Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Napisano 08 grudzień 2010 - 20:37
Pozdro
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 12 grudzień 2010 - 19:18
Dziś miała miejsce oficjalna i uroczysta INAUGURACJA MOICH PRZYGOTOWAŃ DO SEZONU 2011! :-D
Miejscem inauguracji było profesjonalne studio rowerowe w fitnes centrum Top Gym we Wrocławiu na ul. Świeradowskiej 51-57.
Jako gość specjalny w inauguracji mojego przygotowania do sezonu 2011 wziął udział Krzysztof znany na forum jako Chris1990Accent. Chciałem zaprosić jeszcze Pawła vel. Pabloszelesto ale odpisał rano, że jest poza Wrocławiem.

Uploaded with ImageShack.us
Pierwszy trening przygotowawczy trwał 2 godzinki. Czysto rozruchowa jazda z dwoma mocniejszymi momentami. Atmosfera świetna i czas miło płynął podczas kręcenia na profesjonalnych rowerach treningowych.
Od dziś do 31 marca przygotowuję się do seznonu szosowego 2011 i przy okazji, chciałbym zaprosić KAŻDEGO kto ma ochotę pokręcić i zrobić formę do wspólnych treningów. Sprzęt jest profesjonalny, a opłaty za fitnes centrum niewysokie. Pierwszym zainteresowanym jest kolega Czarek na forum "Bagno", który zaczyna od stycznia. Kto następny? :-D
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać! Zgadamy się terminami i wspólnie potrenujemy bo aktualnie pogoda na dworze nie zachęca... :-D
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 12 grudzień 2010 - 21:24
To prawda. Dziś miałem okazję jako honorowy gośc brac udział w inauguracji do sezonu 2011 Artura (Castor Troy'a). Cóz. Jednym słowem było EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: Dziękuje Artur, że mnie zaprosiłes. Jazda w takim towarzystwie to dla mnie wielka przyjemnośc :-D . Myślę, ze jeszcze nie raz, nie dwa tam się spotkamy.
A teraz kilka słów o samym obiekcie i wyposażeniu. Trzeba powiedziec, ze niczego tam nie brakuje. Jest dosłownie wszystko czego dusza zapragnie. Powaga. Poczynając od bieżni z monitorkami, gdzie można oglądac sobie TV podczas cwiczeń, po przyrządy do ćwiczenia róznych partii mięsni , typu ławeczki, stoliczki. Są także specjalne sale przystosowane do aerobiku, zajęc fitness, spinningu (jazdy na rowerkach spinningowych). Mozna nawet przykrecic własne pedaly szosowe i krecic w nich podczas treningu.
Istnieje również możliwosc korzystania z sauny.
Na miejscu jest doskonale zaopatrzony bufet. Są tam do kupienia napoje, batoniki energetyczne.
Apropos ceny: Ceny są naprawdę PREFERENCYJNE. NAPRAWDĘ WARTO !!!!!!!!
Podsumowując. Pełen profesjonalizm i FULL WYPAS !!!
Jeszcze raz dziękuję. Bardzo mi się podobało ;-) .
Pozdrowery.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 14 grudzień 2010 - 08:40
Podsumowując. Pełen profesjonalizm i FULL WYPAS !!!
Jeszcze raz dziękuję. Bardzo mi się podobało.
A ja dziękuje za wspólny trening. :-)
Gdyby nie to, że to prawie na 2 końcu miasta to też bym się wybrał.
Kwestia podejścia. Krzysiek przyjechał aż z Pasikurowic na ten trening. To 28km od niego z domu... Jak komuś zależy to odległość od domu nie ma znaczenia. :->
Ja powinienem być w FERIO jutro na 17 i 18 na zajęciach.
No to powiniśmy się spotkać. Ja też dzisiaj będę od m/w 16:30! :-D
Mam ten sam model polecam ze względu na ergonomię, system oporowy, generowany "mały" hałas i geometrię całkiem szosową jak na rowery spinningowe.
