Ile macie naliczonych kilometrów w tym sezonie ??
Gosc_Jareq_*
Napisano 23 marzec 2009 - 19:52
Matko! Kolejny temat rodem z portalu dla nastolatków! LUDZIE! OGARNIJCIE SIĘ!
Napisano 24 marzec 2009 - 12:41
Napisano 24 marzec 2009 - 19:24
gstachow, nie ma co zazdrościć. Jazda powinna dawać przyjemność nawet z tempem 20km/h. Ja jeżdżę tyle km na ile mnie stać (i na ile mam czas). Najgorsze jest chyba zmuszanie się na siłę do roweru, czyli jeżdżenie metodą "muszę zrobić 1000km w miesiącu".
Alez ja sie do niczego nie zmuszam. Jezdze typowo turystycznie, zarowno jesli chodzi o dystans jak i predkosci. Moj ROCZNY przebieg to 1500km. Przynajmniej tak bylo przez ostatnie dwa lata. Z jazdy czerpalem duza przyjemnosc, teraz to jedynie bol stawow mi zostal. W tym roku chyba wogole bede musial zrezygnowac z roweru, no chyba ze w koncu trafie na fachowca ktory odkryje co mi jest. Tu trzeba znalezc przyczyne problemu a nie leczyc tylko objawy.
Gosc_Anonymous_*
Napisano 02 maj 2009 - 18:34
Napisano 03 maj 2009 - 00:03
No i co ktoś ma 2500 km a ktoś ma 460 km, to ten pierwszy jest lepszy czy ten drugi gorszy. A BIKESTATS to po co ? A... wiem nie każdy z niego korzysta ... wiec ten co korzysta jest lepszy czy gorszy od tego co nie korzysta? Czy o taką rywalizację chodzić powinno. Wydaję mi się, że nie ale mogę przecież się mylić no nie ? ;-)
No i mylisz się (tym razem), bo nie o rywalizację tu chodzi. Jakby tak było to temat byłby codziennie aktualizowany i miałby teraz tyle stron co 'Twój dzisiejszy trening'. W dodatku pewnie niejeden dodałby sobie km ;]
Bardziej chodzi tu o porównanie - swojego przejechanego całkowitego dystansu do ODO innych. Czysta zabawa cyferkami i satysfakcja z tego płynąca ...