No niby jest taka opcja ale akurat Ojcu kończy się umowa i zastanawia się nad jakimś telefonem to próbuję coś sensownego poszukać. Sam mam Xperie AcTIVE i teraz jak telefon to tylko z ANT+( i najlepiej aparat min 8mpx) tyle że w ofertach operatorów nie ma specjalnie wyboru -jedynie Samsung S4, XPERIA Z1 ale to jakieś kosmiczne koszty Xcover 2 to ant nie ma niestety.
Pulsometr Do Endomondo- Nokia Lumia
Gosc_szymas_*
Napisano 21 październik 2013 - 15:03
Co do tego Endo to nie byłbym tego taki pewien - z własnego doświadczenia wiem, że ani Endo, ani Strava nie obsługują zewnętrznego ANT+ (na Androidzie, na iOS - nie wiem). ipBike natomiast, śmiga aż miło (mimo, iż interface ma "specyficzny")
ja nie za bardzo kumam co ty tu piszesz wiem jedno mam sony eriscon live walkman i opaske od garmina 305 ......................... i wszystko działa
Tompoz
Napisano 21 październik 2013 - 15:13
Piszę o zewnętrznym odbiorniku ANT+ (zdjęcie poglądowe Prozor zamieścił kilka postów wcześniej).ja nie za bardzo kumam co ty tu piszesz wiem jedno mam sony eriscon live walkman i opaske od garmina 305 ......................... i wszystko działa
Tompoz
Napisano 22 październik 2013 - 14:34
ja nie za bardzo kumam co ty tu piszesz wiem jedno mam sony eriscon live walkman i opaske od garmina 305 ......................... i wszystko działa
Tompoz
No i tu jest pies pogrzebany - temat wątku to: pulsometr do Nokia Lumia, czyli Windows Phone, a nie SE z obslugą ANT+. W odróżnieniu od (starszych modeli niestety - z nowszych telefonów to tylko nowe Samsungi 4 i nowsze) SE obslugujących ANT+ (i współpracujących z opaskami ANT+ np. Garmina), a nawet opaskami pulsu Polara nadającymi poprzez BT, Nokie z Windows Phone nie potrafią obsługiwać nie tylko ANT+, ale nawet porządnie zwykłego BT (przynajmniej layer transmisji szeregowej).
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750