Skocz do zawartości

Zdjęcie

Studia ,a dalsze kolarstwo

86 odpowiedzi w tym temacie

#81 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 08 grudzień 2009 - 14:32

Moje wyniki z próbnej matury z operonu:

polski podst. = 53%
matematyka podst. = 88%
niemiecki podst. = 86%
niemiecki rozsz. = 60%

mój ojczysty język poszedł mi najgorzej..
bo ?
bo nie trafiłem za dobrze w klucz z wypracowaniem.. :>

nie jest źle.. co ? :> jak rodzice narzekaja ze sie nic nie ucze ,a aby na komputerze siedze i jezdze na rowerze to aż mnie ściska.. :-P

wg. moich wynikow probnych to spokojnie dostane sie na moją uczelnie we wrocławiu " Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu"

tylko jeszcze nie wiem dokladnie jaki kierunek ,ale mysle nad:
Wydział: Wydział Nauk Ekonomicznych albo na Wydział: Wydział Zarządzania, Informatyki i Finansów
FINANSE I RACHUNKOWOŚĆ
ZARZĄDZANIE

nie wiem co wybrac :lol: no chyba ze mozecie mi w czyms doradzić jeszcze :> podać cos ciekawego :->

:-> :->

#82 kuman7

kuman7
  • Użytkownik
  • 221 postów
  • Skądwałcz

Napisano 08 grudzień 2009 - 17:04

Wydział: Wydział Nauk Ekonomicznych albo na Wydział: Wydział Zarządzania, Informatyki i Finansów
FINANSE I RACHUNKOWOŚĆ
ZARZĄDZANIE

nie wiem co wybrac :lol: no chyba ze mozecie mi w czyms doradzić jeszcze :> podać cos ciekawego :->

:-> :->

Daj se spokój z tym zarzadzaniem skonczysz a potem bedziesz narzekał ze nie masz pracy w zawodzie lub za sa małe zarobki bo ty jako magister po 5 latach trudów powinnienes zarabiac sporo wiecej niz najnizsza krajowa(nie wspominajac o sredniej krajowej)

#83 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 grudzień 2009 - 18:04

Z matmy ładny wynik, tylko pochwalić, a co do klucza, to nawet nie trafiła w klucz ś.p W. Szymborska jak pisała wypracowanie na temat wiersza który sama napisała... więc to jest jak z polskim prawem, jeden przepis tysiąc interpretacji...

#84 gibber

gibber
  • Użytkownik
  • 1204 postów
  • SkądN. Tomyśl

Napisano 08 grudzień 2009 - 18:28

Daj se spokój z tym zarzadzaniem ...

Znam wielu kolegow i kolezanek z mojego roku, ktorzy maja w okolicach 7-10 tys. brutto na miesiac, mozna dyskutowac, - duzo to czy malo, ale ja stwierdzam, ze wybierajac kierunek Zarz i Inz. Prod. na Polibudzie nie pomylilem sie. Oczywiscie jest kilka przypadkow z mojego roku - delikwenci, badz delikwentki siedza na bezrobociu albo robia w MediaMarkt...duzo zalezy od kazdego z nas, przeceniamy studia, przeceniamy papiery, CV...niedoceniamy umiejetnosci interpersonalnych i cech osobowosci. Ja wychodze z zalozenia, ze nie mam szacunku dla dyrektora, ktory jest slepym durniem i mam szacunek dla sprzataczki, ktora dobrze robi swoja robote.

Maciej, nie pamietam, moze przespalem w lodze ze 10 lat, ale jak kladlem sie wczoraj spac to Wislawa Szymborska jeszcze zyla.

Xubix, mozesz isc na AWF jesli ciagnie Ciebie do sportu. Potem mozesz zostac na uczelni, zostac trenerem albo wuefista - z pasja.

#85 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 grudzień 2009 - 18:49

Oj pomyliło mi się z kimś innym... sorki!!!

#86 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 25 lipiec 2010 - 09:24

odświeżam temacik :)

matury nie poszły źle ,a plany troszkę się zmieniły -

papiery złożone na Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu ALE = wydział w JELENIEJ GÓRZE... ;-) zostałem tam przyjęty , pokój w domu studenckim już zarezerwowany ;-)
lodówka ,czajnik i inne pierdoły też już są :-P
pytałem panią kierowniczkę o rower w pokoju :roll: wykluczone :-( :-( :-( ale posmęcę jeszcze i to dużo.. bo powiedziała ,że rower do składziku [ok 200m od mojego pokoju w innym budynku] no nie nie odpada bo pani.. ja chcę i trenażer ;-)

także studia w górach... super mi się zapatruje na Orlinki i inne przełęcze i podjazdy :mrgreen:

#87 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 25 lipiec 2010 - 14:28

To w sumie lepiej trafić nie mogłeś :mrgreen: w okolicy jest masa ciekawych szos do zjeżdżenia, tylko płaskiego za wiele nie ma :lol:

Dodaj odpowiedź