warszawa - trasy
Napisano 14 sierpień 2011 - 23:05
A jakoś nie wpadasz do nas... a są zmiany - na lepsze....przyzwyczaiłem się do lokalnych dróg z dobrym asfaltem przez pola i łąki :-)
Ja mam :-). Mam też czas. Jak nie będzie padało to jest nas już dwóch - zarezerwuj sobie cały dzień jeśli możesz a jeśli nie to tez jakoś to zaaranżujemy.Ktoś ma do zaproponowania jakąś fajną trasę około 200 km? 24 sierpnia, w środę mam wolne w pracy i ochotę zrobić jakiś dłuższy trening. Jeśli ktoś byłby chętny, to oczywiście jestem otwarty na propozycje.
Napisano 15 sierpień 2011 - 01:52
ja też będę miał czas i chętnie pojadę na 2-setkę 24 sierpnia ! jutro niestety rondo odpada, mnóstwo pracy, terminy gonią :-(Ja mam :-). Mam też czas. Jak nie będzie padało to jest nas już dwóch - zarezerwuj sobie cały dzień jeśli możesz a jeśli nie to tez jakoś to zaaranżujemy.
Gosc_nettled_*
Napisano 15 sierpień 2011 - 20:49
BYŁO SUPER!!! :-D
super, super + od dziś nie ma lipy, bo jak następnym razem dojade ostatnia nie myląc trasy to będzie niedobrze.
wielkie podziękowania:
Pegos za info. Eh, to był dla mnie kamień milowy, i to już w pierwszym tygodniu jazdy! Moment wręcz historyczny ;-) Jeszcze raz dzięki!
panowie, których złapałam na mijance przed Mińskiem, za m.in. zgłoszenie mojej marnej osoby, za dopompowanie opon, przechowanie bagażu... ETC tzw POMOC KOMPLEKSOWA
2 osoby z forum za rozpoznanie :-D wybaczcie brak pamięci, rozgarnięcie to ostatnia cecha, jaką mi można przypisać
wszyscy - za super atmosferę, aż chce się jeździć!!! gdyby nie robota, to z chęcią zostałabym do końca
przepraszam, że się emocjonuję i rozpisuję i śmiecę, ale dawno tak fajnie nie spędzałam czasu - rower to jest jednak moc ;-)
Napisano 15 sierpień 2011 - 21:46
Jak się spodobało, to w Makowie Mazowieckim - 27, 28.08 - w sobotę czasówka, w niedzielę - start wspólny. I nawet chyba (nie pamiętam) była osobna kategoria dla Kobiet na czasówce.
NB Pegos - jak PacMan? Jak wynik?
Gosc_Pegos_*
Napisano 15 sierpień 2011 - 22:18
Moc to się zacznie jak zaczną pierwsze pucharki wpadać
Jak się spodobało, to w Makowie Mazowieckim - 27, 28.08 - w sobotę czasówka, w niedzielę - start wspólny. I nawet chyba (nie pamiętam) była osobna kategoria dla Kobiet na czasówce.
NB Pegos - jak PacMan? Jak wynik?
PacMan mode w pełni aktywny. Na śliskim łuku na którym w przeszłości widziałem 3-4 piękne gleby ja leciałem 40 a reszta peletonu 54km/h co jak wiadomo mnożąc prze ilość okrążeń= elegancki dubel:) w sumie to dużooo ludzi dostało dubla od zwycięscy:)
jestem w miarę zadowolony bo poza zakrętami szło elegancko jak na moje km przebyte od czerwca
Napisano 17 sierpień 2011 - 22:53
Napisano 18 sierpień 2011 - 20:54