emty13, dnia 11 List 2014 - 07:20, napisał:
Jadę ze znajomym do Sobótki na zbiórkę, którą organizuje Huzar.
Ja też miałem taki zamiar, ale... zaspałem
Napisano 13 listopad 2014 - 00:36
Voltek, dnia 11 List 2014 - 05:06, napisał:
Wszedł na szosa.org, a to lepiej niż fejs. Pyta tutaj i tutaj spodziewa się odpowiedzi, nie wyganiaj na inne serwisy.
Voltek, na facebooku mamy grupę ze wspólnymi "ustawkami" z Wrocławia i tam często też się komunikujemy, więc nie jest to wyganianie tylko naprowadzenie na dodatkowe "poszlaki" ustawek
Napisano 13 listopad 2014 - 00:36
Voltek, dnia 11 List 2014 - 05:06, napisał:
Wszedł na szosa.org, a to lepiej niż fejs. Pyta tutaj i tutaj spodziewa się odpowiedzi, nie wyganiaj na inne serwisy.
Voltek, na facebooku mamy grupę ze wspólnymi "ustawkami" z Wrocławia i tam często też się komunikujemy, więc nie jest to wyganianie tylko naprowadzenie na dodatkowe "poszlaki" ustawek
Napisano 28 marzec 2015 - 14:51
jedzie ktoś z Wrocławia do Namysłowa jutro autem i ma dwa wolne miejsca?
Napisano 05 kwiecień 2015 - 06:11
xeg
We Wrocławiu funkcjonuje kilka amatorskich grup kolarskich, tak bez większego zastanawiania;
- GVT,
- BRT,
- RAT (ta jest triathlonowa, ale jeżdżą również na szosach),
- Politechnika (nie pamiętam ich pełnej nazwy),
- kiedyś przy AWF coś było ... ale tam już chyba umarło,
pewnie są jeszcze inne o ktorych nie wiem/lub nie pamiętam 8-)
Napisano 05 kwiecień 2015 - 17:58
xeg, za tydzień ruszają takie "skrzykiwanki" w tygodniu
Napisano 24 wrzesień 2015 - 12:34
Wejdź na Facebook grupy Ciclismo Wrocław oraz Otwarte Treningi Szosowe - tam zwykle ekipy się ustawiają na przejażdżki.
Grupy jadą na północ - Pasikurowice i dalej lub na południe - zbiórki zwykle Krzyki i okolice. Jest też paru kolegów, którzy preferują kierunki wschodnie, trzeba obserwować dyskusje.
Napisano 24 wrzesień 2015 - 19:44
Rosebikes.pl, dnia 24 Wrze 2015 - 11:34, napisał:
Wejdź na Facebook grupy Ciclismo Wrocław oraz Otwarte Treningi Szosowe - tam zwykle ekipy się ustawiają na przejażdżki.
Grupy jadą na północ - Pasikurowice i dalej lub na południe - zbiórki zwykle Krzyki i okolice. Jest też paru kolegów, którzy preferują kierunki wschodnie, trzeba obserwować dyskusje.
Dziękuję za szybką reakcję i odpowiedź