Decathlon - Seria Triban
Started By
barthas
, 14 maj 2013 12:28
2332 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 czerwiec 2013 - 12:10
Wlasnie nie jestem do konca pewien czy smarowanie wystarczy, bo nowych lancuchow sie przeciez nie smaruje bo one maja na sobie ten preparat co jest lepszy od smarów.
U mnie nie było możliwości zamówienia, a na stronie jak klikałem żeby poinformowali mnie kiedy rower będzie dostępny to czekałem ponad miesiąc i cisza.
U mnie nie było możliwości zamówienia, a na stronie jak klikałem żeby poinformowali mnie kiedy rower będzie dostępny to czekałem ponad miesiąc i cisza.
Napisano 26 czerwiec 2013 - 21:53
Witam. Ja mam b'twina tribana 3 2011 (ten czerwony) i powiem wam że jestem bardzo zadowolony z tej szosy. Jest to moja pierwsza szosa i myślę że dalej nią pozostanie przez minimum 2/3 lata. Rowerek sprawuje się świetnie, oczywiście wymieniłem w nim parę rzeczy bo wiadomo na czymś musieli zaoszczędzić (suport, linki, pancerze, korba, pedała). Rama jest bardzo fajna, sztywna, geometrię ma dobrą a co najważniejsze za 1500 jest carbonowy widelec, który dobrze tłumi nierówności. Wbrew pozorom te b'twinowskie oponki są niczego sobie bo zrobiłem na nich już koło 5000km i zrobię jeszcze koło 2;)
Rowerek użytkuję prawie 2 lata i mogę go (i każdy inny z decathlony) polecić z czystym sumieniem.
Rowerek użytkuję prawie 2 lata i mogę go (i każdy inny z decathlony) polecić z czystym sumieniem.
Napisano 26 czerwiec 2013 - 22:45
Chyba widziałem Cię na tym rowerku parę razy na trasie i w mieście.Ja mam b'twina tribana 3 2011 (ten czerwony)
Muszę przyznać, że byłem zaskoczony bo z daleka rower prezentuje się naprawdę fajnie. Lekko jakoś. Jak z bliska zobaczyłem na ramie b'twin to się lekko zdziwiłem.
Napisano 30 czerwiec 2013 - 11:19
Taka ciekawostka co do Tribanów 5a. Rozmawiałem ze sprzedawcą w sklepie Decathlona w Poznaniu i mają rzekomo zamówione we Francji 128 sztuk na całą Polskę w różnych rozmiarach, ale kiedy i czy rzeczywiście w takiej ilości zostaną przysłane to już pewnie nie jest...