Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 Aug 2009 10:52
2845 replies to this topic
Posted 14 November 2010 - 14:56
Było nawet więcej niż kilka. Na starcie można by się doliczyć około 40 osób, w tym Łukasza Bodnara
Jechało się super, choć dla mnie to był wyścig, a nie trening, w sumie 110km, w grupie 84km i średnia równe 35km/h. Wiatr trochę słabszy niż wczoraj, pogoda dużo lepsza.
Posted 14 November 2010 - 16:08
super wyprawa muszę przyznać. O dziwo średnie tętno z całej dzisiejszego wyjazdu wyniosło u mnie 151, a jazdy w grupie 158, więc może to nie był dla mnie udany trening, ale rezerwy jeszcze były
.
pozdrawiam i już przeglądam prognozy pogody na przyszły weekend
pozdrawiam i już przeglądam prognozy pogody na przyszły weekend
Gosc_Castor Troy_*
Posted 26 November 2010 - 08:24
Cześć,
Ja już w tym sezonie nie jeżdżę ale boję się chłopaki, że sobota rano zaleje nas deszczem ze śniegiem... Dziś rano oglądałem pogodę na dziś i jutro i nie wygląda to różowo. Osobiście życzę Wam udanego treningu, a sam narazie odpoczywam... do 12 grudnia, a potem, od poniedziałku 13 grudnia rozpoczynam przygotowania do sezonu 2011! :-D
Już nie mogę się doczekać przyszłego, naszego wspólnego sezonu z Grupą Wrocławską! Czuję, że będzie ostro, i przejedziemy razem DUŻO górskich etapów. :->
Ja już w tym sezonie nie jeżdżę ale boję się chłopaki, że sobota rano zaleje nas deszczem ze śniegiem... Dziś rano oglądałem pogodę na dziś i jutro i nie wygląda to różowo. Osobiście życzę Wam udanego treningu, a sam narazie odpoczywam... do 12 grudnia, a potem, od poniedziałku 13 grudnia rozpoczynam przygotowania do sezonu 2011! :-D
Już nie mogę się doczekać przyszłego, naszego wspólnego sezonu z Grupą Wrocławską! Czuję, że będzie ostro, i przejedziemy razem DUŻO górskich etapów. :->
Gosc_chris1990accent_*
Posted 02 December 2010 - 17:11
Czesc chłopaki !!!
Widzę, że cos cisza. Widocznie ostro trenujecie, przygotowujac sie do sezonu 2011 :-D , w którym zapewne będziecie (będziemy) startowac w wyścigach amatorskich.
Informacje o niektórych imprezach kolarskich w sezonie 2011:
http://www.naszosie....rowych-na-2011/
Chłopaki trenujcie, trenujcie, abysmy mogli powalczyc w przyszłym roku nie tylko na płaskich etapach, ale takze w górach :mrgreen: .
Osobiście formę na przyszły sezon szlifuję juz od ponad 1,5 miesiąca (ogólnorozwojowo).
Także powinno byc dobrze, a nawet lepiej niz w minionym sezonie 2010.
Pozdrowery.
Widzę, że cos cisza. Widocznie ostro trenujecie, przygotowujac sie do sezonu 2011 :-D , w którym zapewne będziecie (będziemy) startowac w wyścigach amatorskich.
Informacje o niektórych imprezach kolarskich w sezonie 2011:
http://www.naszosie....rowych-na-2011/
Chłopaki trenujcie, trenujcie, abysmy mogli powalczyc w przyszłym roku nie tylko na płaskich etapach, ale takze w górach :mrgreen: .
Osobiście formę na przyszły sezon szlifuję juz od ponad 1,5 miesiąca (ogólnorozwojowo).
Także powinno byc dobrze, a nawet lepiej niz w minionym sezonie 2010.
Pozdrowery.
Gosc_Castor Troy_*
Posted 03 December 2010 - 13:13
Cześć,
Krzysiu, ŚWIETNY link. Wielkie dzięki za informację! :-D
Co do kalendarium maratonów, jest kilka imprez, które MUSIMY zaliczyć. Poniżej kalendarium na 2011 rok z zaznaczoymi na "tłusko" imprezami, które powinniśmy zaliczyć:
Kwiecień:
30.04-01.05 TRZEBNICA
Maj
7-8 RADKÓW
14-15 GRYFICE
21-22
29 (niedziela) LESZNO
Czerwiec
4-5 ŚWINOUJŚCIE
11-12
18-19 KARPACZ
25-26
Lipiec
2-3 GORZÓW WIELKOPOLSKI
9-10
16-17 KLUCZBORK
23-24
30-31
Sierpień
6-7 ZIELENIEC
13-14
20-21 KOŁOBRZEG
27-28
Wrzesień
3-4 CHOSZCZNO
10-11
17-18 IŁAWA
24-25 ŁOBEZ
Co i jak to się już domówimy w nowym roku, bo plany są DUŻE ale narazie cicho sza! :-P Wszysto w swoim czasie. 8-)
Ja za 9 dni wracam na stacjonarkę... 8-) Na początek kwietnia będę gotowy! :-D
Krzysiu, ŚWIETNY link. Wielkie dzięki za informację! :-D
Co do kalendarium maratonów, jest kilka imprez, które MUSIMY zaliczyć. Poniżej kalendarium na 2011 rok z zaznaczoymi na "tłusko" imprezami, które powinniśmy zaliczyć:
Kwiecień:
30.04-01.05 TRZEBNICA
Maj
7-8 RADKÓW
14-15 GRYFICE
21-22
29 (niedziela) LESZNO
Czerwiec
4-5 ŚWINOUJŚCIE
11-12
18-19 KARPACZ
25-26
Lipiec
2-3 GORZÓW WIELKOPOLSKI
9-10
16-17 KLUCZBORK
23-24
30-31
Sierpień
6-7 ZIELENIEC
13-14
20-21 KOŁOBRZEG
27-28
Wrzesień
3-4 CHOSZCZNO
10-11
17-18 IŁAWA
24-25 ŁOBEZ
Co i jak to się już domówimy w nowym roku, bo plany są DUŻE ale narazie cicho sza! :-P Wszysto w swoim czasie. 8-)
Chłopaki trenujcie, trenujcie, abysmy mogli powalczyc w przyszłym roku nie tylko na płaskich etapach, ale takze w górach.
