warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 Feb 2009 12:32
2336 replies to this topic
Posted 28 December 2010 - 01:53
Nie, samemu mi się nie chce, a na rondzie pewnie nikogo nie ma w takich warunkach. Poza tym wpadłem w te przysiady po uszy :-)I jak jeździłeś ??? Ja świętowałem i zero treningów. W wigilie była piękna pogoda i żałowałem, że nie mogę wyjść na rower.qqx, jeździmy sobota/niedziela z samego rańca ?
Posted 29 December 2010 - 22:12
Często jeździmy tak: http://www.bikemap.net/route/508534 , pewnie od lutego zaczniemy, zależnie od pogody.Witam was jest właśnie z Konstancina może jest ktoś z moich okolic a może być z Warszawy.Chętnie bym się wybrał jakoś w styczniu oczywiście pod koniec ? na małą wycieczkę 100 km lub 50 km taki trening ?.Ktoś chętny
Posted 30 December 2010 - 12:17
O to super.Ja mógłbym dołączyć do was gdzieś w Opaczy akurat było by mi po drodze ile was jest tak w grupie?.Bo jednak wznawiam jazdę na szosie
.A nie jezdziłem na niej aż od pod koniec sierpnia:).A i nie jeżdżę zbyt szybko w granicach 25/35 km/h bo to są moje początki jazdy na szosie.Na mtb nawet trochę szybciej jeżdżę,ale to zależy od dnia.I pewnie raz na tydzień jeździcie w taką trasą?.Najwyżej będę z tyłu za wami:D.Ale 100 km zrobię bez problem bez żadnych przerw
Posted 30 December 2010 - 14:32
hehe, nieprawda, dasz radę i będzie fajnie, bo traska jest przez pola i łąki, zero samochodów. Jeździmy w zależności od pogody, raz na tydzień od wtorku do czwartku, w weekend jesteśmy na Rondzie Babka: http://www.rondobabka.info/No o tym się przekonasz na wiosnę :mrgreen: z Krzyśkiem nie jest lekko, nawet na kole.Ale 100 km zrobię bez problem bez żadnych przerw
Posted 30 December 2010 - 16:42
Wiem wiem, słyszałem że się wybierają, fajna sprawa, ale nie mam czasu :-( Może w lutym, tak bym chciał, ale trudno powiedzieć, dobrze że przysiady mogę w domu ćwiczyć, to przynajmniej to robię zgodnie z planem niezależnie od ilości pracy...Krzy1976 - a może na tor?
Chłopaki z OLSHa zdaje się że zasmakowali bo ich spotykam regularnie