Nie zauważyłem żadnych zmian w moim profilu na Stravie - co się stało?
Endomondo I Strava
Posted 01 October 2014 - 20:51
Posted 09 October 2014 - 09:10
A ja pucharki widzę.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 22 October 2014 - 11:43
Ktoś się bawił darmowym narzędziem do tworzenia prywatnych "heat maps" na podstawie danych ze stravy? Takie coś znalazłem i właśnie puściłem kreatora:
http://www.jonathano.../strava/map.php
Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo fajnie
"MAMIL"
Posted 22 October 2014 - 15:26
Fajna zabawka, ale nigdy nie działało mi wyświetlanie mapek innych użytkowników - tylko moje mi ładuje. Ciekawe jak innym?
Posted 25 October 2014 - 16:49
Zacząłem ostatnio testować endomondo i mam do was takie szybkie pytanie, wam też rozłącza zapisywanie trasy podczas gdy ktoś do was zadzwoni? ![]()
Posted 25 October 2014 - 17:26
Zacząłem ostatnio testować endomondo i mam do was takie szybkie pytanie, wam też rozłącza zapisywanie trasy podczas gdy ktoś do was zadzwoni?
Nie mam takiego problemu.
Jadę, trasa jest rejestrowana. Ktoś dzwoni, zatrzymuję się i rozmawiam. Kontynuuję jazdę i rejestracja śladu jest kontynuowana.
Telefon Samsung Galaxy Note 2.
Posted 25 October 2014 - 17:51
Hm, miałem taką sytuację raz, więc może to jakiś zbieg okoliczności. Zobaczymy na dłuższym dystansie, na razie rejestruję sobie krótkie trasy po mieście, od razu kolejna rzecz, gubi zasięg (tunel) i i przerywa naliczanie czasu, fakt faktem, łączy później oba punkty, natomiast w czasie istnieje pewne przekłamanie
Posted 25 October 2014 - 18:55
O tym, że Endomondo kumpluje się z ANT+ doczytałem, a jak ma się w tej sprawie Strava?
Nijak - tylko bluetooth.
Posted 25 October 2014 - 19:54
Ktoś się bawił darmowym narzędziem do tworzenia prywatnych "heat maps" na podstawie danych ze stravy? Takie coś znalazłem i właśnie puściłem kreatora:
http://www.jonathano.../strava/map.php
Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo fajnie
Przy okazji warto wypróbować:
Other Strava API tools: KOM Notifier • Segment Details • Annual Summary
Super, zwłaszcza segment details (taaak!!!), choć podsumowanie też jest niczego sobie, niby przedstawione to co i w stravie można znaleźć w "moich aktywnościach", ale przede wszystkim wystarczy podać nr "atlety", żeby wyciągnąć wszystkie dostępne informacje, a ponadto mamy podane jak na tacy przeróżne dane statystyczne. Miodzio! Szkoda tylko, że do statystyki brane są km/h (czy też mile - do wyboru), a nie ma h - na trenażerze nie rejestruję już km, bo to bez sensu... Najciekawsze opcje są pod koniec - raport segmentów (zestawienie WSZYSTKICH segmentów z ilością przejazdów, średnią i najlepszym czasem) i detale aktywności.
Posted 30 October 2014 - 15:44
Same problemy mam ostatnio, dziś znów strava coś szwankuje i nie chce zapisać aktywności, ktoś odnotował podobne problemy?