Skocz do zawartości

Zdjęcie

MARATONY SZOSOWE PP

808 odpowiedzi w tym temacie

#521 Gosc_tozik_*

Gosc_tozik_*
  • Gość

Napisano 28 maj 2009 - 21:36

A mnie by tam deszcz nawet pasował :mrgreen:

#522 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 maj 2009 - 07:56

Według profesjonalnej prognozy z ICM padać nie powinno, ale za to silny i nieprzyjemny wiatr... będzie sie działo :)
pozdrawiam

#523 GrzegorzP

GrzegorzP
  • Użytkownik
  • 1130 postów
  • SkądLeszno

Napisano 29 maj 2009 - 12:36

Jazda na kole w czasie deszczu chyba nie jest ciekawa - błotnik na tył będzie pomocny...

#524 GrzegorzP

GrzegorzP
  • Użytkownik
  • 1130 postów
  • SkądLeszno

Napisano 30 maj 2009 - 14:32

Już po Lesznie. Jechałem 160km , do 120km mieliśmy średnią ok 35 i ''huk'' - szytka mi poszła , a nie byłem przygotowany na to .....40km jechałem na flaku , koło mi się rozłatywało - 3 razy centrowałem... 114 open ... moja grupka była 34 xx xx xx open .Chyba widziałem Tozika - przed Osięczną , jechał sam .

#525 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 maj 2009 - 16:10

Ja z powodów ode mnie niezależnych do leszna nie dotarłem...remont mieszkania, przeprowadzka i inne duperele... a miałem się zabrać razem ze Skee Ball'em (dzięki za propozycję). Pozdrawiam !!!!

#526 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 30 maj 2009 - 17:58

a ja ? no cóż, numer startowy 139.. 6h 7m oficjalnie z dwoma przebitymi dętkami po drodze
dst. 160km..
wg. licznika 166km w 5h 17m.. raz mi się trasa pomylila jak czyścilem okulary..
dzieki Wam dobrzy ludzie za pozyczenie dętki na drugim punkcie żywieniowym..

gdybym dojechal z moimi byłbym conajmniej 1-1,5h szybciej :-(

#527 akurpisz

akurpisz
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • SkądLeszno

Napisano 30 maj 2009 - 19:53

http://elka.fm//cont...view/35100/444/ - tutaj możecie obejrzeć zdjęcia z maratonu w Lesznie
pozdrawiam ;)

#528 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 maj 2009 - 20:52

Mój występ w Lesznie:
86 km w 2:28:55, chociaż licznik pokazywał trochę lepiej...
Wyszło 28 miejsce w open
pozdro

#529 prescot

prescot
  • Użytkownik
  • 255 postów
  • SkądToruń

Napisano 31 maj 2009 - 08:22

Leszno: nr startowy 188

160 km - M3 - czas 4:24:11

2 w kategorii
7 w open

udany wyetęp, deszcz trochę dokuczał

#530 Jarek-LT

Jarek-LT
  • Użytkownik
  • 413 postów
  • SkądKolberg

Napisano 31 maj 2009 - 13:32

PRESKOT ---czy to ty jechałeś za mną na kole i z grupą niebieskich.
Z tej strony facet na carbonowych kołach co podkręcał GÓRKI..!!!
i wyciągał płaskie na 45.
NR. startowy 235 ,,,,na 160 kaemów ,,,2 OPEN-- 1/ M4....
trenowałeś kolarstwo na torze.......
Jarek-LT.

#531 prescot

prescot
  • Użytkownik
  • 255 postów
  • SkądToruń

Napisano 31 maj 2009 - 17:21

PRESKOT ---czy to ty jechałeś za mną na kole i z grupą niebieskich.
Z tej strony facet na carbonowych kołach co podkręcał GÓRKI..!!!
i wyciągał płaskie na 45.
NR. startowy 235 ,,,,na 160 kaemów ,,,2 OPEN-- 1/ M4....
trenowałeś kolarstwo na torze.......
Jarek-LT.

tak to ja, masz trochę mylący nick, bo nie masz na imię Jarek
ale napewno moc jest z Tobą hehehe

#532 Jarek-LT

Jarek-LT
  • Użytkownik
  • 413 postów
  • SkądKolberg

Napisano 31 maj 2009 - 17:38

A nie trafiłeś bo mam na imię Jarek- ale na drugie a pierwsze Henryk...............
Tak sie złożyło , że używam drugiego tylko elpersonale mam Henryk i jeszcze Sienkiewicz..
Jarek-LT
------------------
LUXTECH
NAPRAWA RAM CARBONOWYCH
-----------------------------------------

#533 emer

emer
  • Użytkownik
  • 582 postów
  • SkądGalicja

Napisano 31 maj 2009 - 23:28

Brawo Jarek - jak zwykle świetnie ... :-)