Ja za 9 dni wracam na stacjonarkę... 8-) Na początek kwietnia będę gotowy! :-D
Gosc_Castor Troy_*
Posted 03 December 2010 - 20:16
Cześć,
O, nowy kolega. :-> Witamy i zapraszamy na wspólne treningi od wiosny. Co do ręki na pulsie to możesz być spokojny. :-D Staram się panować nad wszystkim i zawsze dokładam starań aby nasze wyjazdy były doskonale zorganizowane. :-D
Castor Troy, Mam nadzieję, że będziesz trzymał rękę na pulsie i będziesz dokładał nowych informacji na temat startów bo ja się piszę bezapelacyjnie.
O, nowy kolega. :-> Witamy i zapraszamy na wspólne treningi od wiosny. Co do ręki na pulsie to możesz być spokojny. :-D Staram się panować nad wszystkim i zawsze dokładam starań aby nasze wyjazdy były doskonale zorganizowane. :-D
Gosc_chris1990accent_*
Posted 07 December 2010 - 21:13
Czesc wszystkim,
Juz dzis zapraszam wszystkich na wspólny trening w tą sobotę, czyli 11 grudnia na godz. 11.00 do Pasikurowic. Start spod mojego domu. Trasa będzie liczyc tylko 43,12 km, ale za to w terenie pagórkowatym po Wzgórzach Trzebnickich. Jedziemy na - jak to mówią Szerszenie z Trzebnicy - "gejach", czyli na innych rowerach niż szosowe. Mogą to byc rowery MTB, trekkigowe, albo poskładane ze starych nic niewartych częsci ;-) . Rower się nie liczy. Tempo: 20-25km/h srednio, poniewaz na tym swoim rowerze 16-kilowym wiecej nie dam rady. Będziemy jechac ciągle szosą.
Także zapraszam, bo juz jakis czas nie krecilismy razem :-D .
Pozdrowery.
Juz dzis zapraszam wszystkich na wspólny trening w tą sobotę, czyli 11 grudnia na godz. 11.00 do Pasikurowic. Start spod mojego domu. Trasa będzie liczyc tylko 43,12 km, ale za to w terenie pagórkowatym po Wzgórzach Trzebnickich. Jedziemy na - jak to mówią Szerszenie z Trzebnicy - "gejach", czyli na innych rowerach niż szosowe. Mogą to byc rowery MTB, trekkigowe, albo poskładane ze starych nic niewartych częsci ;-) . Rower się nie liczy. Tempo: 20-25km/h srednio, poniewaz na tym swoim rowerze 16-kilowym wiecej nie dam rady. Będziemy jechac ciągle szosą.
Także zapraszam, bo juz jakis czas nie krecilismy razem :-D .
Pozdrowery.
Gosc_chris1990accent_*
Posted 08 December 2010 - 13:19
Pabloszelesto ->
Bardzo cieszę się, ze wpadniesz ;-) .
Trasa w sobotę będzie wyglądała tak:
Pasikurowice-Skarszyn-Trzebnica-Zawonia-Skarszyn-Pasikurowice
Także przyjedz do mnie i spod mojego domku ruszymy. Najlepiej byłoby jakbys przyjechal autkiem, bo z Oleśnicy do mnie w dwie strony będziesz miał ok. 60km + 43,12km dystans treningu, to wyjdzie Ci ponad 100km, a przy takiej pogodzie może to byc niebezpieczne. Dlatego wrzuc MTB-ka do autka i wpadnij na wspólny trening. Może jeszcze ktoś dołączy się :-D .
Pozdrawiam.
Bardzo cieszę się, ze wpadniesz ;-) .
Trasa w sobotę będzie wyglądała tak:
Pasikurowice-Skarszyn-Trzebnica-Zawonia-Skarszyn-Pasikurowice
Także przyjedz do mnie i spod mojego domku ruszymy. Najlepiej byłoby jakbys przyjechal autkiem, bo z Oleśnicy do mnie w dwie strony będziesz miał ok. 60km + 43,12km dystans treningu, to wyjdzie Ci ponad 100km, a przy takiej pogodzie może to byc niebezpieczne. Dlatego wrzuc MTB-ka do autka i wpadnij na wspólny trening. Może jeszcze ktoś dołączy się :-D .
Pozdrawiam.