Skocz do zawartości

Zdjęcie

MARATONY SZOSOWE PP

808 odpowiedzi w tym temacie

#141 horny

horny
  • Użytkownik
  • 530 postów
  • Skądmazowieckie

Napisano 23 luty 2008 - 07:46

Trzeba wcześniej do niej zadzwonić , umówić datę i godzinę zgłoszenia i zapisać się jedno po drugim. Jak nie odetną w tym czasie prądu albo internetu, jest szansa, że pojedziesz z nią w jednej grupie :-P (ktoś mi podobnie radził) :mrgreen:
Gryfland chyba sobie odpuszczę, chociaż jezeli wiosna ma być tak wcześnie, to kto wie ... :?: :lol:

pozdro horny

#142 emer

emer
  • Użytkownik
  • 582 postów
  • SkądGalicja

Napisano 23 luty 2008 - 11:14

"niej" , "nią" ? Nie wiem o kim mówisz ...
Wolałbym z Tobą - czas miałbym gwarantowany świetny :-)
Tylko jeden problem - mógłbyś mi uciec ... :-?

#143 horny

horny
  • Użytkownik
  • 530 postów
  • Skądmazowieckie

Napisano 23 luty 2008 - 11:53

emer, nie bądź taki skromny.
Też o tym myślałem. Nawet problem mamy ten sam - mógłbyś mi uciec ... :lol:

BTW teraz jest doskonała okazja, bo tylko 2 min wcześniej startuje jarek. Nawet gdyby ktoś z grupy 8:16 zrezygnował, to wskakujesz do Jarka i tylko nie dać mu się urwać. Gorzej jeżeli Jarek zrezygnuje, podobnie jak jego kolega Jacek. Innych z tej grupy nie znam :mrgreen:

pozdro horny

#144 haszysz

haszysz
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • Skądzabrze

Napisano 29 luty 2008 - 22:36

Powiedzcie mi,kiedy jest Trzebnica,i najbliższe zawody szosowe w obrebie płd.Polski?Jak zdobyć jakiś kalendarz imprez w obrębie tego regionu?Będę wam niezmiernie wdzięczny.Dzięki.

#145 Gosc_@ndy_*

Gosc_@ndy_*
  • Gość

Napisano 29 luty 2008 - 22:37

www.supermaraton.org

#146 horny

horny
  • Użytkownik
  • 530 postów
  • Skądmazowieckie

Napisano 06 marzec 2008 - 08:23

Jednak Gryflandu nie odpuszczam, ... jadę ;-)
Jeżeli ktoś z forum w mojej kat chętny, to zapisywać się szybciutko, bo jest jeszcze jedno, wolne miejsce w mojej grupie.
... a tak z ciekawości, kogo mam szansę zobaczyć na Gryflandzie? :-P

pozdro horny

#147 dracorp

dracorp
  • Użytkownik
  • 313 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 06 marzec 2008 - 08:58

Jednak Gryflandu nie odpuszczam, ... jadę ;-)
Jeżeli ktoś z forum w mojej kat chętny, to zapisywać się szybciutko, bo jest jeszcze jedno, wolne miejsce w mojej grupie.
... a tak z ciekawości, kogo mam szansę zobaczyć na Gryflandzie? :-P

pozdro horny

Np. ja, może będzie okazja zapoznania się. Ale ja chyba jeszcze się łapię na M2

#148 rowerzysta

rowerzysta
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • Skądfrombork

Napisano 06 marzec 2008 - 13:17

Ja będę miał zaszczyt być w jednej grupie z najpilniejszym forumowiczem horny. Mam nadzieję, że nasz kontakt nie zakończy się na przywitaniu i horny pogna do przodu i tyle go będę widział :-P Może chociaż kilka kilometrów pojedziemy razem
Andrzej

#149 horny

horny
  • Użytkownik
  • 530 postów
  • Skądmazowieckie

Napisano 06 marzec 2008 - 14:23

Mam nadzieję, że nasz kontakt nie zakończy się na przywitaniu i horny pogna do przodu i tyle go będę widział :-P

Andrzeju, dlaczego z góry zakładasz taką możliwość? Może być całkiem odwrotnie.
Do maratonu jeszcze blisko 2 miesiące ..., a pilność na forum, przeważnie nie przekłada się na wyniki sportowe, ... :mrgreen:

pozdro horny

#150 rowerzysta

rowerzysta
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • Skądfrombork

Napisano 06 marzec 2008 - 14:57

Pisząc o pilności miałem na myśli pilność w treningach, a tej może Ci każdy pozazdrościć, chociaż z drugiej strony patrząć nie ma co zazdrościć tylko samemu trzeba się brać do roboty :-P Tylko jak tu wytrzymać codziennie 2,5 godziny na trenażerze?
Andrzej

#151 dracorp

dracorp
  • Użytkownik
  • 313 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 06 marzec 2008 - 15:10

Pisząc o pilności miałem na myśli pilność w treningach, a tej może Ci każdy pozazdrościć, chociaż z drugiej strony patrząć nie ma co zazdrościć tylko samemu trzeba się brać do roboty :-P Tylko jak tu wytrzymać codziennie 2,5 godziny na trenażerze?
Andrzej

Muza, film nauczyć się "odpływać" i nie myśleć jakie to nudne. Mi na początku szosa się taka wydawała ale teraz nic mi to nie przeszkadza, mam chociaż czas na rozmyślanie i inne pierdoły dla siebie.
Ja się zastanawiam czy 2 miechy wrócę na tyle do formy żeby pojechać na 231km. Bo zapisałem się na 150km.

#152 horny

horny
  • Użytkownik
  • 530 postów
  • Skądmazowieckie

Napisano 06 marzec 2008 - 16:57

Pisząc o pilności miałem na myśli pilność w treningach ...