A mnie jak zwykle cos zawsze musi sie przydazyć ...
Z mojej grupy (nr startowe 1-6) zrobiło sie 4 osoby ... Pod koniec zaczeliśmy połykać 160siątki, zrobiła się grupa wieksza, choć niestety tylko my dawalismy zmiany, a reszta "trochę" woziła sie ...
Przyszedł ten punkt w którym należało zrobić jeszcze jedną petelkę do 230km. Akurat tam wyszedłem na zmianę, okulary zabłocone, Pan kierujący rozjazdem niestety nie uswiadomił mi że mam zjechać w lewo aby jechać 230, no i pomknąłem na mete 160km ... po jakiejś chwili (1km?) obejrzałem się, a tu nie ma "moich" kompanów , tylko "ogon" 160-siątek ...
Więc powrót i znów samotnie do mety ... ale tym razem po ok 25-30km dogoniłem moją trójkę (własciwie dwójkę, bo troszkę wcześniej doszedłem Andrzeja G - najmocniejszy, ale chyba zajechał sie najmocniejszymi i najdłuższymi zmianami + zabrakło jedzenia). Sam sobie dziwiłem się że udało mi się ich dogonić samotnie (tym bardziej ze 3x miałem kryzys, zostawałem i znów doganiałem grupę) ... a gdy ich dogoniłem Jacek B powiedział - "A tyś k**** skąd się tu wziął" - bylo to dla mnie wyjatkowym komplementem :lol:
Pozostało nam ok 45-50km do mety, poczulismy się zwycięzcami i .... odpusciliśmy. Sławek C miał skurcze, przeprosił ze nie będzie wychodził na zmiany, a i stopował Jacka i mnie, aby za szybko nie jechać ... Efekt - dwaj Lesznianie (sic!) byli od nas o 4min lepsi ...
Na ok 500m przed meta zrobilismy sobie finisz z Jackiem - do znaku - kto ma być lepszy w M4 - nie mozna było finiszować na mecie bo wiadomo, niebezpiecznie, zakręt, żwir - pozabijalibysmy się ... no i Jacek wygrał o 2m ... i tak mete juz na spokojno przejechaliśmy ...
Wynik - miejsce 5-te Open, a niestety 4-te w M4 ... jeszcze okazało się że Paweł F nas kuuurde wyprzedził o 10sek ! - żałuję odpuszczenia sobie ostatnich 40-45 km ...

ale sie rozpisalem i nudzę ... duuużo literek - kto to przeczyta ... :lol:

#534 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 01 czerwiec 2009 - 05:15

ale sie rozpisalem i nudzę ... duuużo literek - kto to przeczyta

ja ;-) i wcale nie nudzisz :-]

tak się zastanawiam.. czy ja się na chwile do Was nie dołączyłem.. jakieś chyba ost. 10km orzed metą... nr. startowe by się zgadzały :lol: jednemu z Was dałem nawet banana :lol:
ja to ten zmarnowany kolarz w czerwonej kurtce i zielonych spodniach :roll:
złapaliście mnie[2 gumy miałem :-( ] i podwiozłem się chwile z Wami do mety.. ale jak sobie finiszowaliście to odpuściłem..

#535 Jarek-LT

Jarek-LT
  • Użytkownik
  • 413 postów
  • SkądKolberg

Napisano 01 czerwiec 2009 - 06:16

TAK EMEREK --swietny występ , chociaż ciężko przełknąć te 10s.
Jacek tę samą historie mi opowiedział,, także gratulacje..!!!!!!!!
Jarek-LT
LUXTECH
Naprawa Ram Carbonowych
-------------------------------------
:lol: :lol: :lol: :lol: :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

#536 GrzegorzP

GrzegorzP
  • Użytkownik
  • 1130 postów
  • SkądLeszno

Napisano 01 czerwiec 2009 - 09:12

Zdjęcia nie moje - ale pozwole sobie. Moja grupka na starcie ,234 to ja http://picasaweb.goo...056459717930594

#537 Gosc_tozik_*

Gosc_tozik_*
  • Gość

Napisano 01 czerwiec 2009 - 09:29

Jarek - raz jeszcze gratulacje - a Emer - pełen szacun - Sycek toż to prawie profi a ty przez gapiostwo w sumie przegrałeś z nim o głupie 4min.

Ja jak to ja - rekreacyjnie 8:26:15 (na 230km oczywiście - jakżeby inaczej) a i tak nie byłem ostatni tylko przyzwoite 9 na 13 w kategorii. Przez pierwsze 90km nie umiałem się rozkręcić... myślałem że już absolutnie wszyscy mnie wyprzedzili... na szczęście po ok 3 godzinach jazdy rozpadało się na dobre i wtedy dopiero dostałem kopa.. Żeby uratować wynik zrobiłem sobie masochistyczne założenie (nigdy wcześniej tak nie jechałem) - żeby nie zatrzymać się ani razu. I to się udało - na PŻ tylko raz w locie wziąłem banana a drugi raz drożdżówkę - resztę uzupełniałem z zapasów własnych. Niestety 8 godzin jazdy w deszczu i zimnie daje się we znaki i kolanka jeszcze trochę bolą... do wesela się zagoi.
Moja rodzinna drużyna mocno zawiedziona... że pucharki dawali tylko z I miejsca -tak żona jaki i brat - trzecie miejsca w kategorii. Żonka po płaskim już 160km myka bez większego problemu to się na Istebną już na MEGA szykuje mentalnie i treningowo

#538 Gosc_Maniu_*

Gosc_Maniu_*
  • Gość

Napisano 03 czerwiec 2009 - 13:11

Pierwszy raz byłem na takiej imprezie ( Maraton w Lesznie) ale muszę przyznać, że atmosfera i zabawa przednia...
Mój wynik na 86 km ---- 2:30:41
29 miejsce w OPEN i 12 w M2
Ogólnie mogło być lepiej, ale nie ma co narzekać...:))))

#539 roolez

roolez
  • Użytkownik
  • 87 postów
  • SkądBrodnica

Napisano 03 czerwiec 2009 - 14:14

Emerku, Ty juz nie trenuj więcej, Ty popracuj nad orientacją w terenie! :mrgreen:
Szczere gratulacje!

#540 emer

emer
  • Użytkownik
  • 582 postów
  • SkądGalicja

Napisano 04 czerwiec 2009 - 20:06

dzięki roolez ... :)
wiesz ... u mnie jest prościej - albo do góry, a jak chce na dół to z góry .... no i widocznie gubie kierunki gdy jest płasko ... :-D

BTW - Wy tez macie problemy z forum ? W ostatnim tygodniu połowe czasu nie mogę wejść ...

Dodaj odpowiedź