Studia ,a dalsze kolarstwo
Napisano 24 czerwiec 2009 - 10:46
Napisano 24 czerwiec 2009 - 11:29
Musisz uwierzyć :-P W moim przypadku wygląda to mniej więcej tak, że oprócz normalnych zajęć mam na głowie jakieś sprawozdania, projekty i inne ciekawostki z kilku przedmiotów, więc nie jest niestety tak, że wracam do domu i mam wolne. Jeśli po rowerze staram się usiąść do nauki, to szybo zaczynam usypiać i nic z tego nie wychodzi. No i do tego dochodzi jeszcze fakt, że jeśli miałbym jechać na godzinę, to zdążyłbym wyjechać za miasto i wjechać do miasta, więc też tak sobie ;-) Może dobre i to, czasem wyskakuję wieczorem trochę pokręcić, ale chyba nie do końca o to chodzi. Plusem rzadszego jeżdżenia jest to, że jazda bardziej cieszy, bo dłużej się na nią czekało... ;-)Nie wierze, ze na studiach dziennych nie znajdziesz 3-4 h dziennie na trening
Wg mnie, to nie takie jedynie... Potem to wszystko trzeba odrobić, więc jeśli zawaliłeś jakieś ćwiczenia/laborki/projekt, to nie dość, że musisz na nie chodzić w przyszłym roku, to jeszcze za nie płacić (u mnie np. 300 zł/sem., co można by z pewnością wydać w znacznie lepszy sposómoze jedynie 1 rok bedzie zawalony
Napisano 24 czerwiec 2009 - 17:01
miałem we wrześniu 5 zaległości
Tylko 5?
pożartowali My, a tak na poważenie... Nawet nie wiecie jakie to uczucie po kilku tygodniach takim "wyposzczonym" przyjechać do domu rodzinnego, pozrywać pajęczynę z klamkomanetek, rękawem odkurzyć ramę, podpompować koła, które mają 3 atm. i się przejechać :-D
Napisano 24 czerwiec 2009 - 20:41
na jaki kierunek/wydział się wybierasz?? 8-)
Napisano 24 czerwiec 2009 - 21:33
Wydział Zarządzania, Informatyki i Finansów
* kierunki: finanse i rachunkowość oraz informatyka i ekonometria: podstawą kwalifikacji jest suma punktów z części pisemnej egzaminu maturalnego z matematyki i języka obcego nowożytnego.
ale boję się rozsz. matmy i własnie nie wiem czy się dostane :-? jak tam to wygląda ,trudno się dostać ?? możesz jakoś popytać jak to bylo na tym kierunku w zeszlych latach ??
Napisano 24 czerwiec 2009 - 22:09
a oto progi z poprzednich lat :
http://www.ue.wroc.pl/rekrutacja/231/zainteresowanie_kierunkami_w_roku_2008.html
jeżeli w miare systematycznie będziesz cokolwiek robił, to spokojnie będziesz miał czas na równie systematyczny trening :-D
pozdrawiam i życzę powodzenia podczas rekrutacji :-)
btw. duuużo możesz dowiedzieć się z lektury forum UE (forumue.pl)
Napisano 24 czerwiec 2009 - 22:18
matma to pikuś tak naprawdę, gorzej ze statystyką, a najgorzej z ekonometrią, aczkolwiek wszystko da sie "zrobić" czyt. nauczyć
Napisano 25 czerwiec 2009 - 06:07
Deadhorse studiujesz FiR na UE na dziennych ?? :->
Napisano 03 listopad 2009 - 14:45
wiadomo ,że nam ,amatorskim kolarzom nie wystarczy tylko papierek maturalny i trzeba ją jakoś zdać [czyt. dobrze].. jak tam przygotowania ? :>
dzisiaj mielismy probna mature [rocznik 1991] z matematyki i spogladając na odpowiedzi ktore są juz w internecie [onet, cke] to wychodzi mi 80%, w tym wszystkie zamkniete dobrze :mrgreen: