Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 sie 2009 10:52
2845 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 sierpień 2011 - 19:08
W sobotę o godz. 12.00. spotykamy się w Domaszczynie (przy mostku) na treningu czasowym. Dystans: 3x18km. Będzie mocno.
Trasa: Domaszczyn-Dobroszów Olesnicki i nawrót i tak 3 razy.
Będzie kilka osób.
-> kurcze dołączyłbym do Was, ale akurat w sobotę kompletnie nie mogę...
Trasa: Domaszczyn-Dobroszów Olesnicki i nawrót i tak 3 razy.
Będzie kilka osób.
-> kurcze dołączyłbym do Was, ale akurat w sobotę kompletnie nie mogę...
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 12 sierpień 2011 - 14:40
Cześć,
Serdecznie witam Cię w naszym wątku wrocławskim! Cieszymy się z każdego nowego szosowca, który chce trenować razem z naszą grupą. Kupuj rower i melduj się na ustawce - czekamy na Ciebie. :-D
Panowie, podsumowując wszystkie propozycje na długi weekend:
Sobota:
Trening czasowy. Propozycja:
UWAGA! Zmiana godziny na 10:00 rano! Miejsce bez zmian - Spotykamy się w Domaszczynie (przy mostku).
Niedziela:
Planowany wypad w górki - Proponowane są 2 trasy ale bez szaleństw:
1. Wrocław - Sobótka (Tąpadło) - Dzierżoniów - Przełęcz Walimska - Przełęcz Sokola - Przełęcz Jugowska - Przełęcz Woliborska - Nowa Ruda - Kłodzko --- Powrót pociągiem do Wrocławia.
2. Wrocław - Sobótka (Tąpadło) - Dzierżoniów - Przełęcz Walimska - Przełęcz Sokola - Przełęcz Jugowska - Dzierżoniów - Sobótka (Tąpadło) - Wrocław
Ewentulanie - Wrocław - Sobótka (3 / 4 razy Tąpadło) - Wrocław ;-)
Start etapu - róg ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej około 8:00 - do domówienia na forum.
Poniedziałek:
Trening Czasowy - Miejsce spotkania i dokładna godzina będzie podana na forum. Najprawdopodobniej będzie w kierunku północnym.
Zapraszamy wszystkich chętnych! :-D Kto kiedy będzie? Im więcej kolarzy, tym lepiej! :-D
Witam
To i Ja po zakupie nowej szosówki będę chciał z wami pośmigać jesli można
Serdecznie witam Cię w naszym wątku wrocławskim! Cieszymy się z każdego nowego szosowca, który chce trenować razem z naszą grupą. Kupuj rower i melduj się na ustawce - czekamy na Ciebie. :-D
Panowie, podsumowując wszystkie propozycje na długi weekend:
Sobota:
Trening czasowy. Propozycja:
W sobotę o godz. 12.00. spotykamy się w Domaszczynie (przy mostku) na treningu czasowym. Dystans: 3x18km.
UWAGA! Zmiana godziny na 10:00 rano! Miejsce bez zmian - Spotykamy się w Domaszczynie (przy mostku).
Niedziela:
Planowany wypad w górki - Proponowane są 2 trasy ale bez szaleństw:
1. Wrocław - Sobótka (Tąpadło) - Dzierżoniów - Przełęcz Walimska - Przełęcz Sokola - Przełęcz Jugowska - Przełęcz Woliborska - Nowa Ruda - Kłodzko --- Powrót pociągiem do Wrocławia.
2. Wrocław - Sobótka (Tąpadło) - Dzierżoniów - Przełęcz Walimska - Przełęcz Sokola - Przełęcz Jugowska - Dzierżoniów - Sobótka (Tąpadło) - Wrocław
Ewentulanie - Wrocław - Sobótka (3 / 4 razy Tąpadło) - Wrocław ;-)
Start etapu - róg ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej około 8:00 - do domówienia na forum.
Poniedziałek:
Trening Czasowy - Miejsce spotkania i dokładna godzina będzie podana na forum. Najprawdopodobniej będzie w kierunku północnym.
Zapraszamy wszystkich chętnych! :-D Kto kiedy będzie? Im więcej kolarzy, tym lepiej! :-D
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 13 sierpień 2011 - 16:39
Czesc,
Jutro, czyli 14 sierpnia spotykamy się o godz. 11.30 na rogu ulic Hallera i Grabiszyńskiej
na wspólnym treningu. Szczegóły:
Dystans: 120-140km (+moj dojazd i powrót - 45km)
Trasa: Wrocław-Sobótka+(3-4 razy Przełęcz Tapadło)-Wrocław
Tempo: jak zwykle
Ekipa:
1. Ja (chris1990accent)
2. Castor Troy
3. Cukier (najprawdopodobniej, o ile naprawi defekt)
4. Merxin (prawdopodobnie też)
Emty13, Philippe, Madagaskar, Wiktor24 będziecie?
Dajcie znac, bo zapowiada się fajna jazda. :->
Czekamy i zapraszamy wszystkich chętnych.
Pozdrowery.
Jutro, czyli 14 sierpnia spotykamy się o godz. 11.30 na rogu ulic Hallera i Grabiszyńskiej
na wspólnym treningu. Szczegóły:
Dystans: 120-140km (+moj dojazd i powrót - 45km)
Trasa: Wrocław-Sobótka+(3-4 razy Przełęcz Tapadło)-Wrocław
Tempo: jak zwykle
Ekipa:
1. Ja (chris1990accent)
2. Castor Troy
3. Cukier (najprawdopodobniej, o ile naprawi defekt)
4. Merxin (prawdopodobnie też)
Emty13, Philippe, Madagaskar, Wiktor24 będziecie?
Dajcie znac, bo zapowiada się fajna jazda. :->
Czekamy i zapraszamy wszystkich chętnych.
Pozdrowery.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 13 sierpień 2011 - 17:03
Cześć,
Potwierdzam, jutro, o 11:30 na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej. Proszę bądźcie punktualni.
Rozmawiałem telefonicznie z Piotrem "Cukier" i Marcinem "Merxinem" - oboje potwierdził swój udział. Marcin będzie czekał około 13:00 na Przełęczy Tąpadło.
Emty13, Madagaskar, Philippe dajcie znać czy jedizecie z nami. Liczymy na Wasz udział.
Zapraszamy WSZYSTKICH chętnych! :-D Im więcej osób w peletonie, tym lepsza zabawa! :-D
Potwierdzam, jutro, o 11:30 na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej. Proszę bądźcie punktualni.
Rozmawiałem telefonicznie z Piotrem "Cukier" i Marcinem "Merxinem" - oboje potwierdził swój udział. Marcin będzie czekał około 13:00 na Przełęczy Tąpadło.
Emty13, Madagaskar, Philippe dajcie znać czy jedizecie z nami. Liczymy na Wasz udział.
Zapraszamy WSZYSTKICH chętnych! :-D Im więcej osób w peletonie, tym lepsza zabawa! :-D
Napisano 13 sierpień 2011 - 17:17
Na Przełęczy Tąpadła nigdy nie byłem- co to za podjazd? Na stronach typu genetyk.com cisza. natus, możemy podjechać dalej w stronę kłodzka jeśli zbierze się grupka albo we dwójkę jeśli noga będzie podawać, a możemy wrócić pociągiem gdzieś na trasie kłodzko-ziębice. Co powiesz?