warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 maj 2011 - 21:50
Witam,
też jestem nowy, a to dlatego że wraz z przyjściem wiosny wyciągnąłem mój rowerek szosowy i chciałbym pojeździć też z kimś a nie samemu. Mam kumpla który ponoć sporo jeździ ale wiecznie nie ma czasu i już mi się znudziło słuchanie jego wytłumaczeń
Ogólnie rzecz biorąc jestem krótkodystansowym cieniasem, jeżdżę może 50-60 km tygodniowo samemu na szosie i ok 30-50 na góralu (to na Wydział i po lesie). Chciałby z kimś pojeździć jakoś dalej, stąd zgłaszam się tutaj.
Gdyby ktoś jeździł w okolicach Wawra i na południe czy wschód to jak najbardziej się piszę. Średnią prędkość ok. 30 km/h na 30-40 km powinienem wykręcić a dalej to nie wiem bo nie jeżdżę :/.
Może kogoś mogę powieźć na kole a ktoś mnie
Pozdrawiam.
Marcin
też jestem nowy, a to dlatego że wraz z przyjściem wiosny wyciągnąłem mój rowerek szosowy i chciałbym pojeździć też z kimś a nie samemu. Mam kumpla który ponoć sporo jeździ ale wiecznie nie ma czasu i już mi się znudziło słuchanie jego wytłumaczeń
Ogólnie rzecz biorąc jestem krótkodystansowym cieniasem, jeżdżę może 50-60 km tygodniowo samemu na szosie i ok 30-50 na góralu (to na Wydział i po lesie). Chciałby z kimś pojeździć jakoś dalej, stąd zgłaszam się tutaj.
Gdyby ktoś jeździł w okolicach Wawra i na południe czy wschód to jak najbardziej się piszę. Średnią prędkość ok. 30 km/h na 30-40 km powinienem wykręcić a dalej to nie wiem bo nie jeżdżę :/.
Może kogoś mogę powieźć na kole a ktoś mnie
Pozdrawiam.
Marcin
Napisano 29 maj 2011 - 22:53
Śmignęliśmy dziś z Przemkiem (przemikiem) ponad 50 km. W stronę Otwocka Wałem Miedzeszyńskim, i w tych regionach (np: Mrówcza). Planujemy kolejne wycieczki, gdyby ktoś miał ochotę dołączyć, zapraszamy niech się odzywa a dogadamy się co i jak 
śr. prędkość ok. 30-32km/h.
śr. prędkość ok. 30-32km/h.
Napisano 02 czerwiec 2011 - 07:13
Tu macie troche szczegolow:
http://www.plannja-t...id=52&Itemid=54
Jesli ktos sie nastawia na szybka jazde i naciaganie to moze sie zawiesc.
http://www.plannja-t...id=52&Itemid=54
Jesli ktos sie nastawia na szybka jazde i naciaganie to moze sie zawiesc.
Napisano 19 lipiec 2011 - 19:53
Witam jestem nowy na forum...poszukuje kolegów / kolezanki na wspólne jazdy...krece w okolicach wawa-ochota w strone Janek Tarczyna... jeśli ktos kreci w tych okolicach chetnie pojezdze z kims... (jezdze amatorsko nie na jakims super sprzecie...około 50-70 km dziennie jezdze)
[email protected]
Pozdrawiam
[email protected]
Pozdrawiam
Napisano 20 lipiec 2011 - 16:28
Taaak Jeest :-) Oczywiście krótko mówiąc......... Michał dzięki za pomoc bo było ciężko :oops: Ale później jak Was dogoniliśmy z wiadomych powodów.......to było fajnie bo jak pojechaliśmy dalej to cały czas zasuwaliśmy oglądając się za siebie, czy czasem nas nie dochodzicie..... :-) W sumie nakręciłem 125kilosów...to całkiem nieźle przed PruszkowemNieprzypadkowe spotkanie przypadkowych ludzi na przypadkowej stałej trasie treningowej co wtorek we środę. Zaiste, dzieło przypadku
Napisano 20 lipiec 2011 - 18:34
Oj.....Pafcio to nie dziś tylko wczoraj coś mnie podkusiło podbić do Powsina na trening Ośki Warszawa no i.........i były dożynki :oops: Tempo 40-50km/h cały czas ale za tydzień jak dam radę to też podbijam....... :-P Generalnie tam jest jak na RB tylko jeszcze lepiej dokładaja do pieca bo przez cały czas :-) Przyjedź to sam zobaczysz......Gorąco Polecam :-)condoor, A co to dziś było?