To prawda, te rowery są naprawdę rewelacyjne. Duży zakres regulacji i możliwość uzyskania "szosowej" pozycji to ich główne atuty. Też chciałbym mieć taki w domu... ;-)
Może Artur kiedyś wpadnę z Tobą pokręcić.
No było by fajnie razem pokręcić. Może w sobotę? Możemy umówić sie gdzieś na mieście, podjadę po Ciebie i potrenujemy razem. Pierwsze wejście do tego fitnes centrum jest za free więc to tylko kwestia uzgodnienia terminu.
UWAGA!
Zapraszam na wspólne treningi na stacjonarkach w okresie od "wczoraj" do 31 marca 2011. Piszcie, umawiajamy terminy i trenujmy razem. Nowy sezon kolarski tuż, tuż...
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 15 grudzień 2010 - 13:41
Ja powinienem być w FERIO jutro na 17 i 18 na zajęciach
Udało nam się wczoraj spotkać z Merxinem na wspólnym treningu w Top Gym. Było bardzo sympatycznie - dzięki Merxin. :-D
Chciałem zaprosić wszystkich chętnych na wspólny trening na rowerach stacjonarnych w najbliższą sobotę 18 grudnia na godzinę 11:00 do fitnes centrum Top Gym.
Planowany czas treningu to około 2,5 godziny. Tempo... każdy ustala sobie sam :mrgreen: a i tak jedziemy cały czas koło siebie. ;-)
UWAGA! Top Gym ma promocję dla wszystkich tych, którzy chcą spróbować jazdy na rowerach stacjonarnych całkowice za FREE! :-D Należy wypełnić ankietę i każdy ma 1 wjazd za friko:
http://www.topgymfit...index.php?id=18
Na tą chwilę ekipa na sobotni trening na 11:00 to:
1. Merxin
2. Castor Troy
Zapraszam wszystkich chętnych! Do zobaczenia w sobotę! :-D
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 15 grudzień 2010 - 20:09
Można sobie pedałować w dni kiedy nie ma nominalnie zajęć?
Tak. :-D
Dogadałem się z menadżerem w tamtym roku i nie ma ŻADNEGO problemu oczywiście w tedy kiedy nie ma zajęć czyli od poniedziałku do czwartku od rana do 16:00, a od piątku do niedzieli bez ograniczeń, bo zajęć nie ma. :-D
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 23 grudzień 2010 - 11:36
Korzystając z okazji, chciałbym wszystkim życzyć zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych oraz szampańskiego Sylwestra :-D .
Niech przyszły rok przyniesie Wam wiele niezapomnianych chwil, które będziecie wspominac do konca życia. Życzę Wam równiez spełnienia marzen, tudzież celów, które zamierzacie zrealizowac w przyszłym sezonie kolarskim. Niechaj noga podaje Wam zawsze ;-) .
PS: Pamiętajcie, by nie jesc za duzo w czasie Świąt :-) :!:.
Pozdrawiam.
Krzysztof Mazurkiewicz.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 24 grudzień 2010 - 11:03
W Wigilię najcudowniejszych świąt w roku, życzę Wam wszystkim spokojnych, zdrowych, rodzinnych i spędzonych w radości swiąt Bożego Narodzenia. Spełniania marzeń, suto zastawionego stołu oraz pachnącej choinki i wszystkiego co najpiękniejsze w tych świątecznych dniach!
Wesołych Świat! :-D
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 28 grudzień 2010 - 12:27
Zapraszam wszystkich chętnych na wspólny trening na stacjonarkach:
- dzisiaj 28 grudnia do TopGym na godzinę 16:30.
- w czwartek 30 grudnia do TopGym na godzinę 16:30.
- w niedzielę 2 stycznia do TopGym na godzinę 10:30.
Ktoś chętny? Jeśli tak, to proszę, o info.
Uwaga! Zajęcia dziś i w czwartek 30 grudnia to grupowy spinning (trzeba się wcześniej zapisać aby było wolne miejsce - telefon do TopGym), a w niedzielę to indywidulany trening - sala tylko dla nas.
Zapraszam. :-D