Dzięki za miłe słowa! Opieka po sprzedaży to u nas rzecz święta

Baza sklepów on-line: Polska i zagranica
Napisano 02 grudzień 2016 - 19:23
- Greek lubi to
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Gosc_intel action_*
Napisano 21 kwiecień 2017 - 19:32
Koledzy mam pytanko szukam konkretnego sklepu rowerowego z rowerami z okolic zielona góra ,Poznań kolezanka chce kupić rower na komunię do 1500 zł dla chłopca .Lecz szuka po allegro gdzie zauważyłem ,że sami ludzie nie znający sie na rzeczy wciskają jej kit mam nadzieję ,że pomożecie
Napisano 21 kwiecień 2017 - 19:41
Alzashop - taki sklep z Czech, działający w całej Europie. Zdecydowanie nie polecam, po tygodniu od opłacenia zamówienia (torby Blackburn) anulowali zamówienie zasłaniając się nagłym brakiem towaru. Zwracają równowartość koszyka, więc kilka dych za przewalutowanie w plecy.
Napisano 24 kwiecień 2017 - 17:15
Czołem,
w trakcie poszukiwań rowerka, możecie trafić na stronkę:
Próbowałem cos o nich znaleźć, ale wygląda to ogólnie na szwindel. Tak więc zalecam grubą ostrożność.
https://forum.cyclin...ic.php?t=113660
Napisano 27 kwiecień 2017 - 12:09
Sklep Bikestacja.pl - zdecydowanie ODRADZAM! Zakup kasety, na stronie www - dostępna, dzwonię dodatkowo żeby potwierdzić dostępność: oczywiście jest na stanie. Składam zamówienie, robię przelew i dostaję emaila, że kasetę mi prześlą za 1,5 tyg! Dzwonię wyjaśnić: Pani i Pan w słuchawce: no przecież nie ma kasety na stanie i muszą zamówić zanim mi prześlą!!! Brak słów...
Sklep Cyklomania.pl - zdecydowanie POLECAM! Sporo zakupów u nich robiłem kilka lat temu i teraz. Odpowiadają b. szybko na emaile. Bardzo szybko przesyłają towar. Bez żadnych problemów zwroty i b. szybko oddają kasę.Bardzo kompetentny i miły P. Gebauer.
- er_te lubi to
Napisano 27 kwiecień 2017 - 15:03
Wprawdzie nie zamawiałem w BS ale dziś pytałem o pompkę crank brothers gem bo mieli fajną cenę na allegro i aukcja się skończyła lub ją zakończyli, zapytałem czy jest jeszcze dostępna, dosyć szybko otrzymałem wiadomość, że tak jest dostępna i mogę zamówić na ich stronie i wysyłka 6 dni, sprawdzam na ich stronie i ma status "zielony" dostępna. Także za kontakt + , jednak czasy dostawy jak widać nie są zbyt szybkie.
Napisano 29 kwiecień 2017 - 22:53
Sklep r2-bike.com, dość popularny niemiecki sklep, zamówienie 14 kwietnia, do dzisiaj tj, 30 kwietnia nie wysłane, 20 kwietnia przysłali email że wysyłka może się opóźnić do tygodnia ponieważ nie mają jednej rzeczy i muszą zamówić od dystrybutora choć wszystkie przedmioty miały status natychmiastowa wysyłka.
Ostatnio robiłem dużo zamówień w sklepach za granicą, Holandia, Anglia, Tajwan, żadnych problemów i opóźnień, i o dziwo tam gdzie się najmniej spodziewałem problemów taki kwiatek.
Napisano 06 czerwiec 2018 - 21:11
Gosc_Bullet_*
Napisano 06 czerwiec 2018 - 22:13
A ja mam o Wertykalu jak najlepsze zdanie - zawsze miałem z nimi szybki/dobry kontakt i błyskawiczną wysyłkę. Myślę, że to nadal dobra firma, a tylko wyjątkowo coś im się przytrafiło.
Skoro o czekaniu na towar mowa - w sklepie Rove.pl zamówiłem pompkę Blackburn. Miałem dostać po 7 dniach, stwierdzili, że już wysyłają i...nic. Po kolejnej mojej uwadze przyszła przesyłka z przeprosinami i darmową pompką, za którą nie musiałem płacić.
Dodaj odpowiedź