zamiar wyjść...
gg:1406552 :-)
na ogół jeździmy w tygodniu po 15, a w weekendy dowolnie

/pierwszy post na forum, więc witam wszystkich :mrgreen: /

#274 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 08 kwiecień 2009 - 21:06

Może miał by ktoś ochotę zasmakować rozkoszy jazdy po sośnie syberyjskiej w Pruszkowie? Dla dziesięciu osób za godzinę kosztuje to 400pln… czyli 40zł od „łepka”. Taka jest cena godziny w godzinach 7:00 16:00… jeśli by ktoś miał możliwość zorganizowania takiej eskapady jako „inna grupa sportowa” to by było taniej…. Więcej w cenniku http://www.bgzarena.com/pl/cennik
Napisałem tego posta tutaj ponieważ zapewne mało kto z poza warszawy by się skusił…

#275 eye_lip

eye_lip
  • Użytkownik
  • 84 postów
  • Skąd\\//\\//|P|R|

Napisano 08 kwiecień 2009 - 23:07

No nie przesadzaj, myślę, że spoza Warszawy parę osób by się znalazło. Ja się piszę na pewno.

#276 Dahoo

Dahoo
  • Użytkownik
  • 3 postów
  • SkądWarszawa - Ursynow

Napisano 09 kwiecień 2009 - 11:16

To sa ceny netto :-) ale pomysl bardzo dobry. Jak tylko wypadnie to w weekend to najprawdopodobniej sie pokusze :-) na pewno byloby to ciekawe. Jezdzil ktos juz po torze kiedys?

Pozdrawiam

#277 Gosc_MusicMan_*

Gosc_MusicMan_*
  • Gość

Napisano 10 kwiecień 2009 - 12:04

Ktos bedzie jutro na starzynskiego?
Ja bym przyjechal ale bede mial tempo spokojne, nie pisze sie na ucieczki i zrywy.

#278 bikej50

bikej50
  • Użytkownik
  • 121 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 kwiecień 2009 - 13:05

No właśnie z powodu świątecznego weekendu miałem też się zapytać czy jutro ktoś będzie. Ja będę i jeśli chodzi o tempo to też się piszę na równe i umiarkowane bo znowu cały tydzień zmarnowałem i ani razu nie siedziałem na rowerze. :cry: { a istebna coraz bliżej} ;-)

#279 Gosc_@ndy_*

Gosc_@ndy_*
  • Gość

Napisano 10 kwiecień 2009 - 14:20

jutro o 10 tu http://mapa.szukacz....tel&t=Kliknięty punkt
będę ja Maro i Bikej50
jedziemy Jadów i powrót drogą od Mińska Maz. od stadionu X-lecia ponad 130km

#280 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 kwiecień 2009 - 14:38

No właśnie z powodu świątecznego weekendu miałem też się zapytać czy jutro ktoś będzie. Ja będę i jeśli chodzi o tempo to też się piszę na równe i umiarkowane bo znowu cały tydzień zmarnowałem i ani razu nie siedziałem na rowerze. :cry: { a istebna coraz bliżej} ;-)

Ja jeszcze nic nie zacząłem robić, a też się na istebną czaję:)

Dodaj odpowiedź