warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_michaelk_*
Napisano 02 sierpień 2011 - 11:24
Witam
Wakacje spędzam w Warszawie, nie znam na razie okolic miasta, jakie trasy moglibyście polecić (tak na 60-130km)? Mieszkam na Pradze Południe także interesują mnie trasy o małym ruchu samochodowym (jeśli takie są w ogóle) na wschód czy północ od Warszawy, tak żeby jak najszybciej przebić się przez miasto. Widzę, że w Warszawie jest dużo szosowców, czy macie jakieś spotkania treningowe także popołudniami w tygodniu we wschodniej Warszawie, tak powiedzmy po 16 czy 17 (bo niestety po tej godzinie będę dysponował czasem).
Pozdrawiam
Wakacje spędzam w Warszawie, nie znam na razie okolic miasta, jakie trasy moglibyście polecić (tak na 60-130km)? Mieszkam na Pradze Południe także interesują mnie trasy o małym ruchu samochodowym (jeśli takie są w ogóle) na wschód czy północ od Warszawy, tak żeby jak najszybciej przebić się przez miasto. Widzę, że w Warszawie jest dużo szosowców, czy macie jakieś spotkania treningowe także popołudniami w tygodniu we wschodniej Warszawie, tak powiedzmy po 16 czy 17 (bo niestety po tej godzinie będę dysponował czasem).
Pozdrawiam
Napisano 06 sierpień 2011 - 20:36
hmmm to chyba wyjdzie więcej niż 100km...Byłby może ktoś chętny jutro rano na spokojne 100km: Metro Kabaty - Piaseczno - Nadarzyn - Błonie - Leszno - Nowy Dwór - Łomianki - Bielany (i któreś tamtejsze metro)?
Czekam na odpowiedź. Ruszałbym około 10-11
Pozdr.
Napisano 07 sierpień 2011 - 16:10
a ja tam odnalazłem z tego przyjemność.
Wolę pojechać 20 min. metrem niż tłuc się przez miasto co chwilę zatrzymując się na światłach tudzież innych niespodziewanych... etc.
Fajna droga, może na początku dużo samochodów ale potem super, gładki asfalt, trochę zakrętów, przez pola i lasy.
A co do piwa to się zgodzę z przedmówcą
Wolę pojechać 20 min. metrem niż tłuc się przez miasto co chwilę zatrzymując się na światłach tudzież innych niespodziewanych... etc.
Fajna droga, może na początku dużo samochodów ale potem super, gładki asfalt, trochę zakrętów, przez pola i lasy.
A co do piwa to się zgodzę z przedmówcą
Napisano 11 sierpień 2011 - 11:31
JulianPap wczoraj zrobiłem trasę o której pisałes. Wojewódzka 721 z Piaseczna do Nadarzyna to tragedia. Jest wąsko, dużo dziur i jest bardzo duży ruch. Do tego tirówki na poboczu... Za Nadarzynem jest lepiej pod każdym wzgledem, ale tez sa złe odcinki. Najlepiej jest za Lesznem aż do Kazunia a pozniej przez Łomną boczną droga rownoleglą do "7" aż do Łomianek.
Napisano 11 sierpień 2011 - 11:54
Zagadajcie do Pafcia - podrzuci Wam dobre trasy łączące Piaseczno z Nadarzynem - jazda 721 to tragedia. Można jechać z Piaseczna w stronę Nadarzyna przez Dawidy, przecinając Krakowską na światłach - nowymi asfaltami do Pruszkowa. Zdecydowanie polecam - o wiele mniejszy ruch, żadnych ciężarówek i relatywnie bardzo porządny asfalt.
Gosc_Pegos_*
Napisano 13 sierpień 2011 - 16:02
Coś idealnego dla mnie i dla Ciebie czyli wyścig uliczny:PA co tam ma być?
http://captor.home.pl/dynamo/
Jak tylko uda mi się wyłączyć mój PacmanMode to będzie dobrze:P