jako komplet, na żywo, te karbonowe malowanie wydaje mi się, że wyglądało by to fatalnie
[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Napisano 08 grudzień 2014 - 20:14
To co zaproponował dao https://dl.dropboxus...antini-dots.png będzie mniej przytłaczjące
Napisano 08 grudzień 2014 - 21:44
Droższe ściągacze z nadrukiem tyczą się chyba możliwości personalizacji koszulek. Swoją markę powinni promować za darmo (ew. jeszcze dawać zniżkę
).
@uraz: czy możesz zaktualizować moje zamówienie i dodać koszulkę? Z góry dzięki
Widocznie wystarcza im promocja na panelach drukowanych
Zamówienie zaktualizowane.
kropeczki idące od dołu i mamy to.
Które to są idące do dołu? Te po lewej dookoła całej nogawki czy te na szarych panelach bocznych?
Jak dla mnie projekt świetny ;-)
@Uraz, nie wiesz czy Santini oferuje również jak np. Vitesse krótsze nogawki w spodenkach ? Bo osobiście nie ukrywam, wolę spodenki krótsze.
Nie mam pewności ale dopytam.
Nie lepsze byłyby o połowe cieńsze te białe pasy na nogawkach i rękawkach ?
Grubość zależy od tego jakie ściągacze sobie zamówimy. Są chyba 2 typy. Jak dostanę ubrania to zobaczę jak to wygląda i dam znać.
I będzie wyglądał jak pierwsze stroje z Lidla, a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać?
Dla wkładki, kroju i materiału - proste.
Wybieramy tylko jeden projekt czy mogą być dwa?
Jeden. To co wybierzemy i tak zostanie zrobione ponownie przez grafika z santini więc my poruszamy się w sferze prototypu a nie tego co faktycznie zostanie wydrukowane.
problem może być w tym, że te zdjęcie które tutaj wklejacie jest ściągnięte z jakiegoś sklepu internetowego więc mamy niską rozdzielczość, brak tyłu koszulki w dodatku projekt jest jakiś smutny ;/
To nie ma znaczenia bo to nie my przygotowujemy wersję do druku.
jako komplet, na żywo, te karbonowe malowanie wydaje mi się, że wyglądało by to fatalnie
Jak sądzę "kropki" na projekcie od piotrkol91 są zrobione na szybko w celach poglądowych i finalnie nie będą przypominały splotu 3K znanego z włókna węglowego.
A probowałeś prać?
Wstydzisz się barw narodowych?
Nie widzę związku. Jak napisał pine 2 poprzeczne kolorowe pasy z jednolitego koloru nie pasują do reszty. Są jak wzięte z innego kompletu.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 08 grudzień 2014 - 22:31
Może czerwony suwak? Może czerwone wnętrze kołnierzyka? Może czerwone wstawki na ściągaczach?
Napisano 08 grudzień 2014 - 22:39
Jeśli chodzi o kolory, to czerwony może wielu ludziom nie pasować. Może białe panele boczne na koszulce?
Czy wszyscy widzieli http://www.santinius...ng-network-kits ? Wyszło całkiem fajnie z białym (w tym kołnierzyk) i odcienie szarego. Dobranie kolorów do całego stroju to raczej gratka dla grafika.
Napisano 08 grudzień 2014 - 22:50
@uraz - czerwony suwak całkiem fajnie wygląda.
Napisano 08 grudzień 2014 - 22:52
cało czarna jest mało ciekawa ale w doborze kolorów każdemu się nie dogodzi, bo temu w czerwonym źle a ten nie lubi żółtego.
czarno biały projekt jest najbardziej uniwersalny, chociaż sam chciałbym aby znalazły się na nim kolory, niebieski, żółty fluo.
Napisano 08 grudzień 2014 - 22:54
@mung - łatwo powiedzieć. Czarny jest dobry bo pasuje do wszystkiego. Zaczniemy wprowadzać kolory i części osób przestanie pasować. Biały też pasuje ale jest mniej praktyczny. Czerwony jako element barw narodowych jeszcze ma prawo przejść. Ale inne kolory nie bardzo raczej.
@uraz - czerwony suwak całkiem fajnie wygląda.
Ale mnie właśnie chodzi o to co zaproponowałeś wcześniej ponieważ jest uniwersalne.
Chodzi tylko żeby nie było czarno-białe bo takie było w zeszłym roku.
Ze wstawkami czerwonymi i panelami popielatymi jest ok.
Napisano 08 grudzień 2014 - 23:07
Wersja narodowowyzwoleńcza na szybko (niedokończona). Jeślibym nie musiał się martwić, że niektórzy będą smutni w czarnych ubraniach
to zrobiłbym coś takiego (tył). Poboba mi się też taka opcja (niekoniecznie z błękitnymi wstawkami)
Jeszcze w ramach przypomnienia chciałem zaznaczyć, że na temat projektu wypowiada się może z 10 osób a zainteresowanych zakupem jest ok 60. To że 2 osoby napiszą, że podoba im się flaga a inne 2 że lubią kropki, nie oznacza że 50 pozostałych podziela ten pogląd.
Ja osobiście nie jestem ani fanem projektu na pingwina (biało-czarny) ani specjalnie kolorowego. Nie chcę też żeby był cały czarny bo to jest już przesada ale bardzo ostrożnie trzeba dodawać elementy graficzne tak żeby zachować maksymalną uniwersalność, prostotę styl.
Prawdopodobnie zrobię tak, że wybiorę kilka elementów wspólnych dla wszystkich propozycji i tego co się powtarza w dyskusji na forum i zlecę zaprojektowanie ubrań grafikom z Santini. Zobaczymy co wymyślą.