�ódź, Pabianice i okolice- chętni do jazdy.
Napisano 10 marzec 2009 - 21:18
- zawsze jeździ sama
- wybiera się samotnie tego samego dnia na przejażdżkę
A chętnych do jazdy nigdy nie za wiele. :mrgreen:
Staram się trzymać tempo około 30km/h. Wybieram się też na wycieczki większe niż 100km (niestety takie trasy pokonuje samotnie) i dlatego jestem w trakcie poszukiwań miłośników "maratonów".
Napisano 10 marzec 2009 - 21:35
Napisano 10 marzec 2009 - 22:52
Cytat
Wiem, że jest mocna grupa. Mocna grupa także wyrusza w niedziele w kierunku Rzgowa (tempo podobno zabójcze), ale ja głównie szukam ludzi na wycieczkę w 2-3 osoby. Chociaż na stronkę zajrzę, bo o niej nawet nie słyszałem.Zajrzyj na strone http://www.CykloManiak.pl. To jest lodzki portal rowerowy. Na forum mozesz zaproponowac jakas trase, miejsce, date i godzine startu. Na pewno znajdzie sie ktos chetny. Na Retkini jest silna grupa, ktora jezdzi dluzsze trasy.
Rawa81 Czemu nie. :-) Jesteś oczywiście z Rawy Mazowieckiej?
Gosc_Tompoz_*
Napisano 10 marzec 2009 - 23:32
Tompoz
Napisano 10 marzec 2009 - 23:59
Cytat
Są ustawki, ale na razie dołączają do silnej grupy z Łodzi, więc nie jeżdżę. Po za tym napisałem, że szukam chętnych na 2-3 osobową wycieczkę (zawsze można namówić kogoś z miasta i kogoś z okolic, a na pewno są w okolicy osoby które same jeżdżą). A tempo 30km/h (no chyba, że jest wmordewind) to już takie przyzwyczajenie od treklinga (na treklingu zawsze zasuwałem około 26-27km/h i się przyzwyczaiłem).Kolego twierdzisz ze teraz na początku sezonu trzymas ztęmpo jeżdzać sam 30 km/h a wieć masz solidny poziom wytrenowania. Nikt ci nie karze jeżdzić z Maniakowem np. A tego co wiem to w Pabanicach też są ustawki szosowe oprócz Maniakowa. Nie spotkałes nikogo podczas treningu ?
Tompoz
Rawa81 Ok. Ale dopiero jak będzie w miarę stabilna pogoda.
Napisano 11 marzec 2009 - 09:26
Napisano 11 marzec 2009 - 11:15

Napisano 11 marzec 2009 - 18:25
Cytat
No właśnie o tej ustawce na ul.Gryzla wiem, ale na razie są tylko w niedziele i dołączają do grupy na Rzgowskiej. A tempo mają podobno bardzo mocne.Witam i pozdrawiam . Jestem z Pabianic i jeżdżę z chłopakami z Łodzi na Rzgowska . Jeśli masz ochotę to zapraszam Cię w każdą niedziele o 10:00 pod sklep rowerowy na ul.Gryzla. Oraz po przestawieniu czasu na czas letni zaczniemy się spotykać na pętli autobusowej na Bugaju o godz.16:10 we wtorek i czwartek .Zapraszam i damy Ci koło tak jak nie zawsze dadzą nam Panowie z Łodzi
![]()
![]()
Gosc_Tompoz_*
Napisano 12 marzec 2009 - 00:07
Cytat
Tompoz, mijalismy sie dzisiaj na poczatku gradobicia, w miejscu finiszu czasowki w Skotnikach :-)
zgadza się Marcin mnie max. gradobicia dopadł koło cmentarza w Skotnikach a jak na złośc Tir jechał miałem chwilę stracha.
A przy okazji kolego Radek z Pabianic trenuj i wystartujesz sobie wczasówce w Skotnikach niedługo Cyklomanisak poda oficjlany termin i regulamin. Czasówka bez licencji.
Tompoz
Napisano 17 marzec 2009 - 18:19
Cytat
Ja najczęściej jeżdżę w kierunku Łasku lub Bełchatowa. Asfaltowa trasa jest również w kierunku Rzgowa i Tuszyna. Ogólnie częściej wybieram się w kierunku południowym bądź zachodnim. :-)Panowie, gdzie jeździcie w okolicach łodzi? trasy w 100% asfaltowe proszę ;-)
1) rąbień, zgniłe błota, Lutomiersk i jeszcze aż za ner
2) park krajobrazowy wzniesień łódzkich - jeżów i okolice
Gosc_Tompoz_*
Napisano 18 marzec 2009 - 14:43
Cytat
Panowie, gdzie jeździcie w okolicach łodzi? trasy w 100% asfaltowe proszę ;-)
1) rąbień, zgniłe błota, Lutomiersk i jeszcze aż za ner
2) park krajobrazowy wzniesień łódzkich - jeżów i okolice
Kolego Szmiglo jak by się przyjrzeć twojemu postowi to jest na poziomie 11 latka. A nie zauważyłes że Łódź jest wielka i zkażdej otaczają ja aslalty.
Jesli suzkas zkogoś do pojezenia do okresl gdzue jeżdzisz zktorej strony Łodzi i w jakim tepie.
Albo najlepiej ogłoś sie na www.cyklomaniak.pl
kumasz
A ja jezdzisz Zgniłe bLota to mas zfajna ustawke niedzile 10.00 Aleksandrów Ł. Polo w lato spotykaja się o 9.00 teraz chyba o 10.00
Tompoz
Napisano 18 marzec 2009 - 19:37
pytałem, bo jeżdżę samemu i wspólne wyprawy mnie nie pasjonują. Odnośnie argumentu, że Łódź jest dużym miastem to co on ma do rzeczy? jak mam ochotę wybrać się w kierunku np. Lutomierska to wizja przejazdu przez pół miasta mnie nie przeraża.
Dodaj odpowiedź