Skocz do zawartości

warszawa - trasy

2336 odpowiedzi w tym temacie

#1821 Bucz

Bucz
  • Użytkownik
  • 219 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 sierpień 2011 - 22:10

Ktoś ma do zaproponowania jakąś fajną trasę około 200 km? 24 sierpnia, w środę mam wolne w pracy i ochotę zrobić jakiś dłuższy trening. Jeśli ktoś byłby chętny, to oczywiście jestem otwarty na propozycje.

#1822 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 sierpień 2011 - 23:05

...przyzwyczaiłem się do lokalnych dróg z dobrym asfaltem przez pola i łąki :-)

A jakoś nie wpadasz do nas... a są zmiany - na lepsze.

Ktoś ma do zaproponowania jakąś fajną trasę około 200 km? 24 sierpnia, w środę mam wolne w pracy i ochotę zrobić jakiś dłuższy trening. Jeśli ktoś byłby chętny, to oczywiście jestem otwarty na propozycje.

Ja mam :-). Mam też czas. Jak nie będzie padało to jest nas już dwóch - zarezerwuj sobie cały dzień jeśli możesz a jeśli nie to tez jakoś to zaaranżujemy.

#1823 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 15 sierpień 2011 - 01:52

Ja mam :-). Mam też czas. Jak nie będzie padało to jest nas już dwóch - zarezerwuj sobie cały dzień jeśli możesz a jeśli nie to tez jakoś to zaaranżujemy.

ja też będę miał czas i chętnie pojadę na 2-setkę 24 sierpnia ! jutro niestety rondo odpada, mnóstwo pracy, terminy gonią :-(

#1824 Bucz

Bucz
  • Użytkownik
  • 219 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 sierpień 2011 - 07:44

O proszę jaki odzew ;-) Rezerwuję cały dzień oczywiście. Oby tylko nie padało ;-)[/fade]

#1825 localhost

localhost
  • Użytkownik
  • 368 postów
  • SkądMazowsze

Napisano 15 sierpień 2011 - 18:08

Jeśli będziecie przejeżdżać w okolicach Mszczonowa/ Tarczyna/ Grójca to Ja też chętnie się dołączę.

#1826 Gosc_nettled_*

Gosc_nettled_*
  • Gość

Napisano 15 sierpień 2011 - 20:49

Ja się witam po raz trzeci, człowiek-porażka freaky like me, kto był dzisiaj w mińsku to widział :-D nie ma to jak szybki debiut z multiporażką (1. pocisk aby zdązyć przez decyzję w ostatniej chwili na fali euforii po wycieczce po karczewach&okolicach 2. pogubienie trasy - pozdrawiam panów w białych koszulkach wziętych za dublujących mnie zawodników ;-) 3. bynamniej nie w efekcie punktu poprzedniego, dojazd na zaszczytnym ostatnim miejscu :-) 4. pocisk gigant, bo na 20 praca - ZDĄŻYŁAM)

BYŁO SUPER!!! :-D
super, super + od dziś nie ma lipy, bo jak następnym razem dojade ostatnia nie myląc trasy to będzie niedobrze.
wielkie podziękowania:
Pegos za info. Eh, to był dla mnie kamień milowy, i to już w pierwszym tygodniu jazdy! Moment wręcz historyczny ;-) Jeszcze raz dzięki!
panowie, których złapałam na mijance przed Mińskiem, za m.in. zgłoszenie mojej marnej osoby, za dopompowanie opon, przechowanie bagażu... ETC tzw POMOC KOMPLEKSOWA
2 osoby z forum za rozpoznanie :-D wybaczcie brak pamięci, rozgarnięcie to ostatnia cecha, jaką mi można przypisać
wszyscy - za super atmosferę, aż chce się jeździć!!! gdyby nie robota, to z chęcią zostałabym do końca
przepraszam, że się emocjonuję i rozpisuję i śmiecę, ale dawno tak fajnie nie spędzałam czasu - rower to jest jednak moc ;-)

#1827 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 15 sierpień 2011 - 21:46

Moc to się zacznie jak zaczną pierwsze pucharki wpadać ;)

Jak się spodobało, to w Makowie Mazowieckim - 27, 28.08 - w sobotę czasówka, w niedzielę - start wspólny. I nawet chyba (nie pamiętam) była osobna kategoria dla Kobiet na czasówce.

