Skocz do zawartości

Zdjęcie

Akcesoria Rowerowe Lidl

warto ?

385 odpowiedzi w tym temacie

#101 lubelaczek

lubelaczek
  • Użytkownik
  • 481 postów

Napisano 29 maj 2014 - 14:57

Co sądzicie o oświetleniu ?

#102 kryniu

kryniu
  • Użytkownik
  • 415 postów
  • SkądKórnik

Napisano 29 maj 2014 - 20:07

W Poznaniu na Ostrowskiej o 16 była pełna oferta: wziąłem stojak i koszulkę dla frienda

#103 nick

nick
  • Użytkownik
  • 2254 postów
  • Skądkrakow

Napisano 29 maj 2014 - 20:50

Po oglądnięciu kupiłem spodenki. Wkładka dużo lepsza niż w poprzednich latach. Na oko i dotyk. Jak będzie, okaże się w praniu. Dół nogawek hm... niestandartowy. Cienki i nie za bardzo, ale może się sprawdzi. Ważna uwaga - rozmiarówka w końcu normalna. pozdr

#104 Gosc_kawerna_*

Gosc_kawerna_*
  • Gość

Napisano 29 maj 2014 - 21:37

Lampka rowerowa z lidla, świeci mocniej  niż niejedna w skuterach :)  ale mocowanie do kierownicy takie sobie. Tył też ujdzie choć nie ma trybu mrugającego. 

#105 mariox33

mariox33
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 29 maj 2014 - 21:48

Znajomy kupił mi te buty spd chyba dopiero w 4 sklepie  :) jakie pedały do tych butów zakupić - najchętniej to pasowały by takie z decathlonu z jednej strony spd a druga strona pod normalne buty bo czasem zabieram psa do lasu i raczej bym nie wypiął szybko z psem  :) coś polecicie ???

#106 jadak

jadak
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 29 maj 2014 - 22:03

ja byłem u siebie w Lidlu po 8 rano. Ludzi przy koszach z akcesoriami sportowymi było zatrzęsienie :) a największe wzięcie odziwo miały okulary rowerowe :| kupiłem sobie 2 kpl tych ciuchów rowerowych, rękawiczki i okularki :) muszę powiedzieć, że spodenki z wkładką są mega wygodne. Do tej pory kupowałem spodenki w Decathlonie, ale te są wygodniejsze zdecydowanie, tylko, że są jakieś takie lekkie, cienkie i sprawiają mało solidne wrażenie, ale mam nadzieje że się myle. Problem ze źle wszytymi wkładkami z spodenkach z marketu znam bardzo dobrze. Te dzisiejsze z Lidla są spasowane w 100% tak jak być powinno :) zrobiłem już 40km w tych ciuchach dziś zakupionych

#107 s2power

s2power
  • Użytkownik
  • 285 postów
  • SkądSilesia

Napisano 30 maj 2014 - 05:54

jadak, zrob 400 km, po 40 to prawie wszystko bedzie Ok.

Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km

#108 Monika00

Monika00
  • Użytkownik
  • 17 postów
  • SkądŚrem

Napisano 30 maj 2014 - 06:09

Jak za taką kasę, to ciuchy są okej. Jednak nic nie kupiłam, bo przeraża mnie ten spęd ludzi w Lidlu w dzień nowego towaru. Kiedyś kupiłam rękawiczki. Nic specjanego, jak wszystkie w tej cenie.

#109 bassride

bassride
  • Użytkownik
  • 76 postów
  • Skądkrk

Napisano 30 maj 2014 - 07:07

też byłem o oglądałem pełną ofertę, kupiłem:

- stojak  - już po testach,  wydaje się bardzo stabilny - jestem zadowolony

- okulary - za tą cenę nie będę nic komentował, mają lekkie luzy ale ok

- buty, kupiłem ale nie wiem czy nie oddam. Kupiłem je jako zapasowe, jak aktualnie używane zamokną w deszczu (codzienne jazdy do pracy). Jak na nie patrzę (zwłaszcza na czubki) to wyglądają jak przerobione buty do biegania. Rzepy też chyba długo nie pociągną

- koszulka. wiadomo, zawsze sie przyda :)

Nie kupiłem

- spodenek. mam 2 metry i w tym kroju (bardzo krótka nogawka) wyglądałbym komicznie

- rękawiczki - wydaje mi się, że najsłabszym punktem jest sposób przyszycia rzepa - po kilkunastu razach będzie się rwał

WP_20140529_004.jpg

#110 Monika00

Monika00
  • Użytkownik
  • 17 postów
  • SkądŚrem

Napisano 30 maj 2014 - 07:16

Co do okularów z lidla, juz 2 lata jeżdżę w takich (chyba te same, co były teraz z wymienianymi szybkami). Jak na moje amatorstwo, są w porządku. Używam ich do biegania i na rower. Nie narzekam.

