Skocz do zawartości

Zdjęcie

Akcesoria Rowerowe Lidl

warto ?

385 odpowiedzi w tym temacie

#241 luki99

luki99
  • Użytkownik
  • 426 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 23 maj 2015 - 20:37

Koszulki za duze - na mnie niestety nie pasowala M a ski u nich brak:)  a podenki maja bardzo dobrą wkładkę ale niestety za krótkie nogawki. Rękawiczki takie normalne ale za tę cenę warto. Ktoś wyżej pisał, że się poprują - ale jest przeciez w lidlu 3 lata gwar. (dziś pytałem) w markecie z uznaniem nigdy nie miałem problemów.

Ja kupiłem tylko plecak - bo w tym co mam nie chciało mi się nigdy jeździć mokre plecy zobaczymy jak ten z lidla system się sprawdzi do tego ma fajny pokrowiec na cały plecak anty-deszczowy , który można w każdej chwili schować/wyciągnąć - w decathlonie sam taki pokrowiec kosztuje 50 zl :) ). Do tego plecak jest bardzo lekki i przemyślany pod rower (z bok u kieszenie na bidony, dodatkowe szelki z przodu żeby plecak nie latał itd) - za 49 zł polecam!

#242 Kekacz

Kekacz
  • Użytkownik
  • 1143 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 23 maj 2015 - 20:47

Można prosic foto wkładki?

Proszę Cię bardzo (po kliku większa wersja)

crivit_2015_wkladka.jpg
  • sts lubi to

Trzepak 

"MAMIL"

#243 Coriner

Coriner
  • Użytkownik
  • 165 postów
  • SkądSwinoujscie

Napisano 24 maj 2015 - 15:16

Dziś 80km w zestawie lidlowskim. Koszulka może i za długa, ale w czasie jazdy tak się samoistnie podwinęła, że kompletnie nieodczuwalna ta długość, i poraz pierwszy wróciłem z trasy niemokry ani zziębnięty - jestem zadowolony, spełniła swoje zadanie. Spodenki też zdały egzamin, rękawiczki jak rękawiczki - wygodne, chwyt jest OK. Przy tej cenie - brak dyskomfortu - bezcenne.

#244 krzem21

krzem21
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 02 czerwiec 2015 - 13:38

Okiem amatora po 100km w lidlowym wdzianku. Faktycznie koszulka bardzo długa i dość luźna co jest plusem jeśli chodzi o plecy, ale na brzuchu można schować czteropak piwa ;).

Spodenki z bardzo fajną wkładką (lepsza niż w podstawowym modelu z decathlonu), niestety nogawki są krótkie, po upływie kilometrów dodatkowo trochę się ściągają i co najmniej połowa uda jest odkryta, co dla mnie nie jest fajnym uczuciem.     

#245 luki99

luki99
  • Użytkownik
  • 426 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 02 czerwiec 2015 - 20:22

Ale za to wiecej opalisz :D

#246 Gosc_tyranek_*

Gosc_tyranek_*
  • Gość

Napisano 26 czerwiec 2015 - 21:21

Ja osobiście nigdy nie kupowałem nic w Lidlu jeśli chodzi o akcesoria rowerowe, ale wielu znajomych je sobie chwali. Ja ostatnio poluję na taki piętrowy stojak na rowery - coś tak w tym artykule piszą http://blog.traseo.p...miales-pojecia/ - wiecie może gdzie taki dostanę?

#247 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3254 postów
  • SkądPoznań

Napisano 01 lipiec 2015 - 13:23

Jutro kolejne "okazje" buty mtb w których nie można sobie odpowiednio bloku ustawić. Mimo całkowitego cofnięcia nadal nie jest w tym miejscu co w butach SH (tam nie było to całkowite cofnięcie). Po za tym brak wentylacji. Kawał tworzywa sztucznego, może jesienią jakoś dadzą radę, ale myślę, że noga i tak będzie się pocić. Ostatnie dobre produkty kupiłem tam z 8lat temu

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.logo_phpBB.gif<p>

#248 Coriner

Coriner
  • Użytkownik
  • 165 postów
  • SkądSwinoujscie

Napisano 02 lipiec 2015 - 12:21

Opinia o kasku z Lidla, ten co widać na mojej głowie. Wczoraj uratował moją głowę - zdał więc egzamin.

