Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 sie 2009 10:52
2845 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 lipiec 2013 - 17:09
Jutro rano planujemy z chłopakami z Whirlpoola pojechać do Sobótki i przekręcić 2 koła trasą MP potem powrót do Wrocławia.
Start 9:00 ze skrzyżowania Grabiszyńskiej/Hallera (przy schodach tam gdzie zawsze), kto chętny niech wpada!
Acha wyprzedzając pytania, tempo na dojeździe raczej rozsądne bez wygłupów, na pętlach każdy będzie mógł się wykazać
Start 9:00 ze skrzyżowania Grabiszyńskiej/Hallera (przy schodach tam gdzie zawsze), kto chętny niech wpada!
Acha wyprzedzając pytania, tempo na dojeździe raczej rozsądne bez wygłupów, na pętlach każdy będzie mógł się wykazać
Napisano 06 lipiec 2013 - 17:46
Pogoda na miejscu zrewidowała nasze plany i odpuściliśmy kręcenie 2 pętli na rzecz zrobienia przełęczy od dwóch stron. Na powrocie przez 1h prawdziwa ściana ulewnego deszczu chłodziła nasze maszynerie. Z forum dołączyły chyba 3(?) osoby i jeżeli dobrze kojarzę 2 dojechały z nami do Wrocławia, dobrze było i zapraszamy następnym razem oraz na cotygodniowe treningi Whirlpoola startujące w środy o 17:30 spod siedziby firmy na Zakrzowie.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 06 lipiec 2013 - 19:14
Cześć,
Jutro, o 10:00 startujemy z Pieszyc koło Dzierżoniowa zaatakować Góry Sowie. Spotykamy się na parkingu Biedronki. W planie 2xJugowska, 2xWalimska + jak będą jeszcze siły to może Rzeczkę i / lub Sokolec. Chętnych zapraszamy. :-)
Jutro, o 10:00 startujemy z Pieszyc koło Dzierżoniowa zaatakować Góry Sowie. Spotykamy się na parkingu Biedronki. W planie 2xJugowska, 2xWalimska + jak będą jeszcze siły to może Rzeczkę i / lub Sokolec. Chętnych zapraszamy. :-)
Napisano 08 lipiec 2013 - 09:09
A ja wczoraj "odkryłem" niezwykle piękną trasę. Właściwie fragment mojego przelotu, ale jest tak ładna, że nic innego tylko się nią nacierać.
http://goo.gl/maps/wYLpv
lekkie pagórki, w 90% bardzo dobre lub doskonałe asfalty, ruch znikomy lub żaden. Odcinek z Łosiowa do Kantorowic rozwala "ładnością". Asfalt tak gładki, że opon nie słuchać. Zajarany będzie i turysta i spalacz.
http://goo.gl/maps/wYLpv
lekkie pagórki, w 90% bardzo dobre lub doskonałe asfalty, ruch znikomy lub żaden. Odcinek z Łosiowa do Kantorowic rozwala "ładnością". Asfalt tak gładki, że opon nie słuchać. Zajarany będzie i turysta i spalacz.