Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 Aug 2009 10:52
2845 replies to this topic
Posted 08 June 2013 - 14:00
Jutro rano ma jeszcze nie padać, dlatego jestem zdecydowany wyjechać bardzo wcześnie i atakować Sowie. Szczerze wątpię, by komuś się chciało, ale o 5:45 będę czekać na rogu Hallera/Grabiszyńskiej. Po drodze Tąpadła, Woliborska, Jugowska, Walimska (powrót pociągiem z Wałbrzycha). Jednak to wszystko pod warunkiem, że znowu prognoza się nie zmieni na gorsze, jak tydzień temu.
Gosc_chris1990accent_*
Posted 08 June 2013 - 14:38
Hej Damian,
Ja jestem chętny z samego rana na taki trening. 5.45 na rogu Hallera i Grabiszynskiej.
Zobacze wieczorem pogodę, jesli będzie w nocy ok, to jadę na 100%. Pierwszy postój w Dzierżoniowie pod Lidlem (cholera, od 9.00 dopiero otwarty, będziemy za wczesniej prawie 1h). Moze zbiórka o 7.00, zeby nie czekac pod Lidlem, a po drodze wszystko bedzie pozamykane, bo jutro niedziela.
Ja jestem chętny z samego rana na taki trening. 5.45 na rogu Hallera i Grabiszynskiej.
Zobacze wieczorem pogodę, jesli będzie w nocy ok, to jadę na 100%. Pierwszy postój w Dzierżoniowie pod Lidlem (cholera, od 9.00 dopiero otwarty, będziemy za wczesniej prawie 1h). Moze zbiórka o 7.00, zeby nie czekac pod Lidlem, a po drodze wszystko bedzie pozamykane, bo jutro niedziela.
Gosc_chris1990accent_*
Posted 08 June 2013 - 15:43
Damian, po analizie pogody z :
http://www.meteo.pl/...
Lepiej będzie pojechac wczesniej, czyli zbiórka o 5.45, węgle kupię dzis, zeby jutro nie stawac po Lidlem w Dzierzoniowie (będzie zamknięty o 8.00), wodę kupi się w Dzierżoniowie na stacji benzynowej. Muszę byc o 16.30 w domu, wiec pociag o 12.30.
Także, kto ma ochotę na jutrzejsze małe Tour de Góry Sowie, zapraszamy.
Tempo avg 31-33 na 150km z przełęczami.
Zbiórka o 5.45 - róg Hallera i Grabiszynskiej.
http://www.meteo.pl/...
Lepiej będzie pojechac wczesniej, czyli zbiórka o 5.45, węgle kupię dzis, zeby jutro nie stawac po Lidlem w Dzierzoniowie (będzie zamknięty o 8.00), wodę kupi się w Dzierżoniowie na stacji benzynowej. Muszę byc o 16.30 w domu, wiec pociag o 12.30.
Także, kto ma ochotę na jutrzejsze małe Tour de Góry Sowie, zapraszamy.
Tempo avg 31-33 na 150km z przełęczami.
Zbiórka o 5.45 - róg Hallera i Grabiszynskiej.
Gosc_łysy_*
Posted 08 June 2013 - 21:35
Surykatka, nie zwlokę się z rana z łóżka bo dzisiaj mocno dokręciłem na wieczór, a pogoda może być nie ciekawa:http://www.twojapogoda.pl/polska/dolnoslaskie/wroclaw/godzinowa
proponuję zatem jakieś popołudnie na najbliższych dniach, wrzucę wcześniej info na forum.
pozdr. serdecznie!
proponuję zatem jakieś popołudnie na najbliższych dniach, wrzucę wcześniej info na forum.
pozdr. serdecznie!
Posted 08 June 2013 - 22:47
Tak czy inaczej bierzcie cos na deszcz, dzis na 190km mialem po drodze jakies dwie burze i z trzy calkiem sensowne oberwania chmury, pierwsza atrakcja juz 35-40km od Wroclawia w ktorym jeszcze dlugo po tym bylo ponoc ciagle sucho. Na trasie ciagle sie chmurzylo i przejasnialo.
Gosc_chris1990accent_*
Posted 09 June 2013 - 15:41
Szkoda, ze na dzisiejsze atrakcje w Górach Sowich oprócz mnie i Damiana vel kiddo0 nie dołaczył nikt. Było fajnie. Szczegóły:
-zaliczone przelęcze: Tąpadła, Jugowska, Walimska
-trasa: Pasi-Wrocław-Sobóka-Dzierżoniow-Pieszyce-Jugowska-Pieszyce-Walimska-Świdnica-Wrocław-Pasi
-220km w 6h50min (+ rozjazd 7km, koledze wyszło mniej) z przełęćzami, od Swidnicy 50km pod wiatr mocny 3/4 niesprzyjająćy, avg: 32,2km/h (bez rozjazdu)
-bardzo ładna praca na zmianach po 5-15min
-zaliczone przelęcze: Tąpadła, Jugowska, Walimska
-trasa: Pasi-Wrocław-Sobóka-Dzierżoniow-Pieszyce-Jugowska-Pieszyce-Walimska-Świdnica-Wrocław-Pasi
-220km w 6h50min (+ rozjazd 7km, koledze wyszło mniej) z przełęćzami, od Swidnicy 50km pod wiatr mocny 3/4 niesprzyjająćy, avg: 32,2km/h (bez rozjazdu)
-bardzo ładna praca na zmianach po 5-15min
Posted 09 June 2013 - 17:50
Aj, szkoda, że wcześniej nie pisałeś.. już mam inne plany ale może jutro byśmy się wybrali? Może coś dłuższego czyli przedłużyć traskę ostatnią do trzebnicy i stamtąd: oborniki, wołów, brzeg dolny, uraz i do milenijnego?
Jak pogoda pozwoli rzecz jasna np. kolo 10-11 start?
Jak pogoda pozwoli rzecz jasna np. kolo 10-11 start?