kaido2, dnia 24 Marz 2017 - 19:48, napisał:
Przyznaje, ta koszulka jest nie do zaje....nia.
Próbowałeś? Fetysz czy inny ten teges
Napisano 05 kwiecień 2017 - 22:01
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 06 kwiecień 2017 - 15:55
Maciejos, dnia 06 Kwie 2017 - 06:10, napisał:
Swoją drogą żenujące jest to, że w sklepach CCC od dwóch lat są te komplety i nigdy nie były przecenione....a podejrzewam, że już sporo się różnią od aktualnych strojów (barwy, sponsorzy, krój)
Też mi żenujące, żenujące są takie uwagi. Jak uważasz, że towar nie jest wart tej ceny to nie kupuj. Komplet 200zł więc cena niska.
Napisano 06 kwiecień 2017 - 16:27
"MAMIL"
Napisano 13 kwiecień 2017 - 23:41
Z linku wynika, że za 2 stówki to i komplet koszulka+spodenki też się dostanie. Tyle, że dziecięce
Z drugiej strony to jak mam być słupem reklamowym, to niech mi zapłacą za świecenie pomarańczą z ich napisami - ewentualnie mogą dać za darmo do reklamowania CCC.
A wracając do Lidla - ciekawe, czy Crivit PRO ma wyeliminowane większość problemów typowego lidlowskiego stroju kolarskiego, głównie problemy z wkładką (no i jestem ciekaw samej wkładki CPro) - patrząc na niemiecką witrynę www lidla, to cena spodenek PRO wynosi 12,99€ (nieco lepsza wersja i chyba nowsza, bo dostępna dopiero po 24.04 - niecałe 18€), jakoś nie mogę wypatrzyć koszulek rowerowych, rękawiczki i skarpetki i owszem - są. Za to sporo asortymentu dla biegaczy. Ceny raczej lidlowe
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 14 kwiecień 2017 - 09:24
W belgijskim sklepie Lidla można online dostać oficjalnie stroje QuickStep. Ceny są dość przystępne jak na oryginalne stroje stąd nie dziwi mnie, że sporo ludzi w Belgii w nich śmiga.
Swoją drogą czego jeszcze Lidl nie uruchomił jeszcze sklepu internetowego w Polsce? Kilka razy próbowałem kupić ich stojak serwisowy i za każdym razem spełzło na niczym, bo już nie było.Można by sobie zamówić produkt online oszczędzając czas i unikając niezdrowych emocji towarzyszących czasem "walką" o towar ;-)
Napisano 15 kwiecień 2017 - 10:51
Kupiłem nowe gacie CCC okazyjnie za 80zł na allegro. I szczerze są to moje najlepsze i najwygodniejsze gacie. A mam już ciuchy z deca, attiqi, kalisto, crafta i ccc od dmtexu są najlepsze. Jeśli za takie grosze mam takie wygodne spodenki to serio mogę być słupem reklamowym bo szczerze stroje ccc są bardzo ładne, a strzelam, że jakiś procent ludzi w Polsce kupił te stroje na pseudo jeżdżenie i komuś się nie spodobały i sprzedają je bo takich okazji znalazłem kupe na allegro czy olx.
ps. sory za offtopa
Napisano 14 czerwiec 2017 - 19:24
Wiadomo kiedy będzie następny drop w lidlu rzeczy rowerowych?
Napisano 16 czerwiec 2017 - 10:43
Czaruss, dnia 15 Cze 2017 - 07:51, napisał:
Eh.. zależy mi właśnie na stojaku
Jula ma podobny stojak w stałej ofercie.
Jeśli nie masz ciśnienia na stojak koniecznie z Lidla i masz w miarę blisko do któregoś ze sklepów Juli to polecam tam zajrzeć.
http://www.jula.pl/c...rwisowy-639447/