Czesc,
Podjazd robi naprawdę wrażenie. Znajduje się on na odcinku, gdzie w tym roku
będzie przeprowadzona trasa V Żądła Szerszenia pomiędzy wioskami :
RADŁÓW-SKOTNIKI. Do Radłowa można dojechac jadąc np. z Sędzic na Czachowo
i na końcu Czachowo skręcic w wąską drogę w lewo. Jadąc ciągle tą drogą, za
ok. 4km pojawi się ściankowy podjazd.
Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 sie 2009 10:52
2845 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 kwiecień 2011 - 22:01
To hoopa o ktorej mowił Chris
Napisano 03 kwiecień 2011 - 08:44
p.o.s.t. wiem, że to było mierzone, ale jako średnie nachylenie 14%.
przy odcinku jak zaczyna się ostre wzniesienie do szczytu na bank jest wiecej, chyba, ze zdjecie tak bardzo wybrzusza tą hoppe. Pod Gliczarowem jest 28%, a Gliczarów przy tym wygląda jak miseczka A przed D ;-)
przy odcinku jak zaczyna się ostre wzniesienie do szczytu na bank jest wiecej, chyba, ze zdjecie tak bardzo wybrzusza tą hoppe. Pod Gliczarowem jest 28%, a Gliczarów przy tym wygląda jak miseczka A przed D ;-)
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 05 kwiecień 2011 - 14:40
Cześć,
Już dziś zapraszam serdecznie na wspólny trening "górski" na sobotę 9 kwietnia na godzinę 10:00.
Trasa: Wrocław - Sobótka - Przełęcz Tąpadło - Dzierżoniów - Przełęcz Jugowska - Dzierżoniów - Przełęcz Tąpadło - Wrocław :-D
Długość etapu około 165km. Tempo do ustalenia.
Spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki Hallera/Grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki Hallera/Grabiszyńska, mamy go po prawej stronie. Na spóźnialskich czekamy do 17:15 i ruszamy.
Ekipa (na tą chwilę wiem, że Chris jedzie i siebie też jestem pewien ;-) a co do reszty to Platon, -Orion-, P.o.s.t i Merxin byli bardzo zainteresowani ale proszę, o potwierdzenie):
1. Chris1990Accent
2. Castor Troy
3.
Kto jeszcze chętny? Wpisywać się proszę i do zobaczenia w sobotę! :-D
Już dziś zapraszam serdecznie na wspólny trening "górski" na sobotę 9 kwietnia na godzinę 10:00.
Trasa: Wrocław - Sobótka - Przełęcz Tąpadło - Dzierżoniów - Przełęcz Jugowska - Dzierżoniów - Przełęcz Tąpadło - Wrocław :-D
Długość etapu około 165km. Tempo do ustalenia.
Spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki Hallera/Grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki Hallera/Grabiszyńska, mamy go po prawej stronie. Na spóźnialskich czekamy do 17:15 i ruszamy.
Ekipa (na tą chwilę wiem, że Chris jedzie i siebie też jestem pewien ;-) a co do reszty to Platon, -Orion-, P.o.s.t i Merxin byli bardzo zainteresowani ale proszę, o potwierdzenie):
1. Chris1990Accent
2. Castor Troy
3.
Kto jeszcze chętny? Wpisywać się proszę i do zobaczenia w sobotę! :-D
Napisano 05 kwiecień 2011 - 21:49
a ja jutro o 7:30 z rana jade taka trase :
http://www.mapmyride...open_ive_done=1
trzebnica, hoopka , zawonia, wojewodzka do olesnicy a potem jenkowice stepin dobrobroszyce i do do domu
Trasa 90 km.
Jestem początkujący i na tej trasie robie V avg = 24km/h
Często jeżdze w tamte strony i jak ktoś ma ochote to zapraszam.
GG - 1870120
własne forum - forum szosowe
P.S. - W niedziele z wiatrem w plecy 8 m/s zrobiłem na hoopie koło skotników 81.4 :-P
http://www.mapmyride...open_ive_done=1
trzebnica, hoopka , zawonia, wojewodzka do olesnicy a potem jenkowice stepin dobrobroszyce i do do domu
Trasa 90 km.
Jestem początkujący i na tej trasie robie V avg = 24km/h
Często jeżdze w tamte strony i jak ktoś ma ochote to zapraszam.
GG - 1870120
własne forum - forum szosowe
P.S. - W niedziele z wiatrem w plecy 8 m/s zrobiłem na hoopie koło skotników 81.4 :-P
Napisano 07 kwiecień 2011 - 19:41
kto dzisiaj jezdzil ?
wiatr taki ze 2 razy mnie zdmuchnął tir z drogi ;O ..
Jeśli jest ktoś chętny na wspólne jeżdżenie po trzebnickich wzniesieniach to napiszcie na gg. Nie lubie pmow na tym forum.
GG - 1870120.
Myślałem też o tym żeby się w sobotę przejechać się tą trasa co Castor Troy proponuje tylko byśmy zrobili drugą ekipę nieco wolniejszą
Napiszcie co sądzicie i jeśli ktoś może to zamieśćcie trase na mapmyride.pl . Dziekować
Jeśli jest ktoś chętny na wspólne jeżdżenie po trzebnickich wzniesieniach to napiszcie na gg. Nie lubie pmow na tym forum.
GG - 1870120.
Myślałem też o tym żeby się w sobotę przejechać się tą trasa co Castor Troy proponuje tylko byśmy zrobili drugą ekipę nieco wolniejszą
Napiszcie co sądzicie i jeśli ktoś może to zamieśćcie trase na mapmyride.pl . Dziekować
Napisano 07 kwiecień 2011 - 20:38
no o ta kostke mi chodzilo, bo tam wyzej wiem ze tez zrobione,
w rankingu trudnosci podjazdow przelecz walimska jest na 36 miejscu a jugowska na 60, woliborska 78
jest gdzie jezdzic
w rankingu trudnosci podjazdow przelecz walimska jest na 36 miejscu a jugowska na 60, woliborska 78
jest gdzie jezdzic