�ódź, Pabianice i okolice- chętni do jazdy.
Started By
radek_3131
, 10 mar 2009 21:18
235 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 sierpień 2009 - 21:48
Witam wszystkich łodziaków
Dziś gdy wyszedłem na miasto spotkałem na mojej jakże wąskiej uliczce mało co uczęszczanej peleton 30-40 kolarzy, a jakieś 20 min później kolejnych 10 tym razem trochę rzadziej rozstawionych na jednej z ruchliwszych ulic. I moje pytanie ma treść co dziś się działo że aż tylu kolarzy wyruszyło?

Napisano 03 sierpień 2009 - 13:03
W niedziele ustawki szosowe na północy Łodzi są pod apteką na Strykowskiej przy skrzyżowaniu z Wycieczkową. Zbiórka o 10. Słabsze dywizje (III i II) startują zaraz po 10, I o 10.15 (choć czasem wcześniej). Pewnie widziałeś ludzi zmierzających właśnie na tę ustawkę.
W soboty masz ustawki pod Kasztanami na Julianowskiej/Zgierskiej.
W soboty masz ustawki pod Kasztanami na Julianowskiej/Zgierskiej.
Napisano 07 lipiec 2010 - 12:26
Oczywiście o 11.07. /niedziela/ mi chodziło.I też sądzę że większość kolarzy/w tym i Ty/, w niedzielę jeżdżą na ustawki.Ale ja nie jestem kolarzem tylko rowerzystą jeżdżącym na szosie,dlatego uważam że jazda ze mną dla Ciebie byłaby nudna!NIE TA DYWIZJA!
Parametry mojej jazdy,opisałem wcześniej i na towarzystwo jeżdżące wg tych osiągów liczę.
Parametry mojej jazdy,opisałem wcześniej i na towarzystwo jeżdżące wg tych osiągów liczę.
Napisano 07 lipiec 2010 - 12:41
No rozumiem, spróbuj na CycloManiaku ustawić się z kimś koło McDonalds'a na Retkini. Spotykają się tam ludzie na szosach/trekingach na dłuższe wypady 150-300km. Średnia koło ~25km/h.
I tu się mylisz. Też lubię czasem się przejechać spokojnie tylko dla towarzystwa, a średnią prędkość mieć tam gdzie słońce nie dociera. Przykładowo jutro się wybieram na coś dłuższego i spokojnego, ale ile km z tego wyjdzie to jeszcze nie wiem.
Cytat
Ale ja nie jestem kolarzem tylko rowerzystą jeżdżącym na szosie,dlatego uważam że jazda ze mną dla Ciebie byłaby nudna!NIE TA DYWIZJA!
I tu się mylisz. Też lubię czasem się przejechać spokojnie tylko dla towarzystwa, a średnią prędkość mieć tam gdzie słońce nie dociera. Przykładowo jutro się wybieram na coś dłuższego i spokojnego, ale ile km z tego wyjdzie to jeszcze nie wiem.
Dodaj odpowiedź