�ódź, Pabianice i okolice- chętni do jazdy.
Started By
radek_3131
, 10 mar 2009 21:18
235 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 marzec 2009 - 20:03
Na Gryzla? To zależy. Ale ponad 30km/h na pewno. Teraz odpowiedź na drugie pytanie. Tompoz dokładnie ci powie. Wiem, że na bank ich spotkasz na wylotowej drodze w kierunku Rzgowa. Tempo jest ostre. około 40km/h. I ostatnie pytanie. Osób jest dużo. Z samych Pabianic można spotkać około 20. Łodziaków jest więcej. Czasem łączymy się w jeden peleton (właśnie w niedziele tak było). Trasy są około 60-100km. Pabianiczanie mają tradycyjny finish w Pawlikowicach (piwo!). :-D
Napisano 21 marzec 2009 - 19:45
Mam pytanko do Łodziaków ,szukam starych znajomych ,a konkretnie chodzi mi o Włodka Łosia. Kiedyś znał go w Łodzi kazdy szanujący się zawodnik czy mastersiak, mieszka ( mieszkał?) gdzieś koło warsztatu Janka Kudry. Może ktoś wie co się z nim dzieje ,będę wdzięczny za wiadomość.
Napisano 22 marzec 2009 - 16:31
Cytat
Dzisiaj nie byłem bo pogoda do dupy. Po za tym mam jutro poważny sprawdzian z historii (14 tematów o Rzymie + rozszerzenie), więc nie miałem za dużo czasu na jazdę.Był ktoś na ustawce w Pabianicach dziś?
[ Dodano: 2009-03-27, 15:16 ]
Xanagaz, jak w niedziele będzie sucho (co niestety jest wątpliwe :cry: , ale kto wie ;-) ) to wybieram się na ustawkę na ul.Gryzla
Napisano 29 marzec 2009 - 19:33
Dzięki za info , Karbon - wiem że dawał w palnik i to ostro. Tompoz - najlepiej znałem Wieśka Stańczaka - miał sklep na Nawrot . Nieżle Janka Kudrę , Krzysia Sujkę ( ten sam wiek) i jeszcze Lola Patykowskego , ale to zamierzchłe czasy. Wiem ,że Dyziu i Jurek Linde już dawno śp.
Napisano 29 marzec 2009 - 21:31
Cytat
No dzisiaj nie była zła, ale tydzień temu było deszczowoCytat
Pogoda nie była zła. Na ustawki dla mnie jeszcze za wcześnie.Dzisiaj nie byłem bo pogoda do dupy. Po za tym mam jutro poważny sprawdzian z historii (14 tematów o Rzymie + rozszerzenie), więc nie miałem za dużo czasu na jazdę.
Dodaj odpowiedź