Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 Aug 2009 10:52
2845 replies to this topic
Posted 14 June 2013 - 18:02
A do Sobótki jutro wybieramy się rowerami:
Drużyna Whirlpool Club (dawniej Husaria Szosowa) zaprasza w sobotę 15.06 na trening kolarski na południe od Wrocławia. Spotykamy się, o 8:30 na rogu ul. Hallera i Powstańców Śl. Jedziemy do Sobótki + Przełęcz Tąpadła.
Gdzie podjedziemy 4-5 razy. Trasa ok. 115 km.
Drużyna Whirlpool Club (dawniej Husaria Szosowa) zaprasza w sobotę 15.06 na trening kolarski na południe od Wrocławia. Spotykamy się, o 8:30 na rogu ul. Hallera i Powstańców Śl. Jedziemy do Sobótki + Przełęcz Tąpadła.
Posted 14 June 2013 - 22:46
A do Sobótki jutro wybieramy się rowerami:
Drużyna Whirlpool Club (dawniej Husaria Szosowa) zaprasza w sobotę 15.06 na trening kolarski na południe od Wrocławia. Spotykamy się, o 8:30 na rogu ul. Hallera i Powstańców Śl. Jedziemy do Sobótki + Przełęcz Tąpadła.Gdzie podjedziemy 4-5 razy. Trasa ok. 115 km.
Sobótka tam i powrót + 5 x Tąpadła to będzie ok. 200 km w zależności od trasy dojazdu do Sobótki (jeżeli oczywiście planujecie 5 x pętlę dookoła Ślęży). To tak na marginesie :-) i miłego wyjazdu życzę.
Gosc_łysy_*
Posted 15 June 2013 - 11:11
witajcie
proponuję wspólny wyjazd dzisiaj o godz. 18 start: orlen - swojczycka
kierunek: krzyżanowice, pasikurowice, zjazd do zawonii i powrót tą samą drogą z nawrotem na podjazd pod radłów
predkość: 30-35, na podjazdach wolniej, na zjazdach szybciej
pozdrawiam i zapraszam serdecznie
proponuję wspólny wyjazd dzisiaj o godz. 18 start: orlen - swojczycka
kierunek: krzyżanowice, pasikurowice, zjazd do zawonii i powrót tą samą drogą z nawrotem na podjazd pod radłów
predkość: 30-35, na podjazdach wolniej, na zjazdach szybciej
pozdrawiam i zapraszam serdecznie
Gosc_adazz_*
Posted 15 June 2013 - 12:41
pasikurowice cmentarz^^
]:->
Sorrki za OT, przy okazji dziękuję jakiemuś obcemu koledze który użyczył koła dziś na odcinku Gozdawa/Kryniczno do Środy Śl. 8-)
Może ktoś jutro ma ochotę na przejażdżkę po zachodnio/południowych okolicach Wrocławia? (min. 60km ze średnią 30km/h +/- do uzgodnienia, start godzinowo dowolnie).
Proponowany kierunek: ul. Średzka->Lutynia->Pełcznica .... dalej to kwestia do uzgodnienia albo na Sobótkę, albo na Środę Śl.
Posted 15 June 2013 - 15:32
Cześć,
To mój pierwszy post na forum, witam wszystkich.
Jutro jadę na południe, prawdopodobnie przełęcz Tąpadła, dystans 100 - 120.
Jeżeli ktoś jest chętny to byłby miło pojechać w grupie.
Średnia 30-33 - mogę się dostosować
Czas startu do uzgodnienia.
Pozdrawiam
Konrad
To mój pierwszy post na forum, witam wszystkich.
Jutro jadę na południe, prawdopodobnie przełęcz Tąpadła, dystans 100 - 120.
Jeżeli ktoś jest chętny to byłby miło pojechać w grupie.
Średnia 30-33 - mogę się dostosować
Czas startu do uzgodnienia.
Pozdrawiam
Konrad