Co sądzicie o oświetleniu ?

Napisano 29 maj 2014 - 20:07
W Poznaniu na Ostrowskiej o 16 była pełna oferta: wziąłem stojak i koszulkę dla frienda
Napisano 29 maj 2014 - 20:50
Po oglądnięciu kupiłem spodenki. Wkładka dużo lepsza niż w poprzednich latach. Na oko i dotyk. Jak będzie, okaże się w praniu. Dół nogawek hm... niestandartowy. Cienki i nie za bardzo, ale może się sprawdzi. Ważna uwaga - rozmiarówka w końcu normalna. pozdr
Napisano 29 maj 2014 - 21:48
Znajomy kupił mi te buty spd chyba dopiero w 4 sklepie jakie pedały do tych butów zakupić - najchętniej to pasowały by takie z decathlonu z jednej strony spd a druga strona pod normalne buty bo czasem zabieram psa do lasu i raczej bym nie wypiął szybko z psem
coś polecicie ???
Napisano 29 maj 2014 - 22:03
ja byłem u siebie w Lidlu po 8 rano. Ludzi przy koszach z akcesoriami sportowymi było zatrzęsienie a największe wzięcie odziwo miały okulary rowerowe :| kupiłem sobie 2 kpl tych ciuchów rowerowych, rękawiczki i okularki
muszę powiedzieć, że spodenki z wkładką są mega wygodne. Do tej pory kupowałem spodenki w Decathlonie, ale te są wygodniejsze zdecydowanie, tylko, że są jakieś takie lekkie, cienkie i sprawiają mało solidne wrażenie, ale mam nadzieje że się myle. Problem ze źle wszytymi wkładkami z spodenkach z marketu znam bardzo dobrze. Te dzisiejsze z Lidla są spasowane w 100% tak jak być powinno
zrobiłem już 40km w tych ciuchach dziś zakupionych
Napisano 30 maj 2014 - 05:54
jadak, zrob 400 km, po 40 to prawie wszystko bedzie Ok.
Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km
Napisano 30 maj 2014 - 07:07
też byłem o oglądałem pełną ofertę, kupiłem:
- stojak - już po testach, wydaje się bardzo stabilny - jestem zadowolony
- okulary - za tą cenę nie będę nic komentował, mają lekkie luzy ale ok
- buty, kupiłem ale nie wiem czy nie oddam. Kupiłem je jako zapasowe, jak aktualnie używane zamokną w deszczu (codzienne jazdy do pracy). Jak na nie patrzę (zwłaszcza na czubki) to wyglądają jak przerobione buty do biegania. Rzepy też chyba długo nie pociągną
- koszulka. wiadomo, zawsze sie przyda
Nie kupiłem
- spodenek. mam 2 metry i w tym kroju (bardzo krótka nogawka) wyglądałbym komicznie
- rękawiczki - wydaje mi się, że najsłabszym punktem jest sposób przyszycia rzepa - po kilkunastu razach będzie się rwał
Napisano 30 maj 2014 - 07:30
Napisano 30 maj 2014 - 07:32
Po ile sa te stojaki i jak wyglada dokladniej zacisk do ramy? Mozecie dac jakies foto?
Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km
Napisano 30 maj 2014 - 07:52
s2power, dnia 30 Maj 2014 - 06:32, napisał:
Po ile sa te stojaki i jak wyglada dokladniej zacisk do ramy? Mozecie dac jakies foto?
129 zł
Zdjęcia zeszłoroczne innego użytkownika są tutaj
http://www.blogmtb.p...-zdjecia-i.html
A na allegro więcej szczegółowych zdjęć "lidlowego biznesmena", który wyszarpał 12 sztuk, podniósł cenę i sprzedaje.
http://allegro.pl/pr...4285939037.html
"MAMIL"
Gosc_szymas_*
Napisano 30 maj 2014 - 08:11
bassride, dnia 30 Maj 2014 - 06:07, napisał:
- buty, kupiłem ale nie wiem czy nie oddam. Kupiłem je jako zapasowe, jak aktualnie używane zamokną w deszczu (codzienne jazdy do pracy). Jak na nie patrzę (zwłaszcza na czubki) to wyglądają jak przerobione buty do biegania. Rzepy też chyba długo nie pociągną
Nie kupiłem
- spodenek. mam 2 metry i w tym kroju (bardzo krótka nogawka) wyglądałbym komicznie
- rękawiczki - wydaje mi się, że najsłabszym punktem jest sposób przyszycia rzepa - po kilkunastu razach będzie się rwał
mam pytanie piszesz o butach w Lidlu - sa jakiej tam kolarskie ?
Gosc_szymas_*
Napisano 30 maj 2014 - 08:11
bassride, dnia 30 Maj 2014 - 06:07, napisał:
Nie kupiłem
mam pytanie piszesz o butach w Lidlu - sa jakiej tam kolarskie ?
Napisano 30 maj 2014 - 08:53
Są buty (system SPD), zapinane na 3 rzepy w 2 kolorystykach:
- czarno białe
- pomarańczowo białe
wiecej
http://www.forumrowe...26#entry1493947
Napisano 30 maj 2014 - 10:11
Miałem te lidlowe SPD-y wczoraj w rękach i nasuwa się jedno słowo : porażka , niewiele maja wspólnego z butami do jazdy na rowerze , ale jak ktoś lubi tanio -to czemu nie...Natomiast koszulkę i spodenki za te pieniądze jak najbardziej warto zaryzykować , ja się nie ośmieliłem -z tekstyliów wziąłem jedynie skarpety :-D
Napisano 30 maj 2014 - 12:34

Dodaj odpowiedź