Pętla Beskidzka - Wisła - 06.07.2013
Started By
Wiesiek Legierski
, 22 May 2013 09:05
124 replies to this topic
Posted 08 July 2013 - 14:40
Wyścig jak najbardziej udany, trasa piękna i co ważne doskonale zabezpieczona i opisana, sporo osób na stracie, pogoda wbrew pozorom dopisała 8-)
Ciesze się, że jechałem dłuższy dystans dla samych widoczków było warto:-)
Początkowo chciałem jechać PRO i powalczyć na rundach ale jechać taki kawał z Poznania i kręcić rundy wokół zameczku...po zeszłorocznym RT mam dość :roll:
Czołowa grupka z każdym podjazdem coraz mniejsza...niektórzy mieli pecha - przemonr1 a niektórych po prostu trasa wykończyła. Ja niestety na ostatnim podjeździe nie utrzymałem tempa czołówki i do końca kręciłem sam. Czas? Troszkę ponad 5 h także całkiem spoko :-)
Do następnego :-)
Ciesze się, że jechałem dłuższy dystans dla samych widoczków było warto:-)
Początkowo chciałem jechać PRO i powalczyć na rundach ale jechać taki kawał z Poznania i kręcić rundy wokół zameczku...po zeszłorocznym RT mam dość :roll:
Czołowa grupka z każdym podjazdem coraz mniejsza...niektórzy mieli pecha - przemonr1 a niektórych po prostu trasa wykończyła. Ja niestety na ostatnim podjeździe nie utrzymałem tempa czołówki i do końca kręciłem sam. Czas? Troszkę ponad 5 h także całkiem spoko :-)
Do następnego :-)
Posted 08 July 2013 - 15:39
Pętla w tym roku na duży plus, dystans PRO po zamkniętej rundzie świetny. Nawet pogoda w tym roku bardziej łaskawa (przynajmniej dla mnie).
Mi niestety na zjeździe przez Zameczek strzeliła szytka i było po zawodach jeszcze przed półmetkiem :/ Ale runda zaprojektowana tak, żeby nie było gdzie odpocząć
pozdrawiam i do zobaczenia za rok !!
Mi niestety na zjeździe przez Zameczek strzeliła szytka i było po zawodach jeszcze przed półmetkiem :/ Ale runda zaprojektowana tak, żeby nie było gdzie odpocząć
pozdrawiam i do zobaczenia za rok !!
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 08 July 2013 - 19:13
KILKA FOTEK PRZED PODJAZDEM NA PRZEŁĄCZ KOCIERSKĄ
https://picasaweb.go...3PetlaBeskidzka
na zdjęciu nr 55 widac jak trzymają się za ręce
Posted 08 July 2013 - 21:04
Posted 09 July 2013 - 19:40
Jak to mawiają - szczęśliwi czasu nie liczą :-)
Przegladałem wyniki i sporo dnf. Upału nie było, więc co się z tymi ludzmi działo?
awaria za awarią, z tego co widziałem sporo osób miało problem ze sprzętem (mnie również złapało) a kilka osób z tego co widziałem nie zmieściło się na trasie
Posted 10 July 2013 - 09:26
Planujemy aby w roku 2014 Pętla ponownie odbyła się w Wiśle.
Dystans PRO 96 km bez zmian (lub tylko drobne modyfikacje).
Dystans MARATON ok 160 km - trasa podobna jak w tym roku, ale kierunek jazdy odwrotny.
Termin już znamy: 5 lipca 2014 r. - 8. Pętla Beskidzka.
Pogoda zamówiona, zresztą jak od 7 lat niezmiennie dobra ;-)
P.s. Powoli zbliża się 10 jubileuszowa edycja. Coś tak chodzi mi po głowie żeby wrócić do korzeni (pamiętamy 2007 rok) i zaproponować 3 dystanse: 90,180,270 km, co wy na to? :mrgreen:
Dystans PRO 96 km bez zmian (lub tylko drobne modyfikacje).
Dystans MARATON ok 160 km - trasa podobna jak w tym roku, ale kierunek jazdy odwrotny.
Termin już znamy: 5 lipca 2014 r. - 8. Pętla Beskidzka.
Pogoda zamówiona, zresztą jak od 7 lat niezmiennie dobra ;-)
P.s. Powoli zbliża się 10 jubileuszowa edycja. Coś tak chodzi mi po głowie żeby wrócić do korzeni (pamiętamy 2007 rok) i zaproponować 3 dystanse: 90,180,270 km, co wy na to? :mrgreen: