Dobór Hamulcy -Szufladki Czy Wsuwki
Started By
tomimi
, 18 cze 2014 08:55
Hamulce koła karbon szufladki wsuwki
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 czerwiec 2014 - 08:55
Witam;
Nabylem koła fulcrum red wind 80 (http://www.wertykal....ED-WIND-80/1813)
Pytania dwa:
1) jakiego typu hamulce (klocki) powinienem do nich dokupić?
2) czy traktujac kola jako ("startowe" + okazjonalne treningi - zdecydowana wiekszość treningów na kolach alu) polecacie wymiane samych wsuwek czy praktyczniejszym jest wymiana wsuwek wraz z szufladkami?
Moje hamulce to: FSA Gossamer Pro Lightweight, dual pivot design.
Celem jest aby miec dwa zestawy kół do w miare sprawnej wymiany (gdy np na zawodach okazuje sie ze dość mocno wieje i stożek 80 nie jest dobrym pomysłem...)
Bardzo dziękuje za linki do odpowiednich zestawów.
Nabylem koła fulcrum red wind 80 (http://www.wertykal....ED-WIND-80/1813)
Pytania dwa:
1) jakiego typu hamulce (klocki) powinienem do nich dokupić?
2) czy traktujac kola jako ("startowe" + okazjonalne treningi - zdecydowana wiekszość treningów na kolach alu) polecacie wymiane samych wsuwek czy praktyczniejszym jest wymiana wsuwek wraz z szufladkami?
Moje hamulce to: FSA Gossamer Pro Lightweight, dual pivot design.
Celem jest aby miec dwa zestawy kół do w miare sprawnej wymiany (gdy np na zawodach okazuje sie ze dość mocno wieje i stożek 80 nie jest dobrym pomysłem...)
Bardzo dziękuje za linki do odpowiednich zestawów.
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Hamulce, koła karbon, szufladki, wsuwki
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Giant: Tcr Advanced 2 Vs. Tcr Advanced 2 Disc / Na MazowszeNapisany przez Dejw , 24 sie 2020 giant, tcr, tcr advanced, disc i 5 więcej |
|
||
Rowery oraz części →
Retro →
Rowery →
Gumy Do KlamekNapisany przez zuzka541 , 04 maj 2020 klamki, hamulce |
|
||
Rowery oraz części →
Osprzęt, podzespoły →
Ultegra Di2 Regulacja Hamulca MechanicznegoNapisany przez JaW , 10 gru 2019 Di2, Ultegra, hamulce |
|
||
Rowery oraz części →
Retro →
Renowacja Roweru I Komplikacje Po Zakupie KółNapisany przez Mateusz105 , 08 paź 2016 koła przerzutki, hamulce |
|
||
Rowery oraz części →
Osprzęt, podzespoły →
Klamkomanetki - przerzutki - hamulce - linki - pancerze →
Sram S-700 Klocki I Odpowietrzenie.Napisany przez Gosc_rowerowyninja_* , 25 lip 2014 sram, s-700, hamulce |
|