Walka o ,,Jutro''
Started By
Jarek-LT
, 07 cze 2013 07:10
38 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 czerwiec 2013 - 07:10
Henryk Jarosław Sienkiewicz
WALKA O ,, JUTRO…….’’
Jeszcze miesiąc temu fikałem po górach… czułem wiatr we włosach zjeżdżając z ODRODZENIA na EDGE PRO. Wcześniej pobrano próbkę, wycinek guza,,, nic nie znaczący, jak myślałem……
Rozpoznanie - czerniak złośliwy…… stadium trzecie z przerzutami na węzły chłonne szyi.
Rokowania – bardzo znikome, może 20% - BYŁOBY BARDZO DOBRZE.
Rekonwalescencja – bardzo długa i kosztowna o ile będzie szansa na nią……
W związku z diagnozą APELUJĘ do Wszystkich którzy mnie znają i nie znają o wsparcie…
Nie proszę o nic więcej jak o JEDNĄ – symboliczną złotówkę przelaną na konto. Na być może leczenie pooperacyjne…………przyjęcie do Kliniki Onkologii – 13.06.2013
Nr konta - 12114020040000310246477389 - WALKA O ,,JUTRO’’
Jako członek ,,Świadka Rowerowego’’ czułem potrzebę napisania tego listu.
Pozdrawiam z szacunkiem
Jarek
WALKA O ,, JUTRO…….’’
Jeszcze miesiąc temu fikałem po górach… czułem wiatr we włosach zjeżdżając z ODRODZENIA na EDGE PRO. Wcześniej pobrano próbkę, wycinek guza,,, nic nie znaczący, jak myślałem……
Rozpoznanie - czerniak złośliwy…… stadium trzecie z przerzutami na węzły chłonne szyi.
Rokowania – bardzo znikome, może 20% - BYŁOBY BARDZO DOBRZE.
Rekonwalescencja – bardzo długa i kosztowna o ile będzie szansa na nią……
W związku z diagnozą APELUJĘ do Wszystkich którzy mnie znają i nie znają o wsparcie…
Nie proszę o nic więcej jak o JEDNĄ – symboliczną złotówkę przelaną na konto. Na być może leczenie pooperacyjne…………przyjęcie do Kliniki Onkologii – 13.06.2013
Nr konta - 12114020040000310246477389 - WALKA O ,,JUTRO’’
Jako członek ,,Świadka Rowerowego’’ czułem potrzebę napisania tego listu.
Pozdrawiam z szacunkiem
Jarek
Napisano 07 czerwiec 2013 - 13:28
Masz moje wsparcie, sam nie mam za dużo i niepewną sytuację w pracy, ale coś przeleję.
Pozdrawiam, trzymam kciuki za Ciebie. Kolarze są twardzi do końca, dlatego wierzę, że wszystko się poukłada.
Mam nadzieję też sporo ludzi na forum się przebada i spojrzy na stan swojego zdrowia.
Pozdrawiam, trzymam kciuki za Ciebie. Kolarze są twardzi do końca, dlatego wierzę, że wszystko się poukłada.
Mam nadzieję też sporo ludzi na forum się przebada i spojrzy na stan swojego zdrowia.
Napisano 11 czerwiec 2013 - 21:25
Ja też wysłałem. Mojemu tacie z 7 lat temu zdiangozowali raka z przerzutami... Jak włączył internet i zaczał sprawdzać to stwierdził, że powinien już nie żyć albo zaraz umrze...Lekarze mówili mu podobnie przeszedł 3 chemioterapie. W nocy leżał w szpitalu i mu wpuszczali coś w żyły... a rano i tak musiał iść do pracy (3 dzieci na utrzymaniu).W szpitalu dookoła wszyscy umierali... a on się trzymał bo wiedział, że nie może zostawić rodziny bo wszyscy byliśmy na jego utrzymaniu.Na odchodne zarazili mu jeszcze wątrobę wirusem C... Tata żyje do dziś i ma się bardzo dobrze... Tutaj sytuacja jest bardzo podobna, NASTAWIENIE PSYCHICZNE jest NAJWAŻNIEJSZE. Także Panie Jarku proszę zapomnieć o tych .. 20% ,bo one jest mnożone co najmniej kilkukrotnie w sytuacji w której się Pan znajduje a odnośnie rekonwalescencji to też się Pan grubo zdziwi, a osoby które bedą chciałby pomóc napewno się znajdą.. choćby na forach kolarskich.
Napisano 17 czerwiec 2013 - 15:12
Jarku wybacz, ale chyba należą się słowa wyjaśnienia, zostałeś przyjęty do kliniki i pojechałeś pętlę drawską?? Czy to jakaś tragiczna pomyłka organizatorów. Bo rozumiem, że czerniak z przerzutami, raczej wyklucza taki wysiłek.
Jeśli coś źle zrozumiałem to przepraszam, ale proszę o Twój komentarz.
Jeśli coś źle zrozumiałem to przepraszam, ale proszę o Twój komentarz.
Napisano 17 czerwiec 2013 - 16:11
jano_3 możliwe że ktoś inny pojechał za Henryka. Sprawdzając generalkę jako rower wpisane jest INNY nie SZOSOWY. Również prosiłbym o komentarz, bo planowałem przelać pieniądze.
Napisano 17 czerwiec 2013 - 16:23
pangumas, możliwe że jest tak jak piszesz - na fotkach nie znalazłem jarka https://plus.google....082750754012369 , zawsze chyba startował na szosowym , tak czy siak jakieś wyjaśnienie by się przydało.
Napisano 17 czerwiec 2013 - 18:44
mess i kobrys, tu ludzie raczej martwią się o celowość przeznaczenia swoich ciężko zarobionych pieniędzy przekazanych Jarkowi / Henrykowi... :roll:
Krisowy blog sportowy:
Strava: https://www.strava.c...thletes/3746277
Endomondo: https://www.endomond...profile/1796231
Napisano 17 czerwiec 2013 - 19:37
Wystarczy jedno słowo, "Ktoś wystartował za mnie" . Nie chcę bić piany, Rozmawiałem z adminem i podjąłem decyzję, że zadam pytanie i wydaje mi się, że jako osoba, która przekazała jakiś grosz, mam do tego prawo. Czekam na komentarz Jarka. A jeśli to nie Jarek startował to wartoby sprostować sprawę u orgów.
Dodaj odpowiedź