Studia ,a dalsze kolarstwo
Started By
xubix
, 23 cze 2009 19:10
86 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 listopad 2009 - 19:34
Xubix nie pękaj :-P jak będziesz chciał to spokojnie pogodzisz kolarstwo ze studiami . Ja trenuje triathlon treningów w planie mam około 12 w tygodniu , póki co robię trochę mniej dlatego że przedłużyłem sobie roztrenowanie :mrgreen: A i jestem na polibudzie I rok, zapie**** jest niezły , ale tylko jak trzeba coś zaliczyć
Nie wiem jak w Warszawie , ale u nas przyjmowali nawet z 0 punktów. Łatwo się dostać gorzej utrzymać :-P
Napisano 03 listopad 2009 - 19:39
http://www.ue.wroc.p...cjonarnych.html
ja chce tu :mrgreen:
nie wiem dokladnie jeszcze kierunku ,ale tam chce :mrgreen:
ja chce tu :mrgreen:
nie wiem dokladnie jeszcze kierunku ,ale tam chce :mrgreen:
Napisano 03 listopad 2009 - 19:56
Dostać się na uczelnie, a sczegulnina Politechnike to najmniejszy problem bo na niektórych kierunkach jest więcej miejsc niż chętnych
. A zalicznie to inna sprawa. Jeżdże te nieco ponad 20 tys km w sezonie, wyścigów myśle jak na nasze realia całkiem sporo a jakoś jestem na 3 roku i nie narzekam. Jak się ma odpowiednie podejście to idzie sobie poradzić. Niemniej niektóre kierunki są bardzo wymagające i nie podjął bym na nich nauki. Ale kto co woli.
A odnośnie dzisiejszej matury to tak na szybko przejżałem i myśle że po gimnazjum jest do zdania
. Jak dla mnie ze 30 min roboty.
A odnośnie dzisiejszej matury to tak na szybko przejżałem i myśle że po gimnazjum jest do zdania
Napisano 04 listopad 2009 - 17:35
Ja jestem na Mechaniczno energetycznym we wrocku, biorą każdego zostawiaja co 8 i wcale nieprzesadzam bo ze mną startowało 160 osob zostało 21
Co do matur z ubiełych lat, to pamiętam że na rozszerzeniu miałem pochodne, ciągi, granice i takie tam cuda na kiju, teraz podobno okroili materiał tak że pochodne nie sa już obowiązkowe. Generalnie na maturze jest łatwiej ale trudniej na polibudzie bo czlowiek ma jeszcze weicej do nauki
Co do matur z ubiełych lat, to pamiętam że na rozszerzeniu miałem pochodne, ciągi, granice i takie tam cuda na kiju, teraz podobno okroili materiał tak że pochodne nie sa już obowiązkowe. Generalnie na maturze jest łatwiej ale trudniej na polibudzie bo czlowiek ma jeszcze weicej do nauki
Gosc_Pegos_*
Napisano 04 listopad 2009 - 18:13
Usuwając co jakiś czas coraz więcej materiału z matmy z matury rozszerzonej robią straszną krzywdę i tym co chcą być inżynierami oraz społeczeństwu jako takiemu. :/ :/... i tym,że w LO to nie miałam za dużo matmy ;p
Urok Politechniki i podstawa do bycia inżynierem:)
Napisano 04 listopad 2009 - 18:54
Dokładnie, ale pomimo tego matura z matmy nie jest taka straszna, na poli się dopiero robi oczy ze zdziwienia... "cholera w technikum chyba tego nie miałem", w domu notatki ogląda się do góry nogami bo nie wiadomo co do czego i w ogóle jak.... A w technikum mechanicznym w czwartej klasie miałem dwie matematyki tygodniowo... i dwie historie... porażka....
Napisano 05 listopad 2009 - 22:26
mariusz k, każdemu co innego się podoba, zresztą co ja mogę mówić jak dopiero po parę zajęć miałam ;D
a co do tej matmy to cóż... niczego innego się nie spodziewałam
ale faktycznie w LO czy technikum robią ludziom, którzy chcą iść na politechnikę jakąś straszną krzywdę... tam po prostu prawie niczego nie uczą...
a co do tej matmy to cóż... niczego innego się nie spodziewałam
Gosc_Tompoz_*
Napisano 06 listopad 2009 - 22:02
Mój partner treniongowy to obecnie student 5 roku Mechaniki łódzkiej polibudy, ja zracji bycia ofecerem straży pożarnej ukończyłem szkołe politechniczną............................. nieraz lubie mu na treningu gdy przekraczamy próg beztlenowy zadać pytanie ........... czy wiesz co się teraz dzieje w twej ramie............................. a on zdyszany odpowiada tak wiem
Tompoz
Tompoz