Kolarskie zagadki
Started By
Gosc_Tompoz_*
, 20 mar 2009 20:52
194 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_Tompoz_*
Napisano 22 kwiecień 2009 - 17:11
Jeszcze jedno słówko za SuperMario , bo Mario był super. Pajac o niewyparzonej gębie, ale jak nikt potrafił skoczyc z 600- 800m. i nie dawał się ograc. Nawiązując do historii boksu - Alego magazyn "The Ring" uznawał za pajaca ,potem potulnie przyznał mu miejsce w galerii sław.
Napisano 22 kwiecień 2009 - 19:12
Moja zagadka.
W lipcu 2008 prawie do końca liczył się w walce o zwycięstwo w Tour de France, we wrześniu przyjechał do Polski na Tour de Pologne.
W obydwu wyścigach reprezentował drużynę, której jednym ze sponsorów tytularnych był do niedawna producent testów ciążowych.
Kto ?
W lipcu 2008 prawie do końca liczył się w walce o zwycięstwo w Tour de France, we wrześniu przyjechał do Polski na Tour de Pologne.
W obydwu wyścigach reprezentował drużynę, której jednym ze sponsorów tytularnych był do niedawna producent testów ciążowych.
Kto ?
Napisano 22 kwiecień 2009 - 19:21
Cytat
Moja zagadka.
Kto ?
Cadel Evans?
Napisano 23 kwiecień 2009 - 10:10
Cytat
Czy jest to Kolumbijczyk Luis Herrera?
Chociaż nie wiem, bo nie znalazłem informacji mówiącej, że był pierwszym amatorem, który wygrał etap na TdF.
Owszem, Luis "Lucho" Herrera, zwany również El Jardinerito de Fusagasugá, czyli małym ogrodnikiem z Fusagasugá. Czyżby ze względu na wzrost?
Bardzo dobrze, Rudas. Twoja kolej!
Dodaj odpowiedź