Napisano 21 maj 2014 - 06:38
Napisano 21 maj 2014 - 06:51
Z tymi butami SPD to jest jakaś dziwna sprawa. W jednych miastach w gazetkach buty są, w innych miastach i na stronie Lidla ich nie ma. Czekam na odpowiedź Lidla w tej sprawie, bo możliwości są trzy:
- błąd w druku że będą,
- błąd że nie będzie,
- oferta ograniczona do niektórych rejonów Polski.
"MAMIL"
Napisano 21 maj 2014 - 09:23
Cytat
na naszej stronie internetowej można znaleźć ofertę, która dotyczy całej Polski. Jeśli chodzi o buty SPD, to faktycznie pojawią się w wybranych lokalizacjach i tak, jak zauważyłeś, w tych sklepach w gazetkach jest dodatkowa informacja. Jeżeli buty SPD będą cieszyć się popularnością, to być może wprowadzimy je w przyszłości do oferty rowerowej w całej Polsce.
Tak więc jeśli ktoś nosi się z zamiarem kupna lidlowych SPD, aby oswoić się z tematem i nie chce wydawać na doświadczenia większych pieniędzy to musi znaleźć się w gronie mieszkańców wybranych miast albo zafundować sobie wycieczkę.
"MAMIL"
Napisano 21 maj 2014 - 19:13
Panowie taka polityka dotyczy znacznej części asortymentu - Lidl działa strategicznie i dają towar tam gdzie się najlepiej sprzedaje. Mam znajomych pracujących w centrum logistycznym Lidla i tak to na chwilę obecną wygląda... Zdecydowanie bogatsza oferta idzie na Wrocław niż na prowincjonalny Jawor.
Napisano 22 maj 2014 - 14:11
KAEM skoro masz znajomych to może by coś poza centrum logistycznym sprzedali (czytaj "lewizna" )
Smieszne to trochę bo nie mam roweru ( z Francji niby jedzie ) a już wnet kask będę miał o ile mnie nie zadeptają przy otwarciu sklepu
- KAEM lubi to
"...Jest! Jest! Rafał finiszuj! Pchamy, pchamy! Wygrał! Musi! Idzie! Jedzie! Wygrywa..." Tomasz Jaroński :-D
Napisano 23 maj 2014 - 09:00
wigoor, dnia 21 Maj 2014 - 05:38, napisał:
Kolarki miał już ktoś? Lepsze niż te podstawowenz decathlonu (te za 40 zl bez szelek)?
Posiadam zeszłoroczne i tegoroczne. Na razie dojeżdżam te z tamtego roku. Przejechałem w nich ponad 10k, i 2 razy je już zszywałem z przodu, bo szew puścił. Materiał też już powoli się poddaje(puszczają nitki). Poza tym nie wyblakł i człowiek się w nich nie gotuje. Wkładka do najlepszych nie należy i przez pierwsze kilometry można odczuwać pewien dyskomfort, jednak po ułożeniu się powiedzmy po 200 km, już jest ok.Jak za tą kasę spodenki są ok.
CykloOpole !!!
Napisano 23 maj 2014 - 19:02
szynder, dnia 22 Maj 2014 - 13:11, napisał:
KAEM skoro masz znajomych to może by coś poza centrum logistycznym sprzedali (czytaj "lewizna"
)
Smieszne to trochę bo nie mam roweru ( z Francji niby jedzie
) a już wnet kask będę miał o ile mnie nie zadeptają przy otwarciu sklepu
Lewizny nie ma...
Ale są wyprzedaże dla pracowników, gdzie mogą kupić dużo fantów za grosze - mam z tego źródła sporo ciuchów, liczniki, klucze rowerowe, oświetlenie i maszynke do czyszczenia łańcucha. Ale szłu nie ma... przeważnie są to produkty bez opakowań , lub czegoś brakuje w zestawie...
Dodaj odpowiedź