#111 mariox33

mariox33
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 30 maj 2014 - 07:30

czy do tych butów z lidla mogą być te pedały ?????

http://allegro.pl/pe...4274770913.html

#112 s2power

s2power
  • Użytkownik
  • 285 postów
  • SkądSilesia

Napisano 30 maj 2014 - 07:32

Po ile sa te stojaki i jak wyglada dokladniej zacisk do ramy? Mozecie dac jakies foto?

Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km

#113 bassride

bassride
  • Użytkownik
  • 76 postów
  • Skądkrk

Napisano 30 maj 2014 - 07:45

mariox33, dnia 30 Maj 2014 - 06:30, napisał:

czy do tych butów z lidla mogą być te pedały ?????

http://allegro.pl/pe...4274770913.html

mogą

co do stojaka to mogę zrobić fotki po powrocie do domu

#114 Kekacz

Kekacz
  • Użytkownik
  • 1125 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 30 maj 2014 - 07:52

s2power, dnia 30 Maj 2014 - 06:32, napisał:

Po ile sa te stojaki i jak wyglada dokladniej zacisk do ramy? Mozecie dac jakies foto?

129 zł

Zdjęcia zeszłoroczne innego użytkownika są tutaj

http://www.blogmtb.p...-zdjecia-i.html

A na allegro więcej szczegółowych zdjęć "lidlowego biznesmena", który wyszarpał 12 sztuk, podniósł cenę i sprzedaje.

http://allegro.pl/pr...4285939037.html

Trzepak 

"MAMIL"

#115 Gosc_szymas_*

Gosc_szymas_*
  • Gość

Napisano 30 maj 2014 - 08:11

bassride, dnia 30 Maj 2014 - 06:07, napisał:

- buty, kupiłem ale nie wiem czy nie oddam. Kupiłem je jako zapasowe, jak aktualnie używane zamokną w deszczu (codzienne jazdy do pracy). Jak na nie patrzę (zwłaszcza na czubki) to wyglądają jak przerobione buty do biegania. Rzepy też chyba długo nie pociągną

Nie kupiłem

- spodenek. mam 2 metry i w tym kroju (bardzo krótka nogawka) wyglądałbym komicznie

- rękawiczki - wydaje mi się, że najsłabszym punktem jest sposób przyszycia rzepa - po kilkunastu razach będzie się rwał

WP_20140529_004.jpg

mam pytanie piszesz o butach w Lidlu - sa jakiej tam kolarskie ?

#116 Gosc_szymas_*

Gosc_szymas_*
  • Gość

Napisano 30 maj 2014 - 08:11

bassride, dnia 30 Maj 2014 - 06:07, napisał:

Nie kupiłem

WP_20140529_004.jpg

mam pytanie piszesz o butach w Lidlu - sa jakiej tam kolarskie ?

#117 bassride

bassride
  • Użytkownik
  • 76 postów
  • Skądkrk

Napisano 30 maj 2014 - 08:53

Są buty (system SPD), zapinane na 3 rzepy w 2 kolorystykach:

- czarno białe

- pomarańczowo białe

wiecej

http://www.forumrowe...26#entry1493947

307lu11.jpg

#118 kryniu

kryniu
  • Użytkownik
  • 415 postów
  • SkądKórnik

Napisano 30 maj 2014 - 10:11

Miałem te lidlowe SPD-y wczoraj w  rękach i nasuwa się jedno słowo : porażka , niewiele maja wspólnego z butami do jazdy na rowerze , ale jak ktoś lubi tanio -to czemu nie...Natomiast koszulkę i spodenki za te pieniądze jak najbardziej warto zaryzykować , ja się nie ośmieliłem -z tekstyliów wziąłem jedynie skarpety  :-D

#119 Prz

Prz
  • Użytkownik
  • 233 postów

Napisano 30 maj 2014 - 12:34

Ja sobie kupiłem SPD, widzę że opinie nie są specjalnie pochlebne, ale to moje pierwsze, wydałem w sumie 200 zł na buty i M520, więcej bym zapłacił za same buty jakbym od razu miał kupić coś porządnego, a tak najpierw w ogóle nauczę się korzystać z SPD, a jak te się zużyją to pomyślę nad lepszymi ;) Zapewne lepsze tanie SPD niż zwykle adidasy z platformami ;)

#120 lubelaczek

lubelaczek
  • Użytkownik
  • 481 postów

Napisano 30 maj 2014 - 14:11

Czy te buty spd tak szybko idą, że w żadnym lidlu ich nie ma ?

Dodaj odpowiedź

Zaawansowany edytor tekstowy