warszawa - trasy
Posted 26 April 2010 - 22:44
Posted 26 April 2010 - 22:53
Słuchajcie :!: ........Rebiata.....dziś odważyłem się ustawić z krzysztofem na jego stałą trasę i mówię Wam trasa jest suuuper.......naprawdę polecam ja jestem cienki i jakoś dałem radę .....Bardzo fajny wypad Krzysztof........ :!: :mrgreen: Jak tylko będę miał czas to piszę się dalej na następną trasę.........Jacek
od początku pisałem że tempo spacerowe 30km/h :-)
Posted 27 April 2010 - 09:39
Tak, klub jest reaktywacją klubu o wielkich tradycjach, który posiadał w swoich szeregach nawet mistrzów Polski. Składka miesięczna to 10zł. KS, a nie KK, bo będą też narty biegowe, rolki i chyba coś jeszcze. Przed treningami weekendowymi można się zapisywać. Mają być oficjalne otwarcia i zamknięcia sezonu, baza wypoczynkowa po treningu itd., wóz techniczny... a to dopiero początek
Posted 29 April 2010 - 00:03
Posted 29 April 2010 - 07:59
adam95 - Na trasie wiodącej przez Pęchery, Piskórkę, Wągrodno, Drwalew, Budziszyn, Zawady nie ma prawie wcale ruchu. Ja jeżdżę do Warki z działki koło Tarczyna (Marylka) tą właśnie trasą i wychodzi mi 90km w obie strony. Jedyna niedogodność to około 1km trelinki między Michalczewem a Gośniewicami - straszna wytrząsarka. Można by to chyba ominąć jadąc przez Murowankę i Laski, ale nie testowałem jeszcze tej trasy - pewnie będę testował w Piątek.
próbowałem już tak ominąć ten odcinek :-)
przez Bronisławów i Murowańkę i później 730 przez Laski ale:
-jak się jedzie przez Bronisławów i Murowańkę to są takie odcinki dziurawego asfaltu że aż strach :-)
-jak się już wjedzie na 730 to jest dobry asfalt ale ruch spory
więc wolę się przemęczyć po tej trylince ten kilometr...
Posted 29 April 2010 - 08:14
Na Warke ta trasa jest bardzo ruchliwa?
Moze ktoś mi poleci trase z Piaseczna i z powrotem na jakieś 80km?
Moze ktoś jutro chętny na ustawke?
spróbuj tak:
http://www.bikemap.net/route/468523
początek według uznania, przez moment pomęczysz się na 79 bo ruch bardzo duży jak wiesz, ale od Pilawy cisza i spokój :-) wczoraj jechałem tą trasą na odcinku od Woli Chynowskiej do Żabieńca, gdzie uciekliśmy z 79 na Chylice
koniecznie zwalniaj przed torami na 683 !!!
Gosc_adam95_*
Posted 29 April 2010 - 10:04
I tym sposobem wychodzi krócej troszke bo odemnie z domu do warki google mapa pokazuje 46,1km.
Posted 29 April 2010 - 10:13
Ha! To widzę, że musimy poczekać, aż EU dosponsoruje któryś odcinek. Ostatnio sporo miłych niespodzianek na drogach. Nawet u mnie na wsi zrobili 2 kilometry, które były po ohydnych płytach :-P(...)próbowałem już tak ominąć ten odcinek :-)
przez Bronisławów i Murowańkę i później 730 przez Laski ale:
-jak się jedzie przez Bronisławów i Murowańkę to są takie odcinki dziurawego asfaltu że aż strach :-)
-jak się już wjedzie na 730 to jest dobry asfalt ale ruch spory
więc wolę się przemęczyć po tej trylince ten kilometr...
No, ale nie ma co czasu przy kompie tracić - czas na rower, bo pogoda dziś i jutro jeszcze ma być śliczna!