NB Pegos - jak PacMan? Jak wynik?

#1828 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 15 sierpień 2011 - 22:18

Moc to się zacznie jak zaczną pierwsze pucharki wpadać ;)

Jak się spodobało, to w Makowie Mazowieckim - 27, 28.08 - w sobotę czasówka, w niedzielę - start wspólny. I nawet chyba (nie pamiętam) była osobna kategoria dla Kobiet na czasówce.

NB Pegos - jak PacMan? Jak wynik?

PacMan mode w pełni aktywny. Na śliskim łuku na którym w przeszłości widziałem 3-4 piękne gleby ja leciałem 40 a reszta peletonu 54km/h co jak wiadomo mnożąc prze ilość okrążeń= elegancki dubel:) w sumie to dużooo ludzi dostało dubla od zwycięscy:)
jestem w miarę zadowolony bo poza zakrętami szło elegancko jak na moje km przebyte od czerwca

#1829 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 15 sierpień 2011 - 22:34

To jak - widzimy się w Makowie, jak mniemam? :)

#1830 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 15 sierpień 2011 - 23:07

To jak - widzimy się w Makowie, jak mniemam? :)

Raczej nie inaczej:) może śmigła sobie wsadzę do orbei na czasówkę:)

#1831 Gosc_nettled_*

Gosc_nettled_*
  • Gość

Napisano 15 sierpień 2011 - 23:07

spodobało ;-) Trochę czasu na zastanowienie jest :-)

#1832 klastes

klastes
  • Użytkownik
  • 11 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 sierpień 2011 - 10:45

Na stronie podają że trzeba miec licencje masters, a co jeśli ma się poniżej 30 lat i nie jezdzi w zadnym klubie?

#1833 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 17 sierpień 2011 - 22:53

Dzwonić do orga i się dopytywać o kat. "zero" - która czysto teoretycznie od tego roku jest i może być w wyścigach Masters uwzględniana. W ostateczności można prosić o puszczenie w zawodach poza klasyfikacją - tj. jedzie się we wszystkimi, ma się swój czas - ale nie jest się uwzględnianym w wynikach końcowych, klasyfikacji punktowej itd, itp. Ale nie sądzę by ktoś robił problem.

#1834 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 sierpień 2011 - 22:55

MiSzA, wpadasz w sobotę do Pruszkowa?

#1835 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 17 sierpień 2011 - 23:01

Trudne pytanie - jeszcze nie wiem jakie mam plany - powoli schodzi opuchlizna po pszczole, więc nie wiem czy sobie nie zrobię dłuższego weekendu z rowerem na plecach; jak nigdzie nie wyjadę to raczej tak.

#1836 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 sierpień 2011 - 00:13

Na pszczołę okład z cebuli. Dawno się nie widzieliśmy a mam nowe asfalty do objechania ;-) .

#1837 delonge1985

delonge1985
  • Użytkownik
  • 61 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 18 sierpień 2011 - 20:54

witam. w kolarzowce jestem naprawde poczatkujacy, dobiero mam rower (szukam kasku i butow). jest moze ktos na podobnym do mnie poziomi z kim moglbym czasem skoczyc na rower? nie chce zawadzac tym ktorzy potrafia smigac. chcialbym sie ustawic z kim kto nie ma super osiagow w kolasrstwi. szukam amatorow. jak cos to jestem z bielan. prosze o kontakt na gg 6889339

#1838 localhost

localhost
  • Użytkownik
  • 368 postów
  • SkądMazowsze

Napisano 18 sierpień 2011 - 21:10

Dwusetka 24 sierpnia jest nadal aktualna?

Będzie chwilka na dotankowanie bidonów czy zapieprz od początku do końca?

#1839 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 sierpień 2011 - 21:17

Dwusetka 24 sierpnia jest nadal aktualna?

Będzie chwilka na dotankowanie bidonów czy zapieprz od początku do końca?

Będzie na pewno. Skąd jedziesz?

#1840 localhost

localhost
  • Użytkownik
  • 368 postów
  • SkądMazowsze

Napisano 18 sierpień 2011 - 21:29

Jestem z Żyrardowa. Mógłbym dołączyć w Tarczynie.

Dodaj odpowiedź