#249 mikroos

mikroos
  • Użytkownik
  • 8664 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 02 lipiec 2015 - 13:11

Tego nie wiesz, czy uratował, więc nie przesadzajmy. No, ale fajnie, że nic Ci się nie stało.

rowerplus-logo-2.png

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?

#250 Coriner

Coriner
  • Użytkownik
  • 165 postów
  • SkądSwinoujscie

Napisano 02 lipiec 2015 - 16:48

Oj stało stało, mocno stłuczone ramię, a dziś skusiłem się w Lidlu na koszulki (poprzednio 40zł - dziś 25zł) i dłuższe spodenki za 30zł. Buty tez obniżyli do 80zł ze 100zł.

#251 acmatti

acmatti
  • Użytkownik
  • 37 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 23 lipiec 2015 - 16:19

:)

u8202y2013v3.gif

#252 sts

sts
  • Użytkownik
  • 292 postów
  • SkądMazowsze

Napisano 05 wrzesień 2015 - 22:23

http://www.lidl.pl/p...erta.htm?id=810

Nie liczy się sprzęt tylko serce.

#253 lubelaczek

lubelaczek
  • Użytkownik
  • 481 postów

Napisano 06 wrzesień 2015 - 10:20

Co myślicie o tych gatkach ? http://www.lidl.pl/p...Detail&id=43022
Ktoś z was używał ? Wkładka podobna do tych, które są w krótkich spodenkach w cenie 30zł ?

#254 Daniel_105

Daniel_105
  • Użytkownik
  • 187 postów

Napisano 06 wrzesień 2015 - 11:20

Ja używałem. Strasznie niewygodne, jakby ktoś mi nogi w gips wsadził. Wkładka to jakieś nieporozumienie, praktycznie można uznać ze jej nie ma. Do tego wszystkiego popruly się po chyba miesiącu, na szwie. Jedyny ich plus to taki ze faktycznie sa ciepłe i nie przepuszczają wiatru.

#255 lubelaczek

lubelaczek
  • Użytkownik
  • 481 postów

Napisano 06 wrzesień 2015 - 12:22

No właśnie ja szukam czegoś na dojazdy do pracy (6km w jedną stronę) Jeansy trochę słabe na rower ;)

#256 sirkozi

sirkozi
  • Użytkownik
  • 2297 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 06 wrzesień 2015 - 13:18

Dlaczego słabe? Mnóstwo osób dojeżdża nawet w garniturach, butach na obcasie itp.

#257 lubelaczek

lubelaczek
  • Użytkownik
  • 481 postów

Napisano 06 wrzesień 2015 - 14:05

W lecie nie mam z tym problemu ;)
Ale jak trochę popada, leży śnieg to jest słabo. Nogawki w jeansach i buty często mokre. Plecy ochlapane.

#258 wojtek_b

wojtek_b
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 06 wrzesień 2015 - 20:32

Dlaczego słabe? Mnóstwo osób dojeżdża nawet w garniturach, butach na obcasie itp.

może dlatego, że to jest "forum szosowe" a nie >>forum relaksacyjnie podróżujących na rowerach miejskich<< Ja mam akurat 16km do pracy i nie wyobrażam sobie dojazdu na rowerze w dżinsach, marynarce i z laptopem na plecach nawet przy pięknej pogodzie, albo bym musiał jechac z godzinę. w stroju rowerowym jest dużo wygodniej. (aczkolwiek spodnie z lidla są do kitu)

#259 lubelaczek

lubelaczek
  • Użytkownik
  • 481 postów

Napisano 06 wrzesień 2015 - 22:09

Nawet na te kilka-kilkanaście kilometrów ? Bo te krótkie spodenki daja rade na krótkich dystansach (np. do 50 km),

#260 przmor

przmor
  • Użytkownik
  • 500 postów

Napisano 06 wrzesień 2015 - 23:46

Krotkie z Lidla z czerwcowej czy lipcowej oferty z niebieska wkladka daly rade podczas niedawnych upalow i w sumie szesciogodzinnej jazdy z malymi przerwami blisko 100km.

Dodaj odpowiedź