chlebu, dnia 01 Kwie 2016 - 17:59, napisał:
Zakupiłem właśnie stojak. Fajna rzecz. Polecam.
Też mam ten stojak - do domowych prac serwisowych jak najbardziej wystarcza, jeśli nie mamy za wielkich wymagań
Napisano 29 czerwiec 2016 - 10:00
Nowa oferta od jutra:
http://www.lidl.pl/p...rta.htm?id=1174
Lampki wyglądają w porządku, na jakie to bateryjki? może ktoś wie?
Nie liczy się sprzęt tylko serce.
Napisano 29 czerwiec 2016 - 10:50
Ta pompka( bardziej stacjonarna -nie przenośna ) za 29.. to badziew totalny. Po jakimś miesiący Manometr przestał działać.
Pompuje jak jej sie chce.
Zakładam na wentyl - raz pompuje innym razem trzeba kilka minut czekać.
( Jedyny plus - można napompowac ......piłkę , bo w zestawie min. igła)
Napisano 29 czerwiec 2016 - 13:16
Napisano 29 lipiec 2016 - 07:47
big75, dnia 29 Cze 2016 - 09:50, napisał:
Ta pompka( bardziej stacjonarna -nie przenośna ) za 29.. to badziew totalny. Po jakimś miesiący Manometr przestał działać.
Pompuje jak jej sie chce.
Zakładam na wentyl - raz pompuje innym razem trzeba kilka minut czekać.
U mnie było to samo, nie chciała pompować, dobijało ciśnienie na manometrze na max, a w oponę nic nie szło. Teraz jak pompuję to przed nałożeniem pompki, lekko dociskam końcówkę wentyla aż puści trochę powietrza. Pompuje za każdym razem.
Napisano 25 sierpień 2016 - 21:09
Napisano 04 luty 2017 - 22:15
po kiego grzyba kupujecie ten szajs z lidla? Nie rozumiem,nie mozna podejsc do specjalistycznego sklepu rowerowego i kupic cos jakosciowego dobrego???Byłem ostatnio w tym godnym pozałowania przybytku i takiego gówna dawno nie widziałem.Jak mozna chciec cokolwiek tam kupować????tragedia........
Napisano 04 luty 2017 - 23:19
No przecież, zawoaluowanie, ale napisał, że nie kupuje. Wyrazić swojego zdania nie może?
Inna kwestia, że wypalił z głupia frant do tematu sprzed pół roku, który w dodatku nie powinien go interesować i w czasie, w którym w tej sieci nie ma ŻADNEJ oferty dla rowerzystów. Widocznie chciał zaistnieć.