Dziś po deszczu miałem przyjemność jechać po błocie i kamieniach, ale na szczęście oponki od @mikroos'a spisują się świetnie
Do Jabłonki mam rzut beretem, więc jeśli pogoda dopisze to z chęcią pokręcę Tylko godzina i trasa do ustalenia
Sanok i okolice
Started By
Gosc_DivisionBell_*
, 31 Jul 2013 22:45
236 replies to this topic
Posted 29 July 2014 - 08:59
Wiec ustalmy godz i miejsce zbiorki i mozemy smigac na ta gore Slonne przez Sanok. Wiec co myslicie nad sroda godz 10:00 miejsce Grabownica Starzenska na glownej krzyzowce. Jesli godz i miejsce nie pasuje to skladajcie propozycje i wspolnie cos sie ustali.
Using Tapatalk
Posted 29 July 2014 - 12:29
Masz na myśli krzyżówkę gdzie skręca się na Niebocko? Tam jakiś pomnik jest i sklep o ile się nie mylę.
Jeżeli chodzi o mnie, to jeśli mi się plany nie zmienią to jak najbardziej mi taka opcja odpowiada. Jedynie żeby trasa nie była strasznie długa, bo dojechać do Grabownicy to nic, ale już wrocić po długiej trasie to może być problem
Posted 29 July 2014 - 12:44
Tak, dokladnie o ta krzyzowke chodzi. Dla mnie trada obojetna, dystans i tempo dostosuje sie tak, aby wszystkim pasowalo. Mozna jechac na ten Sanok i gore Slonne, ale nie mam pojecia ile km to wyjdzie. Ja nie jestem z tych rejonow wiec ustalenie trasy i dystansu pozostawiam wam 😉
Using Tapatalk
Posted 29 July 2014 - 14:03
Szczerze to przez sam sanok powinny być największe problemy, droga dziurawa i nieprzyjemna dla tyłka. .. a potem stolnica od początku sanoka (z waszej strony) to jakieś 25km do gór slonnych. Potem długa górka i taras widokowy ogólnie trasa piękna tylko żeby pogadać dopisała. Sam mieszkam w czertezu, naprzeciwko Kmicica (ten ogromny motel, gdzie odbywają się wesela itp... miejscowi będą wiedziec) także dołączę się po drodze
Posted 29 July 2014 - 14:32
Zaciskamy zęby i jedziemy w deszczu ; D
A co do sanoka - nie będzie dużo samochodów o tej porze, spokojnie, codziennie jeżdżę przez centrum do szkoły, rodziny, sklepu korki będą o 15 ale to i tak da się przyjeżdżać obok samochodów. Jak wyjedziemy na obwodnicę będzie luźno i przyjemnie
A co do sanoka - nie będzie dużo samochodów o tej porze, spokojnie, codziennie jeżdżę przez centrum do szkoły, rodziny, sklepu korki będą o 15 ale to i tak da się przyjeżdżać obok samochodów. Jak wyjedziemy na obwodnicę będzie luźno i przyjemnie
Posted 29 July 2014 - 15:36
To ustalmy jakies konkrety, kolega Kamil czas ma po godz 12:00, ja z Beymontem (cgyba ze ktos jeszcze) mamy okolo godz dojazdu z okolic Brzozowa do Sanoka, kwestia jeszcze pogody. Moja propozycja jestctaka, jesli nie bedzie mocno padac i pogoda bedzie znosna to zbiorka w Sanoku godz 12:30-45 np kolo Mc Donalda, chyba ze polecicicie lepszy punkt zbiorki.
Using Tapatalk