Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Posted 05 January 2011 - 16:17
Kiedy, gdzie i o której?
Ja proponuje: O godzinie 11.00, pod kościołem w Łozinie. Z Łoziny pojechalibyśmy do Skarszyna, a w Skarszynie skręcimy na Zawonie. Nie proponowałbym trasy na Trzebnicę, ponieważ była ostatnio ostro zasypana (w Sobotę). Jest ktoś jeszcze chętny? ziele477 i xgarfildx dajcie znać czy możecie jechać. ;-)
Gosc_Castor Troy_*
Posted 05 January 2011 - 19:12
Zapraszam wszystkich chętnych na wspólny trening na stacjonarkach do Top Gym:
- jutro w czwartek 6 stycznia na godzinę 10:30 (studio jest czynne - sprawdzałem :-) )
- w sobotę 8 stycznia na godzinę 10:30
- w niedzielę 9 stycznia na godzinę 10:30
Ktoś chętny? Jeśli tak, to proszę, o info. :-D
Dziękuję za wspólny trening P.o.s.t - owi w ostatnią sobotę. Fajnie było ale ciężko, hehe. ;-)
Jeszcze z 2 posty o tym topgym i pomyślę że to lepsze jest jak jazda po szosie kiedy wiatr we włosach (jeśli ktoś ma).
Jeżeli na dworzu jest -10 stopni i na drodze leży błoto pośniegowe to chyba jedyna możlwa alternatywa żeby dobrze potrenować...
Posted 05 January 2011 - 20:32
PS Jutro będę czekał pod tym kościołem w Łozinie O 11.00. Może ktoś się zdecyduje
Gosc_Castor Troy_*
Posted 07 January 2011 - 18:36
W ostatni czwartek 6 stycznia na 3 "Króli" spotkaliśmy się w Top Gym, o 10:30 rano w 6 OSÓB! :mrgreen: Było 2 kolegów z forum szosowego - dzięki Etheos i Tomek za wspólny trening - oraz 3 kolegów ze spinningu.
Jeżeli ktoś z Was ma ochotę na wspólne treningi w nadchodzący weekend to zapraszam wszystkich chętnych na wspólny trening na stacjonarkach do Top Gym:
- jutro, w sobotę 8 stycznia na godzinę 10:00
- w niedzielę 9 stycznia na godzinę 10:30
Skład: Tomek + Ja. Ktoś jeszcze chętny? Jeśli tak, to proszę, o info. :-D
Gosc_Castor Troy_*
Posted 17 January 2011 - 13:16
Zapraszam wszystkich chętnych na wspólne treningi w nadchodzącym tygodniu na stacjonarkach do Top Gym:
- jutro we wtorek 18 stycznia na godzinę 17:00 (3 godziny Spinningu - trzeba się wcześniej zapisać telefonicznie aby mieć miejsce)
- w czwartek 20 stycznia na godzinę 17:00 (2 godziny Spinningu - trzeba się wcześniej zapisać telefonicznie aby mieć miejsce)
- w sobotę 22 stycznia na godzinę 10:30 (trening indywidualny - około 2,50 godziny)
- w niedzielę 23 stycznia na godzinę 10:30 (trening indywidualny - około 1,50 godziny)
Ktoś chętny? Jeśli tak, to proszę, o info. :-D
Dziękuję za wspólny trening Kamilowi i Tomkowi w ostatnią sobotę. Fajnie było ale ciężko, hehe. :-D
Gosc_Castor Troy_*
Posted 28 January 2011 - 20:00
No wreszcie ktoś się obudził... ;-)
Ja sezon rozpocząłem 12 grudnia, a na szosę wchodzę 1 kwietnia. Do tego czasu solidne przygotowanie na stacjonarce (zapraszam do mojego bikebloga w podpisie na bikestats :-) ).
Dzięki za zaproszenie Łukasz. Ja za to zapraszam jutro w sobotę 29 stycznia na 10:30 do Top Gym na 2,5H treningu na stacjonarce. Ktoś chętny?
Posted 10 February 2011 - 16:45
Dziś byłem na małym wypadzie i powiem Wam,że nie ma co się pchać na trasę Wrocław-Pasikurowice-Siedlec-Godzieszowa-Skarszyn z kilometra na kilometr coraz gorzej,szosą było by tragicznie(jechałem przełajem).Do tego w Siedlcu budują coś i jest dużo ciężarówek i syfu po nich na drodze...
Gosc_Castor Troy_*
Posted 11 February 2011 - 08:25
Panowie jeździcie coś? Jak tam stan dróg po zimie?
Jeździmy! Nie tak dalej jak wczoraj spędziłem na rowerze 3,5H! :shock: :-D Tyle tylko, że na stacjonarnym... :-? Pokręciliśmy razem z Merxinem. Ostro było ale fajnie. Forma rośnie.
Co do trasy z Psarów na Pasikurowice i dalej na Skarszyn to taka jak piszesz - KASZANA. Tylko w Pasikurowicach asfalcik po remoncie. Reszta to SYF, a szkoda bo trasa ładna i malownicza. Ostatnio często przejeżdżam tam autem i podbija na wybojach, a co dopiero na szosie... Szkoda gadać. :-/
Wczoraj nie wytrzymałem i wyciągnąłem rower szosowy z trenażera. Wyszedł piękny trening. Wrocław-Rakoszyce-Kąty-Gniechowice-Jaksonów-Wysoka-Wrocław.
Zazdroszczę Ci tcp. Poważnie. Już niedługo pojeździmy razem. Daj cynk, jak tam asfalty na odcinku Kąty-Gniechowice? Dalej super czy zima wywarła już jakieś dziurawe piętno na tym fajnym odcinku?
Gosc_chris1990accent_*
Posted 11 February 2011 - 14:45
Ja pokręciłem trochę ostatnio, wykorzystując pogodę za oknem.
6.02 - 70km po hopkach w rytmie -srednia 30,5km/h
8.02 - 50km po hopkach w rytmie-srednia 26km/h (taka niska, bo jechałem z bratem i musialem na Niego czekac, często zawracac)
9.02 - 45km po płaskim w rytmie-srednia 33,5km/h
10.02 - 75km po hopkach siłowo-srednia 30km/h i PECH !!! (złamana dolna dzwignia prawej klamkomanetki Campagnolo, a tu sezon tuż tuż),
60km z 75km przejechałem na dwóch przełozeniach 52x14 i 39x14, masakra, naprawdę zmęczyłem się :-| .
Pisząc "hopki" mam na mysli Wzgórza Trzebnickie.
Jestem na etapie rozkręcania nogi, czuję , ze będzie power od
poczatku nowego sezonu. W sezonie srednia będzie +/- 5km/h więcej,
a może i więcej :-> .
Miłego krecenia na szosie.
Pozdrawiam.