Jeżeli myślałeś o pilności w treningach, to myślę, że jesteś w sporym błędzie.
Wielu trenuje zdecydowanie mocniej, ale w zaciszu. W świetle reflektorów stają dopiero na podium. To Oni zasługują na miano naj…
Jak już kiedyś pisałem (w temacie diety), moją metodą na odniesienie sukcesu, jest ogłoszenie poczynań wszem i wobec, … np. na forum. Pewnie dlatego, że w rzeczywistości nie mam zbyt silnego charakteru. Tak było w przypadku odchudzania, a teraz treningu. Wiem, że moje posty mobilizują niektórych z Was do działania i cieszę się z tego. Wiedzcie, że one mobilizują też mnie samego, bo jak się okaże, że mocny jestem tylko w pisaniu, a jak przyjdzie co do czego, to słabiutki jak „barszczyk wigilijny”? :-P
Więc co mi pozostaje, aby nie okazać się barszczykiem? … trenować.

Pamiętajcie, że najważniejsze w naszej pasji jest zadowolenie. Jedni z nas odczuwają frajdę z samej jazdy, inni z pokonania określonego dystansu, jeszcze inni z prędkości, zajętego miejsca, albo z samego faktu posiadania fajnego rowerku. Do osiągnięcia zadowolenia prowadzą różne drogi i różne sposoby na jej pokonanie. Ja sobie wybrałem taki :lol:

pozdro horny

#153 emer

emer
  • Użytkownik
  • 582 postów
  • SkądGalicja

Napisano 06 marzec 2008 - 17:05

Miałem przyjemność pare razy ścigac się z hornym i powiem Wam jedno - albo to skromność albo ... czai sie do Maratonów PP ... :mrgreen:

Jest wyjatkowo mocny, konsekwentny, i jeżeli by chciał (uwarunkowane mozliwosciami czasowo-pracowo-zdrowotnymi) to for siur ma pewne pudło w klasyfikacji Maratonów PP w swojej (i mojej) kategorii wiekowej ... :-)

#154 Gosc_noerror_*

Gosc_noerror_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2008 - 13:15

Ja to się narazie zastanawiam czy da się zmienić dystans. Bo zapisałem się na 240km, a teraz w marcu widzę że do maja chyba nie podciągnę się do tego poziomu :-P
Ostatnio nie widzę żadnych postępów po treningach. W sumie to zastanawiam się czy moja forma się nie pogorszyła :roll:

#155 Gosc_tozik_*

Gosc_tozik_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2008 - 13:37

Do tej pory nigdy nie było problemu ze zmianą dystansu w trakcie maratonu - wtedy jest się normalnie klasyfikowanym na tym, który się ostatecznie ukończyło. Gdzieniegdzie orgowie (Pętla Beskidzka) nie przewidują jedynie zmiany z krótszego na dłuższy dystans - skrócić zawsze można. Oczywiście - wszystko zależy od sposobu poprowadzenia trasy ale zazwyczaj jest pętla raz X więc nie ma problemu.

#156 kuman7

kuman7
  • Użytkownik
  • 221 postów
  • Skądwałcz

Napisano 23 marzec 2008 - 20:52

Zapisy na gryfland juz dawno ruszyły i pozostało 5 tygodni tylko do startu a w M2 tylko 14 osob i zadnych dobrych nazwisk. Nie ma tutaj kogos z M2 kto by chciał w dobrej grupie z M2 przejechac sie w gryficach?

#157 dracorp

dracorp
  • Użytkownik
  • 313 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 24 marzec 2008 - 11:21

Zapisy na gryfland juz dawno ruszyły i pozostało 5 tygodni tylko do startu a w M2 tylko 14 osob i zadnych dobrych nazwisk. Nie ma tutaj kogos z M2 kto by chciał w dobrej grupie z M2 przejechac sie w gryficach?

Wiesz co, czuję się urażony, jak to nie ma dobrych nazwisk? A ja to co?

#158 horny

horny
  • Użytkownik
  • 530 postów
  • Skądmazowieckie

Napisano 24 marzec 2008 - 12:51

W M-2 Kumanowi siódmemu proponuję zmierzyć się na max dystansie z Andrzejem Głowackim z Elbląga. Powinien być usatysfakcjonowany ;-)

pozdro horny

#159 kuman7

kuman7
  • Użytkownik
  • 221 postów
  • Skądwałcz

Napisano 24 marzec 2008 - 15:18

Wiesz co, czuję się urażony, jak to nie ma dobrych nazwisk? A ja to co?

Z tego co wiem twoja grupa jest juz zamknieta więc nie da sie do ciebie dopisac a mi zalezy by jechac razem od startu do mety.

W M-2 Kumanowi siódmemu proponuję zmierzyć się na max dystansie z Andrzejem Głowackim z Elbląga. Powinien być usatysfakcjonowany ;-)

Dziekuje za info :) Niesterty bazuje tylko na starych wynikach i niestety nie moge nic powiedziec o debiutantach

#160 horny

horny
  • Użytkownik
  • 530 postów
  • Skądmazowieckie

Napisano 17 kwiecień 2008 - 08:06

Miałem przyjemność jechać z Andrzejem G. w Kołobrzegu. Gdyby nie pech (2 x guma i pomyłka na trasie) wynik czasowy miałby bardzo dobry. Mimo przygód na trasie, Andrzej spokojnie zajął drugą pozycję w swojej kategorii.

[ Dodano: 2008-04-17, 09:08 ]
Zmagania o Puchar Polski 2008 w maratonach szosowych rozpoczną się za kilka dni.
Przybył ktoś z forum na liście startowej Gryflandu?

pozdro horny

Dodaj odpowiedź